- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.701
Hoşgeldin canımAhah durun perşembe akşamı hazır gelmişken bi gaz vereyim
Haydi hanımlar yarın güzel eksilerle gelin derece yapalım :)
Sporlar yapılıyor mu bakiiiimm?
Bol bol su içmeyi de unutmayın
Neden öyle oldu canım? Korumada zorlananlardan mısın benim gibi :) Bence yeni hayat yeni düzen seni etkiliyor. Takıl bize hayatını yaşa :)Kendi kendime yazıyorum ama gelmişken bi içimi dökeyim. Ben kilo almaya başladım yaabu gidişe bir dur demezsem gene takımda yarışmacı olmak zorunda kaliciiim.
Ben buraya daha çok takılayım bence, bi motivasyon olsun bana da
İlk ara öğünün bence aşırı olmuş canım. Çünkü 1/4 ayva 1 porsiyon meyve ediyor. Öte yandan öğle yemeği yok. Sanırım ayva öğle yemeği olmuş. Akşamki patates miktarı ne kadar bilmiyor ama menündeki pilav ile yakın akraba. İkisini ayni anda yememek en güzeli. Fakat canım çekti ise diyecek bir şey yok ;1 orta boy patates 1 dilim ekmek eder.iyi aksamlarbugünku menum :
kahvaltieynir zeytin yumurta maydonoz
ara ogun:sutlu kahve
ara öğün:2 tane ayva 1 tane havuc
ara öğün:bir kase yogurt
aksam yemegi:3 tane kofte,firinda patetes;4 kasik bulgur pilavi,salata
3 litre su
malesef kayda deger yuruyua yapamadım temizlik yaptim onun yerine
Aslında insanin en ideal hali günde 8 saat yürüyüşle elde ediliyor maksimum fitness minimum yağ oranı vb. Ne de olsa evrimsel olarak bedenlerimiz uzun süreli düşük tempolu yürüyüşe optimize. O nedenle yürüyüş koşu fazla zorlamadan evde yapılabilirse güzel olur bence. Ben geçen kış bi ara günde 20bin adım yapıyordum hergün, insan kendini çok iyi hissediyor.Canım
Oldum olası koşu bandı bana çok etkili bir alet gibi gelmiyor. Alırken de eliptik istiyordum ama eşim de kullanacağı için koşu bandına karar verdik. Daha önce çok kullandım. En büyük zevkim de kardeşimle koşu bandında hem sohbet etmek hem spor yapmak.. ama ip atlayacak alanım da olduğu için yüzüne bakmaz oldum. Bu eve taşındık koşu bandı çıkmadı kapıdan sökülüp alınması gerekiyor ve hala gelmedi.. hiç eksikliğini hissetmiyorum :) Eşim de salona gitmek istediği için biraz atıl kaldı bence. Ama ileride hamile kalırsam yürüyüş için ideal olabilir.
3 yas harika buyuk oglum 3 yasina 1 ay once girdi uyumlu sevecwn anlayışlı surekli tamam anne olur anne diyen bi cocuk oldu ama bugunlerde cok alingan azcik sesimi yükseltsem hemen duygulaniyo üzülüyoİzindeyim canım evet. Şöyle bi hırslanıp harekete geçmem gerekiyo ama eski irade yok maalesef.
Benim küçük de çok inat canım. Yapma dediğin şeyi özellikle yapıyo. Muzurlukları da Sessiz ve derinden oluyo
Ne yapalım bunlar da geçecek canım. Haziranı iple çekiyorum 3 ü dolduruyor çünkü. Belki biraz daha normale döner.
Merhaba hoşgeldin ben de 34 yaşındayım, vay arkadaş ne yaşlandım 35e çok az kaldımerhaba,
eylem ben. 29 yaşındayım çalışıyorum. ankarada yaşıyorum. sizler?
Offf hamsi pilavı mı çok severim. Afiyet olsunMenüm
Sabah
Yok yemedim canım istemedi orta okul yıllarımdan beri ilk kez böyle şeyler oluyo
Öğle
Hamsili pilav
Salata
1 dilim ekmek
Acı sos
Akşam 5 buçuk
Bol salata
Yoğurtlu kaşarlı 2 yumurta
Su 2 litre
Spor misafir vardı gitti şimdi kardeşim geldi çocuğu ona baktırıp yaparım
Hala regl olmadım
Kızlar çok stresliyim bu hafta çok dikkat ettim kendimce 1 kez azıcık tatlı yedim genelde bol salata ekmeklerimi 1 dilim yemeye çalışıyorum bazende hiç bakalım ne olacak
Haftaya menülerimi haftalık ekran görüntüsü alacağım hem o hafta nerde yanlış nerde doğru yapmışım haftalık anlayabileyim diye
ben ogle yemegi yemiyorum uzun zamandir aliskanlik oldu gun icinde süt meyve kuru yemis yogurt gibi geciriyorum günü ...ayvalar küçüktü birazida kabuga cıktı kalorisi de düşük diye yedim aslindaİlk ara öğünün bence aşırı olmuş canım. Çünkü 1/4 ayva 1 porsiyon meyve ediyor. Öte yandan öğle yemeği yok. Sanırım ayva öğle yemeği olmuş. Akşamki patates miktarı ne kadar bilmiyor ama menündeki pilav ile yakın akraba. İkisini ayni anda yememek en güzeli. Fakat canım çekti ise diyecek bir şey yok ;1 orta boy patates 1 dilim ekmek eder.
5.5 km/saat ise iyi bence terletir. Ben de genelde 5.5-6.2 arası yürüyüp sonra 7.5-8 arası koşarak yaparım idmanı.Canım sitenin koçu bandıydı 3 sene oldu unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam 5 / 5.5 da 1 saat veya yorulursam 40 45 dk da bıraktım her hafta sonu hiç aksatmadk eşimle birlikte yaptık bencede koşu bandı biraz kalsın bana o zaman çok faydası oldu diye eve almak istedim ama işte çok yer kaplıyor diye vazgeçtim bence sizde de biraZ daha kalsın
Ben de tatilde 20 bin yapıyordum. Gerçekten çok işe yarıyor. Ben spora başlayınca içimden canavar çıkıyor sanki. Hadi 45 dakika orta tempo yürüyeyim diyorum kesinlikle niyetim bu. Koşu bandına bir çıkıyorum, bana bir haller oluyor ve bir bakmışsın 1,5 saat hızlı tempo yürümüş ve koşmuşum :)Aslında insanin en ideal hali günde 8 saat yürüyüşle elde ediliyor maksimum fitness minimum yağ oranı vb. Ne de olsa evrimsel olarak bedenlerimiz uzun süreli düşük tempolu yürüyüşe optimize. O nedenle yürüyüş koşu fazla zorlamadan evde yapılabilirse güzel olur bence. Ben geçen kış bi ara günde 20bin adım yapıyordum hergün, insan kendini çok iyi hissediyor.
superotesi canimBen de tatilde 20 bin yapıyordum. Gerçekten çok işe yarıyor. Ben spora başlayınca içimden canavar çıkıyor sanki. Hadi 45 dakika orta tempo yürüyeyim diyorum kesinlikle niyetim bu. Koşu bandına bir çıkıyorum, bana bir haller oluyor ve bir bakmışsın 1,5 saat hızlı tempo yürümüş ve koşmuşum :)
Bizde de öyle bir türlü alıştıramadık sese kötü bir durum yani hiç yoksa çocuk uyuyunca mutfağı.mı toparlamak veya ertesi günün yemeğini az biraz yapmak iyi olurdu ama yürüyemiyoruz bile
Ayvanın o kadar kalorili olması bana tuhaf geliyor nedense. Hatta benim diyetisyenin listesi mi hatalı diye başka listelere baktım :) Ne bileyim bir incir yersin hakkını verir yani 1 porsiyon olmanın. Ayva hiç öyle değil :)ben ogle yemegi yemiyorum uzun zamandir aliskanlik oldu gun icinde süt meyve kuru yemis yogurt gibi geciriyorum günü ...ayvalar küçüktü birazida kabuga cıktı kalorisi de düşük diye yedim aslinda
Evet terliyordum baya birde hamilelik etkisii insan ekstra terliyor :) iyi ki yapmışım ama beni kesinlikle çok zinde tuttu o dönemde5.5 km/saat ise iyi bence terletir. Ben de genelde 5.5-6.2 arası yürüyüp sonra 7.5-8 arası koşarak yaparım idmanı.
A öylemiymiş peh evet yani hiç yemem daha iyi :))Ayvanın o kadar kalorili olması bana tuhaf geliyor nedense. Hatta benim diyetisyenin listesi mi hatalı diye başka listelere baktım :) Ne bileyim bir incir yersin hakkını verir yani 1 porsiyon olmanın. Ayva hiç öyle değil :)
Bizimki süpürgeyi seviyor istiyor ki o süpürsün buuu buuuAhhh nerdeee ben uyanıkken bile yeni yeni açmaya başladım süpürgeyi oda süpürgem silent özellikli düşünn :)))) sevmiyor korkuyor tedirgin oluyor ..
ayvaya dikkat ederim bundan sonra:)Ayvanın o kadar kalorili olması bana tuhaf geliyor nedense. Hatta benim diyetisyenin listesi mi hatalı diye başka listelere baktım :) Ne bileyim bir incir yersin hakkını verir yani 1 porsiyon olmanın. Ayva hiç öyle değil :)
Evet canım benim büyük kızım da 3 yaşına girince çok olgunlaştı. 3 güzel bi yaş dört gözle bekliyorum o yüzden bakalım ne olacak3 yas harika buyuk oglum 3 yasina 1 ay once girdi uyumlu sevecwn anlayışlı surekli tamam anne olur anne diyen bi cocuk oldu ama bugunlerde cok alingan azcik sesimi yükseltsem hemen duygulaniyo üzülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?