- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.721
Bence tez bitti taşınma bitti iş telaşı falan geçici bir rehavet olabilir :)Neden öyle oldu canım? Korumada zorlananlardan mısın benim gibi :) Bence yeni hayat yeni düzen seni etkiliyor. Takıl bize hayatını yaşa :)
Ben kaçırdım galiba bu macunun olayı neydi, hastalık için filan mı alıyorsun? Benim kendimde gözlemim fazla şekerli şeyler diyetimi sabote ediyor, sağlıklı bile olsa. Hurma detoksuyla kilo aldım, sonraki günler kahveyle filan tek tük yediğim hurmalar da yaramadı. Sanırım kan şekerini ani yükseltip yağ depolama moduna sokuyor insanı.Yememdede hicbir degisim yok o yüzden arti cikmami balli macuna bağliyorum. 2 gün once +1 bugün +1.5 yarında +2kg çijarım diye korkuyorum
Önce maşallah diyeyim :) 3 yaş bir bize yaramadı galiba3 yas harika buyuk oglum 3 yasina 1 ay once girdi uyumlu sevecwn anlayışlı surekli tamam anne olur anne diyen bi cocuk oldu ama bugunlerde cok alingan azcik sesimi yükseltsem hemen duygulaniyo üzülüyo
Hamilelikte olumlu etksi olduğuna inanılan bir macun unuttum adını:)Ben kaçırdım galiba bu macunun olayı neydi, hastalık için filan mı alıyorsun? Benim kendimde gözlemim fazla şekerli şeyler diyetimi sabote ediyor, sağlıklı bile olsa. Hurma detoksuyla kilo aldım, sonraki günler kahveyle filan tek tük yediğim hurmalar da yaramadı. Sanırım kan şekerini ani yükseltip yağ depolama moduna sokuyor insanı.
Şaka bir yana alıştırmak diye birşey yok çocuğun mizaci yatkınsa alışır yoksa çocuğa eziyet, ki belli ediyorlar bizimki bebekken ekmek poşetinin hışırtısına ağlardı tam bir tracy hogg touchy baby :)Annesi hamileyken çok temizlik yaptı çocuk doğduğunda bence alışkındı süpürge sesine :)
Sağol kuzummİyi olmana sevindim canım. Çabuk atlattın maaşallah
Evet bizde öyle bencede çocuğun kendi karakterine bağlı bir durum alışmayan alışmıyorŞaka bir yana alıştırmak diye birşey yok çocuğun mizaci yatkınsa alışır yoksa çocuğa eziyet, ki belli ediyorlar bizimki bebekken ekmek poşetinin hışırtısına ağlardı tam bir tracy hogg touchy baby :)
inat ediyo evet bizimkide arasiraÖnce maşallah diyeyim :) 3 yaş bir bize yaramadı galibabizde işler sanki daha zorlaştı daha fazla inat eden bir çocuk haline geldi
Aynen canım iyiki gitmişsin erkenden yoksa çok uzuyo. Biliyorsun biz annelerin hasta olma lüksü pek yokSağol kuzumm
Ya evet ilaçlar çok iyi geldi iyi ki sürünmeden gittim doktora
Sizin bu hikayeden sonra spora küstüm ben
İlk ara öğünün bence aşırı olmuş canım. Çünkü 1/4 ayva 1 porsiyon meyve ediyor. Öte yandan öğle yemeği yok. Sanırım ayva öğle yemeği olmuş. Akşamki patates miktarı ne kadar bilmiyor ama menündeki pilav ile yakın akraba. İkisini ayni anda yememek en güzeli. Fakat canım çekti ise diyecek bir şey yok ;1 orta boy patates 1 dilim ekmek eder.
ben ogle yemegi yemiyorum uzun zamandir aliskanlik oldu gun icinde süt meyve kuru yemis yogurt gibi geciriyorum günü ...ayvalar küçüktü birazida kabuga cıktı kalorisi de düşük diye yedim aslinda
Biri ayva mı dedi bir dakika, o konu benden sorulur.Ayvanın o kadar kalorili olması bana tuhaf geliyor nedense. Hatta benim diyetisyenin listesi mi hatalı diye başka listelere baktım :) Ne bileyim bir incir yersin hakkını verir yani 1 porsiyon olmanın. Ayva hiç öyle değil :)
30 sonrası yaşlara bende alışamadım :)) söylerken bile bir düşünüyorum :))Merhaba hoşgeldin ben de 34 yaşındayım, vay arakadaş ne yaşlandım 35e çok az kaldı
Kız biz küsmedik sana noluyorSizin bu hikayeden sonra spora küstüm ben
Bende işte süpürgeden korktuğu için gel sen süpür diye alıştırdım bizdede öyle gidiyor bir o alıyor bir ben ev artık 40 saaate bitiyorBizimki süpürgeyi seviyor istiyor ki o süpürsün buuu buuu
Kız biz küsmedik sana noluyorküsmeye bahane arama
Evet 2 günde herşey çorba olduAynen canım iyiki gitmişsin erkenden yoksa çok uzuyo. Biliyorsun biz annelerin hasta olma lüksü pek yok
Yemezlerher bulduğum bahaneye sığınıyorum
Aslında çok mantıklı o kadar yürümek ama yürüyecek vaktimiz kalmadı artık devir çok değiştiAslında insanin en ideal hali günde 8 saat yürüyüşle elde ediliyor maksimum fitness minimum yağ oranı vb. Ne de olsa evrimsel olarak bedenlerimiz uzun süreli düşük tempolu yürüyüşe optimize. O nedenle yürüyüş koşu fazla zorlamadan evde yapılabilirse güzel olur bence. Ben geçen kış bi ara günde 20bin adım yapıyordum hergün, insan kendini çok iyi hissediyor.
Biz küsmedik sana küsmek yasak :)) yok öyle küsmek falan.. kolay olanı seçiyorsun. Herkes küser.. seni zor olana davet ediyorum ve durumla barışmanı bekliyorum hemen şu an :)Sizin bu hikayeden sonra spora küstüm ben
Sağol canım iş yeriyle yemeğe gittik en masum buydu diyebilirim ilk kez yedim çok beğendim bir karadenizli olarak neden daha önce yememişim diyorumOfff hamsi pilavı mı çok severim. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?