Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yememdede hicbir degisim yok o yüzden arti cikmami balli macuna bağliyorum. 2 gün once +1 bugün +1.5 yarında +2kg çijarım diye korkuyorum
Ben kaçırdım galiba bu macunun olayı neydi, hastalık için filan mı alıyorsun? Benim kendimde gözlemim fazla şekerli şeyler diyetimi sabote ediyor, sağlıklı bile olsa. Hurma detoksuyla kilo aldım, sonraki günler kahveyle filan tek tük yediğim hurmalar da yaramadı. Sanırım kan şekerini ani yükseltip yağ depolama moduna sokuyor insanı.

3 yas harika buyuk oglum 3 yasina 1 ay once girdi uyumlu sevecwn anlayışlı surekli tamam anne olur anne diyen bi cocuk oldu ama bugunlerde cok alingan azcik sesimi yükseltsem hemen duygulaniyo üzülüyo
Önce maşallah diyeyim :) 3 yaş bir bize yaramadı galiba bizde işler sanki daha zorlaştı daha fazla inat eden bir çocuk haline geldi

Hamilelikte olumlu etksi olduğuna inanılan bir macun unuttum adını:)

Annesi hamileyken çok temizlik yaptı çocuk doğduğunda bence alışkındı süpürge sesine :)
Şaka bir yana alıştırmak diye birşey yok çocuğun mizaci yatkınsa alışır yoksa çocuğa eziyet, ki belli ediyorlar bizimki bebekken ekmek poşetinin hışırtısına ağlardı tam bir tracy hogg touchy baby :)

Evet bizde öyle bencede çocuğun kendi karakterine bağlı bir durum alışmayan alışmıyor

ben ogle yemegi yemiyorum uzun zamandir aliskanlik oldu gun icinde süt meyve kuru yemis yogurt gibi geciriyorum günü ...ayvalar küçüktü birazida kabuga cıktı kalorisi de düşük diye yedim aslinda
Biri ayva mı dedi bir dakika, o konu benden sorulur.

Aslında çok mantıklı o kadar yürümek ama yürüyecek vaktimiz kalmadı artık devir çok değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…