Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında çok mantıklı o kadar yürümek ama yürüyecek vaktimiz kalmadı artık devir çok değişti
Evet vakitsizlik en büyük sorun maalesef
O kadar çok özlüyorum ki uzun yürüyüşlerimi ve spor salonundan çıkmadığım zamanları ama tabi o zman sadece okul vardı ne evlilik ne çoluk çocuk ne iş :))

Arkadaşlar ayva tam bir sağlıklı diyet meyvesi, ayva yiyebilirsiniz. Şu anda ayvaya karşı hissettiğim duyguları bir yana bırakarak bilimsel gerçeklerle konuşmak istiyorum b. Bir kere ayvanın glisemik indeksi düşük olduğundan kilo vermede son derece faydalı tok tutan bir yiyecek. Sonra malum meyveler vitamin vb kaynağı ama yanında meyve şekeri derdi var ama ayvada o da yok :) kalori hesabi yapan biriyseniz bile ayva kalorik olarak sorun yaratacak bir yiyecek değil 100 gramında 58 kalori var. Eger ketojenik besleniyorsaniz karbonhidrat miktarini göz onunde bulundurmak lazim sadece çünkü temel olarak karb ama zaten diyetinde ekmek/tahil/bakliyat vb olan biriyseniz onlardan daha iyi bir alternatif çünkü 100 gramda 15 gr karb bir kısmı lif.

Sadece iş olsa amenna çocuktan önce çok yürürdüm spor salonlarını sevmiyorum ama yürüyüşü çok severim arabamız da yoktu o zaman ne güzel yürüyorduk. Şimdi çocuktan hava soğuk diye ısınsın yine yürürüm. Tabi vücut çok hantallaştı nerde eski günler
Bu arada 30 dk jessica yaptım.

Acaba ne işle uğraşıyorsunuz. Özel bir branşınız var mı yiyecekler konusunda epey hakimiyet görüyorum. Biz de ihtiyaç oldukça okuduk bir şeyler öğrendik ne bileyim karatay olsun dukan olsun yaparken ama senin yanından geçemem

Işte ben de o nedenle dedim evde koşu bandı çok mantıklı diye çünkü gündüz iş hayat koşturmacası filan yürümeye firsat kalmıyorsa akşam evde yapılır gibi geldi ama olan arkadaşlar da kullanılmıyor diyor bilemedim.

Ben diyet listelerinin yalancısıyım 1/4 ayva 1 porsiyon meyve diyorlar :) Nasıl başarıyorum bilmem ama çocukluğumdan beri ne zaman yesem boğazıma takılır yutarken ve mutlaka ciddi bir acı çekerim.. o yüzden çok nadir yerim :)

Evet bende yutamıyorum sevmiyorm şahsen :)

Yok bu konuda bir eğitimim ama ben tam bir geek/nerd dediklerindenim galiba. Geçen sene hamileliğin son kısmında gebelik şekeri çıkınca dikkat etmeye okumaya başladım biraz, fazla da bildiğimden değil aslında ama Ayva'ya savunmak bana düşer

Ben eve spor aleti alırken buranın çok yağmurlu olası bir etkendi. Onu bahane edip dışarıda spor yapmıyordum, aşırı kilo almıştım. Eve bir spor aleti şarttı. Ama salonda da koşu bandında çok zaman geçiren birisi değilimdir. Çünkü sporu hep kilo sorununa bağlı yaptığım için hep zaman ve yaktığım kaloriye baktım, aynı zamanda daha çok kalori yaktıran aletler her zaman daha cazip geldi bana. Fakat yürüyüş çok temel bir şey. Her ne kadar koşu bandı ile açık hava arasında bir fark olduğunu düşünsem de yürüyüş gayet iyi bir egzersiz bence.

Bu konuda çok haklısın canım. Benim kv sese alışsın der der dururdu ama büyükte hiç işe yaramadı ufak bi sese bile uyanırdı. Küçük kızım tam tersi uyurken süpürge yapıyorum. Odasına girip çıkıyorum yine de uyanmıyor uykusunu alana kadar. Tabi yakın bi yerden matkap sesi duyarsa o ayrı. Korku içinde koşar gelir yataktan.

Canim bende pko var o yüzden yiyorum. Bende kasigin ucuyla bile sekerli birsey yesem bütün hafta ac kalsam gram gitmiyor

Evet bende yutamıyorum sevmiyorm şahsen :)
Simdi bir itirafta bulunayım ben de çocukken yemezdim neden bilmiyorum. Ama 20li yaşlarda tam bir ayvacı oldum. Ayvanın iyisi sulu olur yutma sorunu olmaz ama sanırım iyi ayva bulmak sorun olabiliyor.

Şaka bir yana ayva da diğer meyveler gibi vitamin vb faydaları olan karb olduğu için de az dikkat gerektiren bir meyve. Muhtemelen miktar konusunda dikkatli olmak gerekir ama bence 1 ayva yiyip o gün ekmek makarna yememek daha mantıklı

Ben de zaten gündüzleri çocuğu uyutmak için çıkıp yuruduklerimle yapıyordum artık fırsat yok.

Kızlar size sorayım eskiler hatırlar @Asmii vardı listedeyken hamile kalan. O hiç uğramıyor galiba değil mi kk'ya?
Bende bakmıştım eylulden beri yazmamıştı doğurmuştur sanirim emnis in dedigi gibi baska hesabi varsa bilmiyorum 2019_20 annelerinde falan

Ben de eliptik vardı eşim de gıcık oluyordu çok yer tutuyor diye arka odaya koydu orda da canım sıkılıyordu pek yapmıyordum veddik başkasına

Araştırmak güzel ama çok fazla yaklaşım var ortalıkta kimi diyet 6 öğün beslen diyo kimisi 2 öğün doktor öz dün okudum sabah kahvaltısını geç yapın 11 gibi akşam 7 buçuktan sonra yemeyin demiş
Kime neye uyacağımızı şaşırdık.

Ben bugün adet oldum. Yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum ama iyi bi hafta olmadı yine benim için. Spor yapamıyorum. Ne zaman toparlanıcam ben ne zaman savaşıcam. Bu halimden hiç memnun değilim
Hayırlısı olsun dua et adet olmuşsun 2 güne ödemin gider ben olamadım hala
Rabbim hepimize güç versin bu fazlalıkları atalım

İlk hamileliğimde sürekli ayva yerdim. Çok espri konusu olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…