Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gel gel takıl bize. Hep beraber zayıflamaya çalışırız.

Selamlar, menü paylaşmaya geldim akşam yemeğine daha yeni yiyeceğim, çok aç olmasam atlardım bu saatte.
Sabah 5 dilim hindi füme, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 10 fındık, kahve
Öğle 1 kase yoğurt, 30 gr protein tozu
Ara kahve
Akşam Köfte (150gr), domates

Spor 10859 adım kardelelen321
Su 2litre

Yediklerimin kalorisini hesapladım köftelerle 750 filan ki hata payı 1000 olsun, köfteyi yemezsem 500 kalori olacaktı, o sekilde yatmayayım dedim.

Son düzenleme:
Merhaba kaptan hoşgeldin :)
Emzirme devam mı bıraktın mı yoksa, ben yaza kadar bırakırım diyorum, bırakınca alınabiliyormuş, ondan mi oldu acaba

Selam kizlar. Ben garip bi sekilde hizli zayifliyorum son 1 haftadir, bu sabah 57.8 gordum tartida. Adam akilli spor yapmadigim icin ozenerek yaptigim kaslar eriyo bence, yaglar yerinde duruyo Agirliga geri donucem bi an once.
Bi yag olcumu yaptirsana merak ettim bende

Canım sabah kalkar kalkmaz tartılma bende acayip ödem oluyor mesela eminim sende de öyle olmuştur ve lütfen sabah akşam devamlı tartılma çünkü hep değişiyor moralin bozulur :)
evet kesinlikle haklisin sadece cuma dan cumaya tartılmak en dogrusu

iyi aksamlar bugünku menum :
kahvaltieynir zeytin yumurta maydonoz
ara ogun:sutlu kahve
ara öğün:2 tane ayva 1 tane havuc
ara öğün:bir kase yogurt
aksam yemegi:3 tane kofte,firinda patetes;4 kasik bulgur pilavi,salata

3 litre su
malesef kayda deger yuruyua yapamadım temizlik yaptim onun yerine

İzindeyim canım evet. Şöyle bi hırslanıp harekete geçmem gerekiyo ama eski irade yok maalesef.

Benim küçük de çok inat canım. Yapma dediğin şeyi özellikle yapıyo. Muzurlukları da Sessiz ve derinden oluyo
Ne yapalım bunlar da geçecek canım. Haziranı iple çekiyorum 3 ü dolduruyor çünkü. Belki biraz daha normale döner.

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm

sabah ; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet domates salatalık

ara; 1 sade kahve 7 badem

öğlen ; 8 kaşık barbunya, 3 kaşık yoğurt

ara; 3 kaşık yoğurt 1 kivi 1 kaşık tarçın

akşam ; 8 kaşık barbunya

ara; 1 bardak süt

- 2 lt su
- 10 bin adım 1500 ip 20 dakika bölgesel Cherry Mom kardelelen321

merhaba,

eylem ben. 29 yaşındayım çalışıyorum. ankarada yaşıyorum. sizler?
Aramıza hoşgeldin canım

Çok şükür gözüm açıldı en azından halsizlik ve baş ağrısı gitti sadece burnum akıyor şuan.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda herhalde
İyi olmana sevindim canım. Çabuk atlattın maaşallah

Aksın aksin ödem gider su sudur nereden giderse gitsin

Seni hiç iyi görmüyorum

Ben diyete direkt detoksla giriş yaptım ya vücudum o şoktan daha çıkmadı en son yapacağımı en baştan yaptım.
Sen de detokszedelerdensin o zaman. Bak ben hiç yapmıyorum. Çünkü ne zaman yapsam ertesi hafta daha fazlasını aldım. Bi hafta mutluluk akabinde iki hafta hüsran. Canım diyetisyene de başlayınca daha kontrollü ve dengeli besleneceğin için eksiler görmeye başlayacaksın inan kendine..

Zayıflayacağım diye düşün düşün filozof olcan

Aynen ya ben bir de haftanın sonuncusu olarak nerede hata yaptığımı yazdım C Cagrihilal1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…