- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.681
Kaderimde bu mu vardı anne diyecekOna da bi diyet yaptırırız doğunca kolay değil takım bebesi olmak
Gel gel takıl bize. Hep beraber zayıflamaya çalışırız.Kendi kendime yazıyorum ama gelmişken bi içimi dökeyim. Ben kilo almaya başladım yaabu gidişe bir dur demezsem gene takımda yarışmacı olmak zorunda kaliciiim.
Ben buraya daha çok takılayım bence, bi motivasyon olsun bana da
Merhaba kaptan hoşgeldin :)Kendi kendime yazıyorum ama gelmişken bi içimi dökeyim. Ben kilo almaya başladım yaabu gidişe bir dur demezsem gene takımda yarışmacı olmak zorunda kaliciiim.
Ben buraya daha çok takılayım bence, bi motivasyon olsun bana da
Evet bende ondan sonra çok aldımMerhaba kaptan hoşgeldin :)
Emzirme devam mı bıraktın mı yoksa, ben yaza kadar bırakırım diyorum, bırakınca alınabiliyormuş, ondan mi oldu acaba
Bi yag olcumu yaptirsana merak ettim bendeSelam kizlar. Ben garip bi sekilde hizli zayifliyorum son 1 haftadir, bu sabah 57.8 gordum tartida. Adam akilli spor yapmadigim icin ozenerek yaptigim kaslar eriyo bence, yaglar yerinde duruyoAgirliga geri donucem bi an once.
Neden kasların erisin ki, düşük kalorili mi beslendin Çok?Selam kizlar. Ben garip bi sekilde hizli zayifliyorum son 1 haftadir, bu sabah 57.8 gordum tartida. Adam akilli spor yapmadigim icin ozenerek yaptigim kaslar eriyo bence, yaglar yerinde duruyoAgirliga geri donucem bi an once.
evet kesinlikle haklisin sadece cuma dan cumaya tartılmak en dogrusuCanım sabah kalkar kalkmaz tartılma bende acayip ödem oluyor mesela eminim sende de öyle olmuştur ve lütfen sabah akşam devamlı tartılma çünkü hep değişiyor moralin bozulur :)
İzindeyim canım evet. Şöyle bi hırslanıp harekete geçmem gerekiyo ama eski irade yok maalesef.Ya aslında hiç unutmadım giriyorum arada paylaşıma bakıyorum çıkıyorum takımdaki mesajlara sıra gelemiyor
Sen de mezun olursun emniscim seni azıcık tanıdıysam yaparsın sen
32 oldu bizimki de Allahım bitmiyor gerçekten ya. Direkt şöyle 25 yaşına falan gelseler anca sanırım
Kimseyi dinlemiyor leylicim ya cocuk olumsuza cevirme makinesi gibi ne dersek tersini söylüyor
Biz hissetmedik bu tarafta ama gene de korktum valla inşallah olmaz artık
Kardelencimm alıştım alışmasına da yoğunluktan gelemiyorum. Akşam da yorgunluktan sızıp kalıyorum. Sen nasılsın izindesin galiba su anda di mi?
Umut da işte yukarıda da yazdım inat inat inatsenin kızlar nasıllar?
Öyle oldu kaptanım valla hiç böyle olsun istemezdim. Ama sizi unutmadım asla
Bence de yavaş yavaş alışacaksın. Giderek sayılar artar. Yapabildiğin kadar yap ve düzenli devam et canım.Maşallah canım sana.
Biraz dinlenmek lazım.
50 yapıp 5 dk doluklanmam lazım.
Yoksa fena oluyorum.
Ama yavaş yavaş alışacağım.
Bilemiyorum profil detayları kapalı, merak ettim doğum yapmıştır herhalde bu aralar...Ben hatırladım gibi ama ban mı yemiş profili üzgün modda belki başka isimli üyeliği varssa bunu kapatmışlardır
Aramıza hoşgeldin canımmerhaba,
eylem ben. 29 yaşındayım çalışıyorum. ankarada yaşıyorum. sizler?
İyi olmana sevindim canım. Çabuk atlattın maaşallahÇok şükürgözüm açıldı en azından halsizlik ve baş ağrısı gitti sadece burnum akıyor şuan.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda herhalde
Aksın aksin ödem gider su sudur nereden giderse gitsin
Seni hiç iyi görmüyorum
Sen de detokszedelerdensin o zaman. Bak ben hiç yapmıyorum. Çünkü ne zaman yapsam ertesi hafta daha fazlasını aldım. Bi hafta mutluluk akabinde iki hafta hüsran. Canım diyetisyene de başlayınca daha kontrollü ve dengeli besleneceğin için eksiler görmeye başlayacaksın inan kendine..Ben diyete direkt detoksla giriş yaptım ya vücudum o şoktan daha çıkmadıen son yapacağımı en baştan yaptım.
Zayıflayacağım diye düşün düşün filozof olcan
Aynen ya ben bir de haftanın sonuncusu olarak nerede hata yaptığımı yazdım C Cagrihilal1Amiin inşallah
Cherry Mom ve dennisgo bi hafta acayip deli spor yaptılar, hiç kaçamakta yapmadılar ve kilo verdikleri bi dönemdelerdi ama o hafta artı geldiler muhtemelen kas aldılar ama doğal olarak onlar da üzülmüşlerdi ama bak hala burdalar oluyo bazen öyle daha çok hırslan kilo da kimmiş
Holgeldin canımmerhaba,
eylem ben. 29 yaşındayım çalışıyorum. ankarada yaşıyorum. sizler?
Yememdede hicbir degisim yok o yüzden arti cikmami balli macuna bağliyorum. 2 gün once +1 bugün +1.5 yarında +2kg çijarım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?