Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O düzeni kuramadım bir türlü aslında kurmuştum ama kilo verme durunca hemen kopuyorum ben .
Kopma kuzum neden kopuyorsun bunu birtek sen yaşasan evet derim ya bu kızda bişey var ama hepimiz öyleyiz aldık verdik sabit geldik böyle böyle ilerleyeceğiz sen yalnızmışsın bu durumu bir tek sen yaşıyormuşsun gibi çöktün yapma

:)) Ayy nedesem olmuyor
[/QUOTE
Annem gelsin de bi moralim düzelir. Ama pes etmek yok. annemi göndereyim bomba gibi geleceğim.

Bence evde mutlaka bir alet olmalı evet yer kaplıyor ama bisikletim olmasaydı ne yapardım bilmem .
Ben eşimi ikna edemiyorum canım.
Çünkü yürüyüş bandını randımanlı kullanmadım.
Benim alan problemim yok ama adamı ikna edemiyorum.
Yürüyüş bandı havlu askısı görevi görünce yıllarca.

Ay evet genelde öyle oluyor :)) benim bisiklet bilerek hep salonda öyle odalara koysam onun kollarıda iyi askı olur

Menü güzel canım afiyet olsun.

Ya öyle miymiş maşallah o zman. herşey böyle hep yolunda gitsin inş
Amiin inşallah
O düzeni kuramadım bir türlü aslında kurmuştum ama kilo verme durunca hemen kopuyorum ben .
Cherry Mom ve dennisgo bi hafta acayip deli spor yaptılar, hiç kaçamakta yapmadılar ve kilo verdikleri bi dönemdelerdi ama o hafta artı geldiler muhtemelen kas aldılar ama doğal olarak onlar da üzülmüşlerdi ama bak hala burdalar oluyo bazen öyle daha çok hırslan kilo da kimmiş

Kaptanım nerelerdesin ya istanbullu oldun unuttun bizi :))
Leyli mezun oldu ben hala olamadım ama neyse az kaldı direniyorum :))
Ya aslında hiç unutmadım giriyorum arada paylaşıma bakıyorum çıkıyorum takımdaki mesajlara sıra gelemiyor
Sen de mezun olursun emniscim seni azıcık tanıdıysam yaparsın sen
Ayyy ayy 38 aylık oğlumla beni en iyi sen anlarsın bende kafayı yiyorum bitmedi gitti sendromları Allah sabır versin
32 oldu bizimki de Allahım bitmiyor gerçekten ya. Direkt şöyle 25 yaşına falan gelseler anca sanırım
Hissetmezmiyim evdeydik bide.rabbim korusun.
Ay cok tatlıdır o simdi ama.annen bakıyor dimi hala onu dinler belki.
Kimseyi dinlemiyor leylicim ya cocuk olumsuza cevirme makinesi gibi ne dersek tersini söylüyor
Biz hissetmedik bu tarafta ama gene de korktum valla inşallah olmaz artık
Ooo Hoşgeldin canım. Nasılsın. Alıştınız mı yeni ortamlara. Umutcum nasıl kreşe başladı mı. Bizler devam. Ben de bir ileri iki geri ilerliyorum işte. Arayı çok actın özledik seni.❤
Kardelencimm alıştım alışmasına da yoğunluktan gelemiyorum. Akşam da yorgunluktan sızıp kalıyorum. Sen nasılsın izindesin galiba su anda di mi?
Umut da işte yukarıda da yazdım inat inat inat senin kızlar nasıllar?
günaydınlarrrr

canım hoşgeld,n istanbul a bir gittin pir gittin özlettin kendini
Öyle oldu kaptanım valla hiç böyle olsun istemezdim. Ama sizi unutmadım asla

Ayy gel gel tabi kilo almadan gel bizim alt listemiz asıl listemizin 3 4 katı kendinide iliştirir devam edersin

Selam kizlar. Ben garip bi sekilde hizli zayifliyorum son 1 haftadir, bu sabah 57.8 gordum tartida. Adam akilli spor yapmadigim icin ozenerek yaptigim kaslar eriyo bence, yaglar yerinde duruyo Agirliga geri donucem bi an once.
Aaaa belki spor yoktur ama gün içinde hareketlisindir falan ondan gidiyor olabilir.
Yaaa hani senin after before fotoların gerçi görünce hedef çok uzak diye düşünüp hayatttan kopasım geliyor ama.

Evet tanışmamıştık memnun oldum kaptanıım amiin inşallah tedavi için kilo vermeye gelmiştim, pozitif oldu çok şükür şimdi de cozutmayayım diye takılıyorum buralarda gel sen de kaptanım burası dizginliyo insanı iyi oluyo

Merhaba takımm..
Bugun nele yedim

Sabah
1 adet haşlanmıs yumurta, limon ve baharatlar
11 adet zeytin
2 kaşik ev yapimi sekersiz kizilcik marmelati
2 catal az şekerli kabak tatlisi

Akşam
1 kase mercimeklki erişteli çorba
3 adet kofteli iznir kofte
1 dilim ekmek

Arada
1 duble sutlu kahve
1 hurma
1 kucuk su bardagi cekirdek ( ah bitmedi evdeki paket)

Bir sonraki arada
10 adet antep fistik
1 barsak beyaz çay

E kiloda verdin yani ben seni mezun oldu sayıyorm :)
5.takımı bebişi olacak her aşamasını öğreneceğiz hayırlısıyla

Ayy gel gel tabi kilo almadan gel bizim alt listemiz asıl listemizin 3 4 katı kendinide iliştirir devam edersin
Ahaha o alt liste zaten üste çıkamıyor çoğu zaman
Geleyim bence de aldıklarım gitsin en azından :)
Ya super olmus ben de hamileligimi lohusalığımı falan hep takımda geçirdim, iyi oluyor gerçekten
Hamilelikte cozuttum biraz ama verdim sonra neyse ki. Şimdi gene almaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…