- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.661
Kopma kuzum neden kopuyorsun bunu birtek sen yaşasan evet derim ya bu kızda bişey var ama hepimiz öyleyiz aldık verdik sabit geldik böyle böyle ilerleyeceğiz sen yalnızmışsın bu durumu bir tek sen yaşıyormuşsun gibi çöktün yapmaO düzeni kuramadım bir türlü aslında kurmuştum ama kilo verme durunca hemen kopuyorum ben .
:)) Ayy nedesem olmuyorDoğru yakında fil-ozof olacağım
Ya evet orası doğrudur ama düzenli spor beslenmeye devam et ne olacak ki vücut elbet pes edecek bir anda hızlı düşecek
Sen bilirsin ama çok kafa yorma işin doğrusu spor ve iyi beslenme bu yoldan şaşmadıkça sıkıntı yok
:)) Ayy nedesem olmuyor
[/QUOTE
Annem gelsin de bi moralim düzelir. Ama pes etmek yok.annemi göndereyim bomba gibi geleceğim.
Ben eşimi ikna edemiyorum canım.Bence evde mutlaka bir alet olmalı evet yer kaplıyor ama bisikletim olmasaydı ne yapardım bilmem .
Ay evet genelde öyle oluyor :)) benim bisiklet bilerek hep salonda öyle odalara koysam onun kollarıda iyi askı olurBen eşimi ikna edemiyorum canım.
Çünkü yürüyüş bandını randımanlı kullanmadım.
Benim alan problemim yok ama adamı ikna edemiyorum.
Yürüyüş bandı havlu askısı görevi görünce yıllarca.
Menü güzel canım afiyet olsun.Bugün kü menümü de yazayım. Annem şu an yolda sabaha burda Allahın izniyle 2 hafta benden menü beklemeyin
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğdayekmeği
Lor peyniri
Öğle
1 ıspanaklı gözleme kendim yaptım yağı falan azdı
1 kase yoğurtlu kereviz
Ara
3 kayısı
Akşam
1 kepçe çorba
1 parca tavuk
Brokoli
2 lt su
45 dk yürüyüş
Amiin inşallahYa öyle miymiş maşallah o zman. herşey böyle hep yolunda gitsin inş
O düzeni kuramadım bir türlü aslında kurmuştum ama kilo verme durunca hemen kopuyorum ben .
Ya aslında hiç unutmadım giriyorum arada paylaşıma bakıyorum çıkıyorum takımdaki mesajlara sıra gelemiyorKaptanım nerelerdesin ya istanbullu oldun unuttun bizi :))
Leyli mezun oldu ben hala olamadım amaneyse az kaldı direniyorum :))
32 oldu bizimki de Allahım bitmiyor gerçekten ya. Direkt şöyle 25 yaşına falan gelseler anca sanırımAyyy ayy 38 aylık oğlumla beni en iyi sen anlarsın bende kafayı yiyorumbitmedi gitti sendromları Allah sabır versin
Kimseyi dinlemiyor leylicim ya cocuk olumsuza cevirme makinesi gibi ne dersek tersini söylüyorHissetmezmiyimevdeydik bide.rabbim korusun.
Ay cok tatlıdır o simdi ama.annen bakıyor dimi hala onu dinler belki.
Kardelencimm alıştım alışmasına da yoğunluktan gelemiyorum. Akşam da yorgunluktan sızıp kalıyorum. Sen nasılsın izindesin galiba su anda di mi?Ooo Hoşgeldin canım. Nasılsın. Alıştınız mı yeni ortamlara. Umutcum nasıl kreşe başladı mı. Bizler devam. Ben de bir ileri iki geri ilerliyorum işte. Arayı çok actın özledik seni.❤
Öyle oldu kaptanım valla hiç böyle olsun istemezdim. Ama sizi unutmadım aslagünaydınlarrrr
canım hoşgeld,n istanbul a bir gittin pir gittin özlettin kendini
Ayy gel gel tabi kilo almadan gelKendi kendime yazıyorum ama gelmişken bi içimi dökeyim. Ben kilo almaya başladım yaabu gidişe bir dur demezsem gene takımda yarışmacı olmak zorunda kaliciiim.
Ben buraya daha çok takılayım bence, bi motivasyon olsun bana da
Aaaa belki spor yoktur ama gün içinde hareketlisindir falan ondan gidiyor olabilir.Selam kizlar. Ben garip bi sekilde hizli zayifliyorum son 1 haftadir, bu sabah 57.8 gordum tartida. Adam akilli spor yapmadigim icin ozenerek yaptigim kaslar eriyo bence, yaglar yerinde duruyoAgirliga geri donucem bi an once.
Evet tanışmamıştık memnun oldum kaptanıımAy takımda hamilemiz de varmışpawlover hep görüyorum ismini tanışmadık galiba biz di mi :)
Öncelikle sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum :) ben eski kaptanlardanım, bu takımdan da mezun oldum. Şehir ve iş değişikligi olunca giremez oldum buralara :)
E kiloda verdin yani ben seni mezun oldu sayıyorm :)Evet tanışmamıştık memnun oldum kaptanıımamiin inşallah tedavi için kilo vermeye gelmiştim, pozitif oldu çok şükür şimdi de cozutmayayım diye takılıyorum buralarda gel sen de kaptanım burası dizginliyo insanı iyi oluyo
Ahaha o alt liste zaten üste çıkamıyor çoğu zamanAyy gel gel tabi kilo almadan gelbizim alt listemiz asıl listemizin 3 4 katı kendinide iliştirir devam edersin
Ya super olmus ben de hamileligimi lohusalığımı falan hep takımda geçirdim, iyi oluyor gerçektenEvet tanışmamıştık memnun oldum kaptanıımamiin inşallah tedavi için kilo vermeye gelmiştim, pozitif oldu çok şükür şimdi de cozutmayayım diye takılıyorum buralarda gel sen de kaptanım burası dizginliyo insanı iyi oluyo
Ona da bi diyet yaptırırız doğunca kolay değil takım bebesi olmakE kiloda verdin yani ben seni mezun oldu sayıyorm :)
5.takımı bebişi olacakher aşamasını öğreneceğiz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?