Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevindim canim iyi olmana. Ya bir igne yaptilar benim oğlana o igne iyilestirdi resmen. Bizim okul haftayada devam edecekmis calişan anneler var oyuzdenmi bilmiyorum ama msj atmislar
Oh iyi kurtulmuş yavrucak .Alla Allah olabiliyor mu öyle birşey ya ilginç geldi bana anaokuluna gidiyor değil mi ?

Sevindim canim iyi olmana. Ya bir igne yaptilar benim oğlana o igne iyilestirdi resmen. Bizim okul haftayada devam edecekmis calişan anneler var oyuzdenmi bilmiyorum ama msj atmislar
Canım benim de kızım anaokuluna gidiyor ama bugün son dediler Yani devam ettirmiyor lar Demek ki Yeni Sistem çıkmış

Şart değil ama yüklemek istersen dosya ekleden yapabilirsin canım
Süper gitmişşş
Teşekkür ederim canım benim yükleme yapamıyorum dosya yükle diyorum ama kabul etmiyor tekrar denerim bence bu üç gündür bayağı bir hastaydım Yani hala göğüs ağrım kalbim devam ediyor k
Canım hiç böyle çok fazla yemek yemek istemiyor yani ilaç içeyim hemen aç karnına olmasın diye yiyorum .

toplight

***5. Takım 657. Etap***

emnis ( 68,6/
yagmurtugba(68,8
umutumut82(87,7/88,3/-0,6/-0,68)
Bmnxx (90,7/
Zynpelf(89,9/
Cagrihilal1(79.0/ )
hezeyan5381(105/)

5.Takım Ortalaması:%

Alt liste:
toplight (82,5/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
ayvacicegi(55.2/) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
balpamuk (64,6/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
Kardelelen321 (90,3sabit)652.etapta 88 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı
fancynancy (85/ )606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
annecicegi(65,9/) yeni üye başlangıç tarihi 04 Ocak, başlangıç kilosu 69,1,hedef kilo 54
Numis (87,1/85,8/1,3/1,49) yeni üye başlangıç tarihi 05 Ocak, başlangıç kilosu 88,hedef kilosu60
Gulselincicek (63/ ) yeni üye başlangıç tarihi 11 Ocak, başlangıc kilosu 63,hedef kilosu 52
leyl-i-fer(74,2)sabit
Dennisgo (67,4/66/1,4/%2,08)
kremsokola (58,2)

Anladım canım geçmiş olsun sanada
Evet hastalık etksi olabilir bende pazartesi eksiydim hastalkttan bugün artıyım bisiklet üstüne çıktım bakalım ne kadarı gidecek

Oh iyi kurtulmuş yavrucak .Alla Allah olabiliyor mu öyle birşey ya ilginç geldi bana anaokuluna gidiyor değil mi ?

Evet canim bizede tuhaf geldi ama özellikle msj attilar bizim okulda tatil 1 hafta diye

Evet canım ben tekrar mezun oldum. Bende genelde düzen değişiklikleri kilo yapar belki sende de benzer bir şey oluyordur. Biraz daha vermem lazım ama o kısmı liste dışında yapacağımı umuyorum :)!
Ben iyiyim hayat iyi gidiyor Fransızca ile sıkıntılarım var. Başta çok iyi gidiyordu ama bir aşamaya geldi yok kesinlikle ilerlemiyor :) biraz kavgalıyız kendisi ile şu aralar ama bir şekilde yeniden barışacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…