- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.781
Gecen hafta kactin canim
Oh iyi kurtulmuş yavrucak .Alla Allah olabiliyor mu öyle birşey ya ilginç geldi bana anaokuluna gidiyor değil mi ?Sevindim canim iyi olmana. Ya bir igne yaptilar benim oğlana o igne iyilestirdi resmen. Bizim okul haftayada devam edecekmis calişan anneler var oyuzdenmi bilmiyorum ama msj atmislar
Şart değil ama yüklemek istersen dosya ekleden yapabilirsin canım87.1 canim 1.300 gr gitmisss
Canım benim de kızım anaokuluna gidiyor ama bugün son dediler Yani devam ettirmiyor lar Demek ki Yeni Sistem çıkmışSevindim canim iyi olmana. Ya bir igne yaptilar benim oğlana o igne iyilestirdi resmen. Bizim okul haftayada devam edecekmis calişan anneler var oyuzdenmi bilmiyorum ama msj atmislar
Teşekkür ederim canım benim yükleme yapamıyorum dosya yükle diyorum ama kabul etmiyor tekrar denerim bence bu üç gündür bayağı bir hastaydım Yani hala göğüs ağrım kalbim devam ediyor kŞart değil ama yüklemek istersen dosya ekleden yapabilirsin canım
Süper gitmişşş
Anladım canım geçmiş olsun sanadaTeşekkür ederim canım benim yükleme yapamıyorum dosya yükle diyorum ama kabul etmiyor tekrar denerim bence bu üç gündür bayağı bir hastaydım Yani hala göğüs ağrım kalbim devam ediyor k
Canım hiç böyle çok fazla yemek yemek istemiyor yani ilaç içeyim hemen aç karnına olmasın diye yiyorum .
87.1 canim 1.300 gr gitmisss
Canım benim de kızım anaokuluna gidiyor ama bugün son dediler Yani devam ettirmiyor lar Demek ki Yeni Sistem çıkmış
Oh iyi kurtulmuş yavrucak .Alla Allah olabiliyor mu öyle birşey ya ilginç geldi bana anaokuluna gidiyor değil mi ?
İlginç, dinlenirdi çocuklar. kışın tatil şart oldu bu hastalıklardanEvet canim bizede tuhaf geldi ama özellikle msj attilar bizim okulda tatil 1 hafta diye
Evet canım ben tekrar mezun oldum. Bende genelde düzen değişiklikleri kilo yapar belki sende de benzer bir şey oluyordur. Biraz daha vermem lazım ama o kısmı liste dışında yapacağımı umuyorum :)!Onun etkisi olabilir bence de bir de şu anki işim tabi yine masa başı ve sürekli oturuyorum. Ye otur ye otur ondan da oldu biraz. Aslında isyerinde öğlenleri yoga ve pilates var ama gitmeye üşeniyorum
Ben de sabırsızlıkla 3'ü bekliyorum inşallah bi miktar daha azalır. Sürekli bu modda olmaktan da sıkıldım gerçekten. Hadi yaşını doldursun hadi 2yi doldursun derken geçiyor zaman
Denizcim İstanbul'da hayat gayet iyi gidiyor. Yukarıda da dediğim gibi durağan hayat şeklinden dolayı kilo aldım bence. Durağan derken fiziksel hareket anlamında :) tüm gün bilgisayar karşısında takılıyorum. Eskiden de öyleydi aslında ama ne bileyim işte almaya başladım. Cok mu yiyorum ne anlamadım
Senin nasıl gidiyor genel olarak? Sen de mezun oldun tekrardan di mi, yanlış hatırlamıyorum? Fransızca'yı ilerlettin mi artık iyice?
Üzülme canım toparlanmayacak bir şey değil pazartesiye kadar fazlasını atarsın bence
Canım sabah saat 09.00Sizin yarim günmü bizim tam gün
Canım sabah saat 09.00
16.20 kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?