Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende mutfağa taşıdım koşu bandını yatak odasında duruyordu kullanamıyordum. Şimdi mutfakta gözümün önünde olunca sürekli aklimda. Spor malzemelerinizi en çok vakit geçirdiğiniz odalara koyun göz önünde olunca spor akla geliyor.

Bunun temel sebebi her bireyin kilo/sağlık durumunu etkileyen çok fazla değişken var. Yapilan öneriler ise belirli durumlarda işe yarıyor. Size neyin uyduğunu okuyarak çözene kadar daha kolayı denemek aslında. Çünkü o zaman etkenleri bilmeye gerek yok, neyin işe yaradığını görmek yeterli. Tabi kendinizi tanımak bu deneme sürecini çok kısaltır.

Bir küçük ekleme sadece, temel doğruları bilmek gerek. Sadece neyin ise yaradığına odaklanmak kas kaybı, vitamin mineral eksikliği vb bircok soruna yol açabilir.

Son düzenleme:
Ben bugün adet oldum. Yarın tartıda ne görürüm bilmiyorum ama iyi bi hafta olmadı yine benim için. Spor yapamıyorum. Ne zaman toparlanıcam ben ne zaman savaşıcam. Bu halimden hiç memnun değilim
Geçen haftalardaki sonuçların çok iyiydi neden umutsuzluğa kapıldın ki. Çok iyi gidiyorsun bence devam et. Ben nerdeyse e haftadır geldiğim yolları geri geri tekrar gidiyorum . Bunlarda geçer birazcık sabır

Ben de çok yedim aşerdim valla bir de çilek ama çilek beni mahvetti günde olmazsa 2 günde 1 kilo çilek yiyordum hormonlu ki normalde sevmem 2 ayda 8 kilo aldım hamileliğimin o kısmında
Ben sıfır aşerme ile bitirdim. Sabahları limon sıkıp içiyordum ama o daha çok zaten seviyorum sağlık olsun diye bilinçli tercihti. Derlerki annede belirli vitamin vb eksikse vücut onu tamamlamak için aşerir. Nekadar doğru bilemiyorum.

Deneme yanılma yoluyla az çok kendimizi tanıyoruz. Nasıl kilo verdiğimizi ne yedigimizde kilo aldığımızı yaptığımız sporun faydasını zararını biliyoruz. Çünkü vücut geri dönüş veriyor hissediyorsun. Herkesin yapısı vücudu farklı beni zayıflatan yöntem sana kilo aldırabilir. Diyet rejim ve spor konusunda en iyi eğitici kendimiziz çünkü bizden iyi kimse bilemez vücudumuzun ne istediğini o yüzden herşey e kulak vermemek lazım. Bakin bana diyete arkadaşım gazıyla detoksla başladım ki biliyordum sonucları ama yine de yaptım kaldım yerimde.

Aaaa belki spor yoktur ama gün içinde hareketlisindir falan ondan gidiyor olabilir.
Yaaa hani senin after before fotoların gerçi görünce hedef çok uzak diye düşünüp hayatttan kopasım geliyor ama.
Ya yuruyus yapiyorum ama hic agirlik/pilates falan yapmiyorum... Tamam azicik daha spor yapiyim yollicam zaten before after Ama biraz daha spor lazim onun icin:))

Merhaba kaptan hoşgeldin :)
Emzirme devam mı bıraktın mı yoksa, ben yaza kadar bırakırım diyorum, bırakınca alınabiliyormuş, ondan mi oldu acaba
Onun etkisi olabilir bence de bir de şu anki işim tabi yine masa başı ve sürekli oturuyorum. Ye otur ye otur ondan da oldu biraz. Aslında isyerinde öğlenleri yoga ve pilates var ama gitmeye üşeniyorum
Ben de sabırsızlıkla 3'ü bekliyorum inşallah bi miktar daha azalır. Sürekli bu modda olmaktan da sıkıldım gerçekten. Hadi yaşını doldursun hadi 2yi doldursun derken geçiyor zaman
Hoşgeldin canım
Nasılsın ? İstanbul’da hayat nasıl :)
Neden öyle oldu canım? Korumada zorlananlardan mısın benim gibi :) Bence yeni hayat yeni düzen seni etkiliyor. Takıl bize hayatını yaşa :)
Denizcim İstanbul'da hayat gayet iyi gidiyor. Yukarıda da dediğim gibi durağan hayat şeklinden dolayı kilo aldım bence. Durağan derken fiziksel hareket anlamında :) tüm gün bilgisayar karşısında takılıyorum. Eskiden de öyleydi aslında ama ne bileyim işte almaya başladım. Cok mu yiyorum ne anlamadım
Senin nasıl gidiyor genel olarak? Sen de mezun oldun tekrardan di mi, yanlış hatırlamıyorum? Fransızca'yı ilerlettin mi artık iyice?

Evet işenyarayanı bulmak gerekiyo ama kilo veriliyo diye işe yarıyor diye bir durum da yok ben 3 sene önce ilk diyetisyen diyeti yaptım 12 kilo verdim duraklayınca sonra karatay karatayda 8 kilo karataydan çok memnun kaldım ama sonrasında normal yeöe düzenine geçince hızlı kilo aldım ve sonra gittiğim diyetisyen bana kızdı metabolizmanı yavaşlatmışsın diye

İyiym canım çok hafif şeyler kaldı zmanla geçer herhalde teşekkür ederim oğlun nasıl oldu devam etmedi değil mi ateş durumu ?şükür okul kapandı çocuklar tatilde toparlar bünyelerini hiç olmzsa

Sevindim canim iyi olmana. Ya bir igne yaptilar benim oğlana o igne iyilestirdi resmen. Bizim okul haftayada devam edecekmis calişan anneler var oyuzdenmi bilmiyorum ama msj atmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…