- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.801
Günaydın kızlar çok şükür hedefime ulaşamasam da eksiyim
105.0 idim 104.0 çıktım sabah
Üzülme canım toparlanmayacak bir şey değil pazartesiye kadar fazlasını atarsın bence
Karatay ketojenik diyet filan biraz ömürlük sadece kilo vermek için öyle beslenip sonra eskiye dönersen alınır. Hayatımdan tamamen çıkarmayacağım diyorsan diyette de çıkarmayacaksın bence ama kilo verimi için daha kısıtlı tüketeceksin.Evet işenyarayanı bulmak gerekiyo ama kilo veriliyo diye işe yarıyor diye bir durum da yok ben 3 sene önce ilk diyetisyen diyeti yaptım 12 kilo verdim duraklayınca sonra karatay karatayda 8 kilo karataydan çok memnun kaldım ama sonrasında normal yeöe düzenine geçince hızlı kilo aldım ve sonra gittiğim diyetisyen bana kızdı metabolizmanı yavaşlatmışsın diye
Hazırladım kaptanım ben kolay gelsin size iyi karneleriniz olsun inşSelamlar okumadigim henuz 10 sayfa var bugun evdeyim karne almaya gidecegiz sonrasinda musaitim listeyi hazirlarim insallah güzel kilolar vermişsinizdir
Merhaba tebrik ederim çok güzel gitmiş ✌Merhaba kizlar
Kilokm 72.1
73/72.1/0.9/1.23
Fransızca zaten zor bir dil, bir seviyeye gelmek bile başarı bence, eminim sonrasını da halledersin :)Evet canım ben tekrar mezun oldum. Bende genelde düzen değişiklikleri kilo yapar belki sende de benzer bir şey oluyordur. Biraz daha vermem lazım ama o kısmı liste dışında yapacağımı umuyorum :)!
Ben iyiyim hayat iyi gidiyor Fransızca ile sıkıntılarım var. Başta çok iyi gidiyordu ama bir aşamaya geldi yok kesinlikle ilerlemiyor :) biraz kavgalıyız kendisi ile şu aralar ama bir şekilde yeniden barışacağız :)
Aa bugün karne günü di mi kaptanım. Hadi bakalım güzel notlarla gelir umarım karneler.Selamlar okumadigim henuz 10 sayfa var bugun evdeyim karne almaya gidecegiz sonrasinda musaitim listeyi hazirlarim insallah güzel kilolar vermişsinizdir
İnşallah az kaldı vallaMasallah canim 2 haneye az kalmiş
Olsun Emre hastaydı sonra sen hasta oldun çok normal sıkma canınıKızlar herkesten çok çok özür dilerim kötü bir ay geçirdim adam akıllı kilo veremedim çakıldım kaldım 69 a
Evet resmen kayıp bir ay oldu acil bir plan program yapmam lazım diyeceğim ama salı annemlere gidiyorumOlsun Emre hastaydı sonra sen hasta oldun çok normal sıkma canını
Sıkma canını ben de nerdeyse artı gelecektim veririz hep birlikte önemli olan motivasyonu yüksek tutmakKızlar herkesten çok çok özür dilerim kötü bir ay geçirdim adam akıllı kilo veremedim çakıldım kaldım 69 a
At annene Emreyi yürüyüşe çık zıpla, fırsata çevir mis gibiEvet resmen kayıp bir ay oldu acil bir plan program yapmam lazım diyeceğim ama salı annemlere gidiyorumne yapmalı acaba bisiklette yok orda zıplayıp dururum artık
Listeye katkım yok ya sinir olduğum konu o yoksa benim hiç telaşım yok veriririz tabi hep birlikte Allah'ın izniyleSıkma canını ben de nerdeyse artı gelecektim veririz hep birlikte önemli olan motivasyonu yüksek tutmak
İnş bakalımAt annene Emreyi yürüyüşe çık zıpla, fırsata çevir mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?