Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla tırsıyorum
Zeynep hocam artıyım demiişti
Yağmur hafta içi girmemiş bile
Hilal artıym demişti
Bmnnx o da girmiyor üst liste yıkık

Haftaya cok sartlandim balli macunuda biraktim bakalim ne olacak.ben sporda yapamiyorum. 2 gündur evi temizledim sabaha kadar ameliyat yerlerim agridı. Pazartesi hafif tempo yüruyüse baslicam günde 10 15 dakika bakalim

Haftaya cok sartlandim balli macunuda biraktim bakalim ne olacak.ben sporda yapamiyorum. 2 gündur evi temizledim sabaha kadar ameliyat yerlerim agridı. Pazartesi hafif tempo yüruyüse baslicam günde 10 15 dakika bakalim
Canım macunu bırakma bence o sonuçta sağlık için yediğin birşey bu hafta temizlikte kendini zorlamayacaksan evet hafif yürüyüş bencede olabilir birde öyle dene bakalım

Canım macunu bırakma bence o sonuçta sağlık için yediğin birşey bu hafta temizlikte kendini zorlamayacaksan evet hafif yürüyüş bencede olabilir birde öyle dene bakalım

Bu ay macuna yanlis zamanda baslamisim.reglinin ilk günü baslamak lazimmis o yüzden regliyle tekrar baslicam.

Kızlar Bu arada ben hala resim yükleyemiyorum acaba benim telefonumda mı ilgili bir sıkıntı var Dosya ekle ye tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…