- 12 Aralık 2019
- 261
- 1.057
- 28
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.821
hayalimdeki tarti resmi
Valla evet benimde olsa fena olmazdıhayalimdeki tarti resmi
Tebrikler canımgeçen cuma:65.9
bu cuma:65.6
Kızlar herkesten çok çok özür dilerim kötü bir ay geçirdim adam akıllı kilo veremedim çakıldım kaldım 69 a
Merhaba kizlar
Kilokm 72.1
73/72.1/0.9/1.23
Valla tırsıyorumNazar degdi bu hafta bize
Valla tırsıyorum
Zeynep hocam artıyım demiişti
Yağmur hafta içi girmemiş bile
Hilal artıym demişti
Bmnnx o da girmiyor üst liste yıkık
Canım macunu bırakma bence o sonuçta sağlık için yediğin birşey bu hafta temizlikte kendini zorlamayacaksan evet hafif yürüyüş bencede olabilir birde öyle dene bakalımHaftaya cok sartlandim balli macunuda biraktim bakalim ne olacak.ben sporda yapamiyorum. 2 gündur evi temizledim sabaha kadar ameliyat yerlerim agridı. Pazartesi hafif tempo yüruyüse baslicam günde 10 15 dakika bakalim
Canım macunu bırakma bence o sonuçta sağlık için yediğin birşey bu hafta temizlikte kendini zorlamayacaksan evet hafif yürüyüş bencede olabilir birde öyle dene bakalım
tesekkurler canim ama cok az gitti bende artık 65 degil 64 bile degil tartida hic görmediğim 63 sayisini gormek istiyorum zamanla artikTebrikler canım ✌
Geçen hafta çok gitmişti ya dengelenmiş oldu.:)tesekkurler canim ama cok az gitti bende artık 65 degil 64 bile degil tartida hic görmediğim 63 sayisini gormek istiyorum zamanla artik
Ben denedim şimdi ben ekleyebiliyorum ama bazen sitede de sorun olabiliyoKızlar Bu arada ben hala resim yükleyemiyorum acaba benim telefonumda mı ilgili bir sıkıntı var Dosya ekle ye tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor
Uygulamadan mı giriyorsun yoksa tarayıcıdan mı ?Kızlar Bu arada ben hala resim yükleyemiyorum acaba benim telefonumda mı ilgili bir sıkıntı var Dosya ekle ye tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?