- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.861
Darısı üni diplomasına olsunİlk karnemizi de aldık vatana millete hayırlı olsun
Canm telefonum bozuldu, Y yagmurtugba sende bayadır girmemişsin kayıplardasın
Kızlar kilom 85.8
Ama resim yükleyemiyorum nasıl yapıcaz
Bence ballı macun işini düşün tekrar. Zaten insulin direncin varmış, balın gebeliğe nasıl bir faydası olabilir pek aklım yatmadı. Bende insulin direnci vb yok ama ailede diyabet var, herhalde o nedenle genetik eğilim meyve işimi bozuyor biraz. Her gün iki uc tane değil de haftada 2 3 yiyerek diyeti götürebilirim. Emzirdiğim için vitamin alıyorum zaten. Sen de gebelige hazırlık olarak annr vitamini omega 3 desteği filan alabilirsin.
87.1 canim 1.300 gr gitmisss
Süper tebriklerGünaydın kızlar çok şükür hedefime ulaşamasam da eksiyim
105.0 idim 104.0 çıktım sabah
Tebrikler sağlık sorunu bile kilo vermeye engel değil :)Merhaba kizlar
Kilokm 72.1
73/72.1/0.9/1.23
Arada öyle takılmalar oluyor, bir beslenmeyi mi gözden geçirsen. Ne yapılabilir farklı?Kızlar herkesten çok çok özür dilerim kötü bir ay geçirdim adam akıllı kilo veremedim çakıldım kaldım 69 a
Tebriklergeçen cuma:65.9
bu cuma:65.6
Doktor harekete ne demişti?Haftaya cok sartlandim balli macunuda biraktim bakalim ne olacak.ben sporda yapamiyorum. 2 gündur evi temizledim sabaha kadar ameliyat yerlerim agridı. Pazartesi hafif tempo yüruyüse baslicam günde 10 15 dakika bakalim
Arada oluyor moral bozmamak lazım.Kızlar karne günü yorgunluğu ile kiloyu unuttum.
Zaten de hiç yazasım yok.
Geçen cuma : 89.9
Bu hafta : 90.3
Fark + 400
Kızlar çok özür dilerim.
Bu hafta bir aksilik yaşadım.
Haftaya fazlası ile telafi ederim
Peki sigara nasıl gidiyor, artık kolayladı mi, yoksa aranıyor musun?Acı gerçeklerle yüzleşme zamanı ne kadar beklesem de çare yok.
Geçen cuma 79
Bu cuma 79.7
Yine de eksi eksidir olumlu bakmalısınKızlar ben de bugün 90 çıktım. Pazartesi -800dü. Bugün - 300 maalesef.
TebriklerEvet öğle arasındayım şimdi kilom 88.8
İçerisinde bitkiler var pko iyi gelen, baya etkisini gören var aslında macunun ama kilo yapar mı bilemedimBence ballı macun işini düşün tekrar. Zaten insulin direncin varmış, balın gebeliğe nasıl bir faydası olabilir pek aklım yatmadı. Bende insulin direnci vb yok ama ailede diyabet var, herhalde o nedenle genetik eğilim meyve işimi bozuyor biraz. Her gün iki uc tane değil de haftada 2 3 yiyerek diyeti götürebilirim. Emzirdiğim için vitamin alıyorum zaten. Sen de gebelige hazırlık olarak annr vitamini omega 3 desteği filan alabilirsin.
Bana tam tersi diye düşünüyorumMasallah canim. Sende benim gibisin meyve banada yaramiyor
Bellek yetersiz diyorsa telefon hafizasini biraz bosaltmak lazimKızlar Bu arada ben hala resim yükleyemiyorum acaba benim telefonumda mı ilgili bir sıkıntı var Dosya ekle ye tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor
Sigara çok zorluyor alışamadım hala bazen çok fazla istiyor canım.Bence ballı macun işini düşün tekrar. Zaten insulin direncin varmış, balın gebeliğe nasıl bir faydası olabilir pek aklım yatmadı. Bende insulin direnci vb yok ama ailede diyabet var, herhalde o nedenle genetik eğilim meyve işimi bozuyor biraz. Her gün iki uc tane değil de haftada 2 3 yiyerek diyeti götürebilirim. Emzirdiğim için vitamin alıyorum zaten. Sen de gebelige hazırlık olarak annr vitamini omega 3 desteği filan alabilirsin.
Süper tebrikler
Tebrikler sağlık sorunu bile kilo vermeye engel değil :)
Arada öyle takılmalar oluyor, bir beslenmeyi mi gözden geçirsen. Ne yapılabilir farklı?
Tebrikler
Doktor harekete ne demişti?
Arada oluyor moral bozmamak lazım.
Peki sigara nasıl gidiyor, artık kolayladı mi, yoksa aranıyor musun?
Yine de eksi eksidir olumlu bakmalısın
Tebrikler
Tatlim persembe?Sporlarımız kızlar destekleri içinkardelelen321 kuzuma bir kez daha teşekkür ederim yaptığınız sporlarda yine beni etiket yapmaya devam edebilirsiniz
haftanın birincisi :) 2080 puan iledennisgo
haftanın birinci ekibi YES FİT ❤
TEBRİKLER HERKESE
Ama cidden üzgünüm kızlar maalesef ne menülerde ne de sporda istikrarımız yok
Eki Görüntüle 2577794 Eki Görüntüle 2577795
Rica ederim kuzumSporlarımız kızlar destekleri içinkardelelen321 kuzuma bir kez daha teşekkür ederim yaptığınız sporlarda yine beni etiket yapmaya devam edebilirsiniz
haftanın birinci ekibi YES FİT
TEBRİKLER HERKESE
Herkes için zor bi hafta olmuşSporlarımız kızlar destekleri içinkardelelen321 kuzuma bir kez daha teşekkür ederim yaptığınız sporlarda yine beni etiket yapmaya devam edebilirsiniz
haftanın birinci ekibi YES FİT ❤
TEBRİKLER HERKESE
Akşamları yemeği minimuma mı indirsem salata çorba gibi bilmiyorum ki spor yapamadım doğru düzgün ondan olmuş olabilir haftada 5 6 dan 2 güne dşünce kilo geldi hmenArada öyle takılmalar oluyor, bir beslenmeyi mi gözden geçirsen. Ne yapılabilir farklı?
Ayy Allah ne vardı her hafta sende radara yakalanıyorumTatlim persembe?
1 saat yürüyüş ,45 dk pilates,15 dk LeslieAyy Allah ne vardı her hafta sende radara yakalanıyorum
Karatay a donmeyi denesene,vucut unutmustur artikAkşamları yemeği minimuma mı indirsem salata çorba gibi bilmiyorum ki spor yapamadım doğru düzgün ondan olmuş olabilir haftada 5 6 dan 2 güne dşünce kilo geldi hmen
Şüpheci bir insanımdır, neyse bilmediğim konuda yorum yapamam.İçerisinde bitkiler var pko iyi gelen, baya etkisini gören var aslında macunun ama kilo yapar mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?