- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.901
Evet mezunlarda hep ordan maşallah6. Takım baya ıyi gidiyor. En çok o takımdan kilo verenler. Arada gidip yeni yöntemler mi ogrensek
Tabiki sohbete de gidebilirsin.ayrica menu ve spor listesi basliklarida var bazi takimlarin inceleyebilirsin motive olursun hem6. Takım baya ıyi gidiyor. En çok o takımdan kilo verenler. Arada gidip yeni yöntemler mi ogrensek
O kadar spora sabitim. Öğlene kadar 2000 kalori yedim yarın -1 olmayı hedefliyorum :) madem terslik istiyor benim metabolizma al sana terslik :)Sporlarımız kızlar destekleri içinkardelelen321 kuzuma bir kez daha teşekkür ederim yaptığınız sporlarda yine beni etiket yapmaya devam edebilirsiniz
haftanın birincisi :) 2080 puan iledennisgo
haftanın birinci ekibi YES FİT ❤
TEBRİKLER HERKESE
Ama cidden üzgünüm kızlar maalesef ne menülerde ne de sporda istikrarımız yok
Eki Görüntüle 2577794 Eki Görüntüle 2577795
Evet 6. Takım menü ve sporu başka sayfada yazıyor banada karışır öyle olunca gibi geliyor ama menü yazan yazmayan arada kaynmaz o açıdan etkili olaiblirTabiki sohbete de gidebilirsin.ayrica menu ve spor listesi basliklarida var bazi takimlarin inceleyebilirsin motive olursun hem
Yanlış mı okudum diyorum 2000 kalori harcadım diye anladımO kadar spora sabitim. Öğlene kadar 2000 kalori yedim yarın -1 olmayı hedefliyorum :) madem terslik istiyor benim metabolizma al sana terslik :)
Bu arada tebrikler yes fit :) no kilo olarak ekibimizin çoğu spor puanı almış aslında. O yüzden spor yapan herkesi tebrik etmek lazım. Ama daha iyisini de yapabiliriz kızlar :)
Yeni hafta yeni umutlarla başlıyor canım. Hepimize iyi gelecek bir hafta olsun.Yes fiti tebrik ediyorumdennisgo yu tebrik ediyorum
Kilo veren ve sabit kalanlari tebrik ediyorum
Arti gelenleri kendim dahil
Anladiniz onu,herkesmi alir arkadaş
Buna hep 2000 kalori yaktırdık böyle zamanlarda ama bu kez yok öyle sabahtan beri yiyorum. Yediğim ekmek grubu şeyler buradan oraya yol olur :) ama öğlene kadardı artık nokta :)Yanlış mı okudum diyorum 2000 kalori harcadım diye anladımcheat day olmuş hadi bakalım
Yes fiti tebrik ediyorumdennisgo yu tebrik ediyorum
Kilo veren ve sabit kalanlari tebrik ediyorum
Arti gelenleri kendim dahil
Anladiniz onu,herkesmi alir arkadaş
Bence ballı macun işini düşün tekrar. Zaten insulin direncin varmış, balın gebeliğe nasıl bir faydası olabilir pek aklım yatmadı. Bende insulin direnci vb yok ama ailede diyabet var, herhalde o nedenle genetik eğilim meyve işimi bozuyor biraz. Her gün iki uc tane değil de haftada 2 3 yiyerek diyeti götürebilirim. Emzirdiğim için vitamin alıyorum zaten. Sen de gebelige hazırlık olarak annr vitamini omega 3 desteği filan alabilirsin.
Süper tebrikler
Tebrikler sağlık sorunu bile kilo vermeye engel değil :)
Arada öyle takılmalar oluyor, bir beslenmeyi mi gözden geçirsen. Ne yapılabilir farklı?
Tebrikler
Doktor harekete ne demişti?
Arada oluyor moral bozmamak lazım.
Peki sigara nasıl gidiyor, artık kolayladı mi, yoksa aranıyor musun?
Yine de eksi eksidir olumlu bakmalısın
Tebrikler
Belkide bugün bizim sayfaya komik muhteşem emojileri layık olmadığından yoktur kızgın ı deneYa bende komik muhteşem atamiyorum sadece begen noldu acabaa
Heheh yok talim cikmiyo zaten begen den baska. Arada bir oluyo boyle bugunle alakasi yokBelkide bugün bizim sayfaya komik muhteşem emojileri layık olmadığından yoktur kızgın ı dene:)
Amin canım inşallahHerkese hayırlı uğurlu olsun nice başarılarını görmeyi nasip etsin Allah
Olur öyle seyler dun yazdim zaten,vardiya degisiminde atlanmistirAtladıklarım mı var canım.
Bu haftaya ekliyorum tatlımm
Diyetisyenim ödem atıcı çay tarifi verdi sizlerde de paylaşayım dedim
Yarım litre suya
1 tk yeşilçay
1 tk rezene
1 tk biberiye
1 tutam kiraz sapı
Su kaynadıktansonra bitkiler atılır 5 dk demlenir “içine 1 dilim şimon 1 dilim taze zencefil
Hiç anlamam hayır olsun güzel bir rüya inşRüya yorumundan anlar mısınız kızlaar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?