Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O kadar spora sabitim. Öğlene kadar 2000 kalori yedim yarın -1 olmayı hedefliyorum :) madem terslik istiyor benim metabolizma al sana terslik :)
Bu arada tebrikler yes fit :) no kilo olarak ekibimizin çoğu spor puanı almış aslında. O yüzden spor yapan herkesi tebrik etmek lazım. Ama daha iyisini de yapabiliriz kızlar :)

Yanlış mı okudum diyorum 2000 kalori harcadım diye anladım cheat day olmuş hadi bakalım

Yanlış mı okudum diyorum 2000 kalori harcadım diye anladım cheat day olmuş hadi bakalım
Buna hep 2000 kalori yaktırdık böyle zamanlarda ama bu kez yok öyle sabahtan beri yiyorum. Yediğim ekmek grubu şeyler buradan oraya yol olur :) ama öğlene kadardı artık nokta :)

Biraz daha bekle dedi. Ben pazartesi yürüyüs bandini kurup cok hafif tempoyla denicem sansimi

Belkide bugün bizim sayfaya komik muhteşem emojileri layık olmadığından yoktur kızgın ı dene :)
Heheh yok talim cikmiyo zaten begen den baska. Arada bir oluyo boyle bugunle alakasi yok
Gecen hafta güzel verince bu hafta daha az hatta sabit bekliyodum tabi ama herkes arti olunca bu demekki ya gecen hafta yanlisti yada bu hafta salindi.makul spor makul beslenme olsun bu haftaki garip kilolar verip garip geri almayalim.hasta olup kilo alanda var hasta olup verende once saglik tabi sonra dikkat.bende regle guvenip açgözlülük yapmasam o +200 de gidecekmis demekki.

Leyl-i-fer bak ödem atıcı paylaşmıştı belki o da etki etmiştir ben favori yapmışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…