- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.041
Ben tutuyorum artık hedefleri canım amaa güncel kilonu unuttumCherry Mom gelecek hafta icin de hedefim 57.9 bu arada:)
benimde ayni sekilde internet paketim azaldigi icin az gireceğim yenilenene kadar 27 sinde yenilenmis olcak ...Kizlar önümüzdeki hafta hedefim 87kg internet paketim bitmek üzere oyüzden fazla giremicem. Daha yeni pakete 9 gun var idareli kulanicam
kac aylik bebeginiz kiz mi oğlan miGünaydın
Sütsüz ikinci gece de sorunsuz denebilecek şekilde geçti. Konuşulanı anladığı için zor olmayacak sanırım. Ama sabah uyanınca anne çüt diye yanıma koştu :)
Umarım süt içmeyince deliksiz uyumaya başlar, şimdi iki kez uyanıyor hala.
58,2Ben tutuyorum artık hedefleri canım amaa güncel kilonu unuttum
Bebiş ne kadarlık canım.Günaydın
Sütsüz ikinci gece de sorunsuz denebilecek şekilde geçti. Konuşulanı anladığı için zor olmayacak sanırım. Ama sabah uyanınca anne çüt diye yanıma koştu :)
Ay bu imkansız işteSeni de görcez o kilolarda
Aaa önce kendimiz inanıyoruz pliiizAy bu imkansız işteen son ilk okulda o kilodaydım
:))))Evet bence mucize yaratmadı ama ben az yiyince kilo veremiyorum biliyorsun. Bana kabak öğlen güzel bir et yersem yarıyor. İki öğün kabakta vücut strese giriyor herhalde. Bence benim bünyemin en büyük korkusu açlıktan ölmek :)
Sen öğlen yemeğini etle geçmediğin için sende yarayabilir canım.
Günaydın şahaneGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?