- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.021
İyi geceler canımBen hiç bi iş yapmamama rağmen yorgunluktan kırılıyorum. Değil yürüyüş lavaboya bile gitmeye üşeniyorumkaçamaklı ve sporsuz bi günün sonundan hepiciğize iyi geceler diliyoruumm
insallah bir haftanin sonucu göreceğiz hep beraber burdaİyi yAptın canım kendimizle yüzleşmemiz çok önemli,hatayı görmek en güzel başlangıç inkar etmiyorsun çünkü
Aralıklı oruç evet çok kişi tavsiye ediyor bilimsel olarakta yabancı uzmanlar bile orucun sağlıklı olduğunu kabul ettiler umarım sanada fayda sağlar deneyip bir bakmak lazım
Bende takılınca çok takılıyorum başka hiç bisey yapamıyorum. Bi hastalık gibi yapışıyor uzerime sadece rejime odaklaniyorum bütün hayat duruyor çok geriliyorum. Rejimi ve normal hayatimi aynı anda devam etmeyi benimde öğrenmem lazım. Inşallah becerebiliriziyi aksamlar arkadaslar bende bu geceden itibaren geçmişe sünger cekiyorum....
çok arastirdim cok yogunlastim kalorisi yağı tuzu derken ayrıntılara takildim...cok yedim az yedim...duygusal acliktan, sıkıntıdan,stresten cok dusunmekten hepte yedim....benim duraganim yok bu konuda anladim ben kendimi... hepte kendimi kandirdim...en basiti az yemeyi çok hareketi beceremedim...
aklimdan ben ne zaman saat kacta neyi nasil yiyecegimi cikarmam gerekli...
16/8 aralikli oruc deniyor...8 saat yiyoruz 16 saat su cay kahve disinda birsey yenilmiyor icilmiyor..
bu hafta bunu eksiksiz yapacagim insaallah
ger aksam sizlerede yapip yapmadigimin hesabini vereceğim....
bu hafta ne yiyecegime degilde ne kadar cok hareket edecegime odaklanacagim...
yazmadanda gecemeyecegim beynimin içinde bi ses var bunu yeme dedikce "bana ne illa yicem yicem iste " sonuc tikabasa yemis oluyorum fazlaca diyet dusunmekten kilo alacak duruma geldim aslinda diyet dedikce hirsinan yiyorum resmen biraz uzun oldu ama bi ic dokme oldu benim ki...
Afiyet olsun canımBende sarma ve dolma yaptim bugun ve yedim
Harikasın gereken şey kafada bitirmek, sonrası belli zaten nasıl beslenilecegi filan. Bu süreçte diyet yaparken multivitamin, omega 3 vb destek hapı alabilirsen iyi olur ben planladığım hamilelikten 1 sene önce başlamıştım. Diyette zaten dengeli besleniyorsun, bunları da alırsan kafan rahat vücudun da hazır olur. Normalde uzmanlar doğumdan sonra 18 ay diyorlar vücudun toparlanması için.Biliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
insallah yapacağız birbirimie destek oldukca yapabildikce kilo vereceğizBende takılınca çok takılıyorum başka hiç bisey yapamıyorum. Bi hastalık gibi yapışıyor uzerime sadece rejime odaklaniyorum bütün hayat duruyor çok geriliyorum. Rejimi ve normal hayatimi aynı anda devam etmeyi benimde öğrenmem lazım. Inşallah becerebiliriz
Belki rejimdeyim diyip bir yoksunluk psikolojisine gireceğine yediklerime dikkat ediyorum demelisin kendine. Ben birkaç gündür özenerek tabak hazırlıyorum ve sevdiğim yiyeceklerden seçiyorum (diyete uygun olan) o zaman bir yoksunluk hissi olmuyor.Bende takılınca çok takılıyorum başka hiç bisey yapamıyorum. Bi hastalık gibi yapışıyor uzerime sadece rejime odaklaniyorum bütün hayat duruyor çok geriliyorum. Rejimi ve normal hayatimi aynı anda devam etmeyi benimde öğrenmem lazım. Inşallah becerebiliriz
Çok zor değil 1 tık diyebilirim daha önce leslie yapıyordum bunun puanı daha yüksek onun için bunu yapıyorumEkledim canım şu jessicaya bakayım bir ya nasılmış merak ettim :)) Leslie den daha zor herhalde
Seni uyanık :))Çok zor değil 1 tık diyebilirim daha önce leslie yapıyordum bunun puanı daha yüksek onun için bunu yapıyorum
Aynen kollar da çalışıyor sanırım ritmi de biraz hızlı bazen yetişemiyorum bazen de kolumu yapsam ayağı kaçırıyorumSeni uyanık :))
Baktım biraz daha kol hareketi var sanırım Leslie ye göre :) indirdim yaparım bende
Kgk bilgim yok canım anımsayamadımBiri bana söylesin kgk nedir? Birde menüleri ayrı yazma iyi bir fikir galiba
Orada sohbet yok, olay sadece menü yazmak dolayısıyla gün gün herkesin ne yediği toplu olarak birarada, geriye donup bakmak kolay. Menü oraya yazılıyor Ama burada yorumlanacak.Kgk bilgim yok canım anımsayamadım
Menüler için öyle mi dersin ? Bende bilemedim bu konuyu bir orda bir burda ayrı sohbet olur mu diye düşünüyorum
Orada sohbet yok, olay sadece menü yazmak dolayısıyla gün gün herkesin ne yediği toplu olarak birarada, geriye donup bakmak kolay. Menü oraya yazılıyor Ama burada yorumlanacak.
Keto yapanlar menülerinde bazı öğünlere kgk yazıyor da ondan sordum ne demek diye..
Süpersin canım ekledimCherry Mom Bugün 30 dk leslie yaptım canım
Evet fantastik bir kahve imiş. Keto işi akıl karı değil bence.oğlum yanımda uyuyor videoyu açamadım ama sorunun cevabı burda galiba :)
Menü olayını denemekte fayda var bencede
Evet bence mucize yaratmadı ama ben az yiyince kilo veremiyorum biliyorsun. Bana kabak öğlen güzel bir et yersem yarıyor. İki öğün kabakta vücut strese giriyor herhalde. Bence benim bünyemin en büyük korkusu açlıktan ölmek :)Etkili oluyor mu yadennisgo da yaramamıştı sanki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?