Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

insallah bir haftanin sonucu göreceğiz hep beraber burda

Bende takılınca çok takılıyorum başka hiç bisey yapamıyorum. Bi hastalık gibi yapışıyor uzerime sadece rejime odaklaniyorum bütün hayat duruyor çok geriliyorum. Rejimi ve normal hayatimi aynı anda devam etmeyi benimde öğrenmem lazım. Inşallah becerebiliriz

Biliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
Harikasın gereken şey kafada bitirmek, sonrası belli zaten nasıl beslenilecegi filan. Bu süreçte diyet yaparken multivitamin, omega 3 vb destek hapı alabilirsen iyi olur ben planladığım hamilelikten 1 sene önce başlamıştım. Diyette zaten dengeli besleniyorsun, bunları da alırsan kafan rahat vücudun da hazır olur. Normalde uzmanlar doğumdan sonra 18 ay diyorlar vücudun toparlanması için.

insallah yapacağız birbirimie destek oldukca yapabildikce kilo vereceğiz

Belki rejimdeyim diyip bir yoksunluk psikolojisine gireceğine yediklerime dikkat ediyorum demelisin kendine. Ben birkaç gündür özenerek tabak hazırlıyorum ve sevdiğim yiyeceklerden seçiyorum (diyete uygun olan) o zaman bir yoksunluk hissi olmuyor.

Kgk bilgim yok canım anımsayamadım
Menüler için öyle mi dersin ? Bende bilemedim bu konuyu bir orda bir burda ayrı sohbet olur mu diye düşünüyorum
Orada sohbet yok, olay sadece menü yazmak dolayısıyla gün gün herkesin ne yediği toplu olarak birarada, geriye donup bakmak kolay. Menü oraya yazılıyor Ama burada yorumlanacak.
Keto yapanlar menülerinde bazı öğünlere kgk yazıyor da ondan sordum ne demek diye..

oğlum yanımda uyuyor videoyu açamadım ama sorunun cevabı burda galiba :)
Menü olayını denemekte fayda var bencede

Etkili oluyor mu ya dennisgo da yaramamıştı sanki ??
Evet bence mucize yaratmadı ama ben az yiyince kilo veremiyorum biliyorsun. Bana kabak öğlen güzel bir et yersem yarıyor. İki öğün kabakta vücut strese giriyor herhalde. Bence benim bünyemin en büyük korkusu açlıktan ölmek :)
Sen öğlen yemeğini etle geçmediğin için sende yarayabilir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…