Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü
Sabah 10.30
2 buçuk haşlanmış yumurta
3 küçük dilim ekmek beyaz ekmek Kv de kahvaltıdaydık
Menemen
3 zeytin
Ihlamur çayı

Akşam 5. 30
Bol salata
1 kase tarhana çorbası
3 küçük biber dolması cidden küçük cevizden biraz büyük
Yarım kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
2 lokma kaşarlı yumurta
Şekersiz vişne suyu

Spor10000 adım
Su 2 litre tamamlarım

Birde sonuca varsa
Variyo Ya biraz gecmise bak nerelerden geldin buraya az mi?surekli asama kaydediyoruz bende yesemde abartmiyorum ,cabuk doyuyo gozumde midemde, buda bisey.hedefin 65 miydi ne kaldi surda.ben daha 7 leri bitiriceem,altilara geliceeem onu vericeeem oooo.olcak olcak 3-5 vakte kadar inşallah

60 hedefim ya sanki aramıza dağlar var 3 5 kilonun lafı olmaz

Menüm
Sabah 1 parça beyaz peynir,salatalık,5 zeytin ,1 elma dilim patates,1haşlanmış yumurta,3 YK yoğurtlu semizotu,roka maydanoz yarım dilim kepek ekmeği yarım mandalina
Öğlen yulaf yoğurt chia yarım yeşil elma
Akşam fırında levrek fileto ve salata

Spor 1 saat bisiklet vakit kalırsada biraz zıplama bakalım:)

benimde oglum sabaha kadar uyaniyo hala emziriyom uyuyo ben uyku egitimi vermeye calismadim uyandikca emzirdim aksam 8 de yatar sabah 9 kalkar gun icinde bir kez uyur ya 2 saat ya da 1.5 saat
Gayet güzel saat olarak zaten bu yaşta gece 11 -12gündüz 2 saat diyorlar.
Pompa süt fazlası olanda sorun yaratıyor çünkü pompa yaptıkça süt artıyor.
Ben de emzirmeyi yaza doğru bırakmayı düşünüyorum ama geceyi şimdiden bırakıyoruz.
Selam kızlar
Menü menü değil spor yok çünkü hasta olacağım sanki bütün gün uzandım. Hiç de halim yok. Şimdilik dinleniyorum
Geçmiş olsun, dinlen biraz birkaç gün spora ara verip hafif beslenmek de için olabilir.

Merhaba arkadaşlar bugün benim ağrılarım biraz daha iyi daha iyi hissettim Çok şükür..
bugün neler yaptım..
Sabah
Avuç içi büyüklüğünde 3 adet pişmiş yufka Biraz yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin 1 çay kaşığı bal bir çay kaşığı kayısı reçeli

Akşam
bir kase tarhana çorba, 3 yemek kaşığı nohutlu semizotu yemeği üzerine 2 kaşık yoğurt

Arada maalesef bir çikolatalı gofret Bir kupa beyaz çay 2 bardak çay 1 fincan Türk kahvesi sütlü 1,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…