- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.081
Variyo Ya biraz gecmise bak nerelerden geldin buraya az mi?surekli asama kaydediyoruz bende yesemde abartmiyorum ,cabuk doyuyo gozumde midemde, buda bisey.hedefin 65 miydi ne kaldi surda.ben daha 7 leri bitiriceem,altilara geliceeem onu vericeeem oooo.olcak olcak 3-5 vakte kadar inşallahBirde sonuca varsa
İşime gelmeyince bakmadım
60 hedefimVariyo Ya biraz gecmise bak nerelerden geldin buraya az mi?surekli asama kaydediyoruz bende yesemde abartmiyorum ,cabuk doyuyo gozumde midemde, buda bisey.hedefin 65 miydi ne kaldi surda.ben daha 7 leri bitiriceem,altilara geliceeem onu vericeeem oooo.olcak olcak 3-5 vakte kadar inşallah
Aman olma dikkat et canım dinlen inş geçerSelam kızlar
Menü menü değil spor yok çünkü hasta olacağım sanki bütün gün uzandım. Hiç de halim yok. Şimdilik dinleniyorum
Yaa 5 kilocukk60 hedefimya sanki aramıza dağlar var 3 5 kilonun lafı olmaz
Sonunda burdan yolladik sanada,dinlen canim.Selam kızlar
Menü menü değil spor yok çünkü hasta olacağım sanki bütün gün uzandım. Hiç de halim yok. Şimdilik dinleniyorum
Ne tesadüf en uzun ben saydimYerimde sayıyorum merak etme
Gayet güzel saat olarak zaten bu yaşta gece 11 -12gündüz 2 saat diyorlar.benimde oglum sabaha kadar uyaniyo hala emziriyom uyuyo ben uyku egitimi vermeye calismadim uyandikca emzirdim aksam 8 de yatar sabah 9 kalkar gun icinde bir kez uyur ya 2 saat ya da 1.5 saat
Pompa süt fazlası olanda sorun yaratıyor çünkü pompa yaptıkça süt artıyor.Çok geçmiş olsun bende ona benzer sıkıntılar yaşadım mastitli göğsümü ısırıyordu birde üstelik
Ama pompanın mastit yaptığını ilk kez duydum inan.
Bende çaylar ve pompa ile bitirdim bu süreci çok az az sağıp acısını alıyordum göğsün sadece.
Senin dediğin gibiyse zaten elinle hallolur aynen hemende kesiliyor zaten :)
Sonrasında kilo alma inş benim gibi
Ben de emzirmeyi yaza doğru bırakmayı düşünüyorum ama geceyi şimdiden bırakıyoruz.Bizimki de emerek uyuyor hala gece de uyanıyor gece emzirmeyi kesmek istiyorum ama eşim karşı çıkıyor gündüz de beni görmüyor ya gece onun için daha düşkün oluyor sanırım tamamen 2 yaşı dolmadan keserim inşallah emzirmeyi zaten Ramazan giriyo
Geçmiş olsun, dinlen biraz birkaç gün spora ara verip hafif beslenmek de için olabilir.Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?