- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.001
Dolmalar çok oldu bugünDışarıda tavuklu salata yedim fakat sonra yarım mandalina yedim çocuğun artığı ve 2 minik biber dolması daha 3 kaşık yoğurtla dolmaya devam etmemek için hemen kendimi spora veriyorum
En kısa zamanda kilolarını verip bebeğine kavuşursun inşallahBiliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
İnşallah canım seni destekleyen en büyük şey bu,buna sarıldıkça eminim ideal kilona erişeceksin.Rabbim gönlüne göre versin inşBiliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
İnşallah düzelir bizimki de alerjik ve hemen bronşit oluyo doktor bize 5 yaşına gelene kadar tam astım teşhisi konulamaz dedi ventolin kullandık çok şimdi de burun açıcı ve alerset kullanıyoruz ama temelde alerjiye neden olan şeyleri aza indirgemek gerekiyor dedi doktor ben elektrikli süpürge değiştirdim deterjan bitkisel ve kokusuz ürünleri alıyorum çamaşır suyu kullanmıyoruz kullanırsak çocuğu eve sokmuyoruz çamaşır evde kurutmuyorjz evde parfüm sıkmıyoruz elimizden geldiğince dikkat ediyoruz siz de deneyin isterseniz doktor halıların üstüne çarşaf serin dedi bir onu yapamadık ama yazın halıları tamamen kaldırıyorum.
Canım Allah'ın izniyle inşallah vücudun tertemiz ve rahat bir hamileliğin olur Çünkü idealin çok güzel Allah'ım sana Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallahBiliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
Rabbiim gonlune gore versin canim,unutuyorum karistirabiliyorum afedersin hatirlattigim icin,bence protein agirlikli beslenmenin de etkisi var gibiBiliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
Nasıl bir irade bu yaa maaşallahHamur işi çok severim çok yaparım yazdan beri tüketmiyorum frenliyorum ama bildiğin yoksunluk çekiyorumbiraz daha kilo versem arada kendime küçük porsiyon ödül vereceğim ama şuan ödüllük bir yanım yok maalesef
Tebrikler canım 3.lüğün. HarikasınCanım detox çayı içiyorum burda da paylaşmıştım her gün onun katkısı büyük gözle görülür incelmem oldu geçen seneki kabanıma girebiliyorum
Allah yardımcınız olsun çok zor bi şeymiş.Canım biz de Ventolin kullanıyoruz yanında Allerset de kullanıyoruz Ayrıca Çiğneme tableti mizde var Bir dahaki ay çok fazla daha da detaylı alerji testi yapılacak Çünkü artmış okula başladıktan sonra tabii ki daha da çoğaldı için.
dediklerinin hepsini yapıyor yaptık canım elektrik süpürge mi değiştirdim toz torbalı değil boşaltmalı aldım yani tozu filtresine çeken dışarı vermeyen cernel kullanmıyorum parfüm yok deterjan yok çamaşırları 60 derecede yıkanıyor ve sürekli 15'te bir türleri yıkamak zorundayım haftada bir çarşafı değişmek zorunda çorabı dahil ütüleniyor dışarıdan kim olursa olsun öpülmesini bile izin vermiyorum yanaklarından Her şeyini çok dikkat ediyorum ama okula başladıktan sonra alerji değerleri Çok yükselmiş evde ne kadar dikkat edersem edeyim okulda inanılmaz toz var
İyi yAptın canım kendimizle yüzleşmemiz çok önemli,hatayı görmek en güzel başlangıç inkar etmiyorsun çünküiyi aksamlar arkadaslar bende bu geceden itibaren geçmişe sünger cekiyorum....
çok arastirdim cok yogunlastim kalorisi yağı tuzu derken ayrıntılara takildim...cok yedim az yedim...duygusal acliktan, sıkıntıdan,stresten cok dusunmekten hepte yedim....benim duraganim yok bu konuda anladim ben kendimi... hepte kendimi kandirdim...en basiti az yemeyi çok hareketi beceremedim...
aklimdan ben ne zaman saat kacta neyi nasil yiyecegimi cikarmam gerekli...
16/8 aralikli oruc deniyor...8 saat yiyoruz 16 saat su cay kahve disinda birsey yenilmiyor icilmiyor..
bu hafta bunu eksiksiz yapacagim insaallah
ger aksam sizlerede yapip yapmadigimin hesabini vereceğim....
bu hafta ne yiyecegime degilde ne kadar cok hareket edecegime odaklanacagim...
yazmadanda gecemeyecegim beynimin içinde bi ses var bunu yeme dedikce "bana ne illa yicem yicem iste " sonuc tikabasa yemis oluyorum fazlaca diyet dusunmekten kilo alacak duruma geldim aslinda diyet dedikce hirsinan yiyorum resmen biraz uzun oldu ama bi ic dokme oldu benim ki...
Zayıf olmayı çok istemekten kaynaklanıyor kuzum. Yersem uzaklaşırım o istekten bir başlarsam duramamNasıl bir irade bu yaa maaşallah
Bende sarma ve dolma yaptim bugun ve yedimDolmalar çok oldu bugün
Ben yapmıyorum valla birde onlarla zorlayamam kendimi hadi hamur işini yapıp hemen buzluğa atıp kurtuluyormda onlardan kurtulamam :))Bende sarma ve dolma yaptim bugun ve yedim
Çok tanıdık bi iç çekişme canım bu benim için. İnşallah azimle üstesinden gelicez hepsinin. Burada bunun için beraberiz zaten.iyi aksamlar arkadaslar bende bu geceden itibaren geçmişe sünger cekiyorum....
çok arastirdim cok yogunlastim kalorisi yağı tuzu derken ayrıntılara takildim...cok yedim az yedim...duygusal acliktan, sıkıntıdan,stresten cok dusunmekten hepte yedim....benim duraganim yok bu konuda anladim ben kendimi... hepte kendimi kandirdim...en basiti az yemeyi çok hareketi beceremedim...
aklimdan ben ne zaman saat kacta neyi nasil yiyecegimi cikarmam gerekli...
16/8 aralikli oruc deniyor...8 saat yiyoruz 16 saat su cay kahve disinda birsey yenilmiyor icilmiyor..
bu hafta bunu eksiksiz yapacagim insaallah
ger aksam sizlerede yapip yapmadigimin hesabini vereceğim....
bu hafta ne yiyecegime degilde ne kadar cok hareket edecegime odaklanacagim...
yazmadanda gecemeyecegim beynimin içinde bi ses var bunu yeme dedikce "bana ne illa yicem yicem iste " sonuc tikabasa yemis oluyorum fazlaca diyet dusunmekten kilo alacak duruma geldim aslinda diyet dedikce hirsinan yiyorum resmen biraz uzun oldu ama bi ic dokme oldu benim ki...
İnşallah Rabbim gönlüne göre versinBiliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım içinHem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için
Bence deDolmalar çok oldu bugün
Ekledim canım şu jessicaya bakayım bir ya nasılmış merak ettim :)) Leslie den daha zor herhaldeCherry Mom 30 dakika jessica yaptım canım ekler misin dolmaların günahını çıkarıyorum 4000 adım atmışım oturarak çalışmanın dez avantajları gün içinde adım sayısı az oluyor
İyi geceler canım çok normal öyle olmanBen hiç bi iş yapmamama rağmen yorgunluktan kırılıyorum. Değil yürüyüş lavaboya bile gitmeye üşeniyorumkaçamaklı ve sporsuz bi günün sonundan hepiciğize iyi geceler diliyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?