Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
En kısa zamanda kilolarını verip bebeğine kavuşursun inşallah

Biliyorsunuz bebeğimi kaybetmiştim çabam kilo verip tekrar hamile kalmak o yüzden bu kadar sıkı yapıyorum doğmamış evladım için ♥Hem vucudun temiz olsun hemde rahat bir hamilelik için♥
İnşallah canım seni destekleyen en büyük şey bu,buna sarıldıkça eminim ideal kilona erişeceksin.Rabbim gönlüne göre versin inş

Canım biz de Ventolin kullanıyoruz yanında Allerset de kullanıyoruz Ayrıca Çiğneme tableti mizde var Bir dahaki ay çok fazla daha da detaylı alerji testi yapılacak Çünkü artmış okula başladıktan sonra tabii ki daha da çoğaldı için.
dediklerinin hepsini yapıyor yaptık canım elektrik süpürge mi değiştirdim toz torbalı değil boşaltmalı aldım yani tozu filtresine çeken dışarı vermeyen cernel kullanmıyorum parfüm yok deterjan yok çamaşırları 60 derecede yıkanıyor ve sürekli 15'te bir türleri yıkamak zorundayım haftada bir çarşafı değişmek zorunda çorabı dahil ütüleniyor dışarıdan kim olursa olsun öpülmesini bile izin vermiyorum yanaklarından Her şeyini çok dikkat ediyorum ama okula başladıktan sonra alerji değerleri Çok yükselmiş evde ne kadar dikkat edersem edeyim okulda inanılmaz toz var

Canım Allah'ın izniyle inşallah vücudun tertemiz ve rahat bir hamileliğin olur Çünkü idealin çok güzel Allah'ım sana Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin inşallah

iyi aksamlar arkadaslar bende bu geceden itibaren geçmişe sünger cekiyorum....

çok arastirdim cok yogunlastim kalorisi yağı tuzu derken ayrıntılara takildim...cok yedim az yedim...duygusal acliktan, sıkıntıdan,stresten cok dusunmekten hepte yedim....benim duraganim yok bu konuda anladim ben kendimi... hepte kendimi kandirdim...en basiti az yemeyi çok hareketi beceremedim...

aklimdan ben ne zaman saat kacta neyi nasil yiyecegimi cikarmam gerekli...

16/8 aralikli oruc deniyor...8 saat yiyoruz 16 saat su cay kahve disinda birsey yenilmiyor icilmiyor..
bu hafta bunu eksiksiz yapacagim insaallah
ger aksam sizlerede yapip yapmadigimin hesabini vereceğim....

bu hafta ne yiyecegime degilde ne kadar cok hareket edecegime odaklanacagim...
yazmadanda gecemeyecegim beynimin içinde bi ses var bunu yeme dedikce "bana ne illa yicem yicem iste " sonuc tikabasa yemis oluyorum fazlaca diyet dusunmekten kilo alacak duruma geldim aslinda diyet dedikce hirsinan yiyorum resmen biraz uzun oldu ama bi ic dokme oldu benim ki...

Rabbiim gonlune gore versin canim,unutuyorum karistirabiliyorum afedersin hatirlattigim icin,bence protein agirlikli beslenmenin de etkisi var gibi

Nasıl bir irade bu yaa maaşallah

Canım detox çayı içiyorum burda da paylaşmıştım her gün onun katkısı büyük gözle görülür incelmem oldu geçen seneki kabanıma girebiliyorum
Tebrikler canım 3.lüğün. Harikasın

Allah yardımcınız olsun çok zor bi şeymiş.

İyi yAptın canım kendimizle yüzleşmemiz çok önemli,hatayı görmek en güzel başlangıç inkar etmiyorsun çünkü
Aralıklı oruç evet çok kişi tavsiye ediyor bilimsel olarakta yabancı uzmanlar bile orucun sağlıklı olduğunu kabul ettiler umarım sanada fayda sağlar deneyip bir bakmak lazım

Çok tanıdık bi iç çekişme canım bu benim için. İnşallah azimle üstesinden gelicez hepsinin. Burada bunun için beraberiz zaten.

Ekledim canım şu jessicaya bakayım bir ya nasılmış merak ettim :)) Leslie den daha zor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…