- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.061
SüpersinSelam kızlar
Bizde kahvaltıya gittik açık büfe ve hiç diyetimi bozmadım mutluyum huzurluyum
Eskiden olsa börekler poğaçalar tepeleme dolardı bendebu sefer onların yağını görünce canım istemedi bile
kac aylik bebeginiz kiz mi oğlan mi
Bebek denemez, 17 aylık bir oğlanBebiş ne kadarlık canım.
İnşallah çabuk atlatırsınız.
Sağolun Zeynep hocam hiç zorlanmadım isteyene sağlıklı bir sürü sey var.Midemde rahatsız olmadı yanıma kâr :)SüpersinCherry Mom cim.
Bunu öğrensek sorun yaşamıyacağız ama bazen de nefsimize sahip çıkamıyoruz.
Bravo sana.
Sen de umarım istediğin kiloya ulaşırsın, keşke gitmeseydinMerhaba ben katılmıyorum haber vermek icin geldim deneme suresiydi zaten sorun teskil etmez teşekkür ederim iyi niyetiniz icin. Saglikla hepiniz istediginiz kiloya varmanizi diliyorum. iyi günler
Gece sütü derken emzirmeyi dimi çünkü bizimkinde de aynı sorun uyanıp meme diye ağlıyoBebek denemez, 17 aylık bir oğlan
Biraz geç kaldım aslında eylülde yapacaktım ama hastalandı kıyamadık,gece sütünü teke indirmiştik ilk uyandığında babası uyutuyordu ikinci de ben gidiyordum.
Bugün bahçede benimle yaprak temizleyip yerlerde yuvarlandı, ne ara bu kadar büyüdü anlamadım yaw..
Evet evet emzirmeyi. Artık bu yaşta tamamen alışkanlık o nedenle güzellikle bitirelim dedik.Gece sütü derken emzirmeyi dimi çünkü bizimkinde de aynı sorun uyanıp meme diye ağlıyo
Bizimkine yatağında uyumayı öğreteli çok oldu, 6 aylıkken öğrettim. Normal gunlerde sorun etmiyordu ama atak dönemlerinde bozuluyordu. Zamanla atak da olsa memesiz kucağımda uyumaya da alıştı. Kendi uyursa uyanmaz deniyor ama oğlum tedirgin biraz hala 1-2 kez uyanıyor. Baya süredir gece uyaninca da emzirmeden uyutmaya çalışıyoruz, tek sefere indirmiştik. Şimdi tamamen kestik artık geri dönüşü yok çünkü herşeyi anlıyor :)Gece sütü derken emzirmeyi dimi çünkü bizimkinde de aynı sorun uyanıp meme diye ağlıyo
Ben burada başladığımda doğrudan apse olmuştum, mememde hala yara izi var. Mastit olmuş bilememişim apseye çevirmiş kızardı acillik oldum şırıngayla boşalttılar gerisini anlatmayayım.ayvacicegi süt sağma makinen var mı mutlaka arada sağ ve dök mastit olma durumu oluyor süt birikince bende oldu çok sıkıntı yaşadım ://
17 aylik mi benimde kucuk oglum 17 aylik olcak 6 subatta bende 18 ayini doldurunca biraktircamBebek denemez, 17 aylık bir oğlan
Biraz geç kaldım aslında eylülde yapacaktım ama hastalandı kıyamadık,gece sütünü teke indirmiştik ilk uyandığında babası uyutuyordu ikinci de ben gidiyordum.
Bugün bahçede benimle yaprak temizleyip yerlerde yuvarlandı, ne ara bu kadar büyüdü anlamadım yaw..
benimde oglum sabaha kadar uyaniyo hala emziriyom uyuyo ben uyku egitimi vermeye calismadim uyandikca emzirdim aksam 8 de yatar sabah 9 kalkar gun icinde bir kez uyur ya 2 saat ya da 1.5 saatBir yaş civarı tek uyanmaya inmişti ve sütü kesecektik, denedim hatta ama hastalıklar düzeni bozdu. Burada yabancılar filan çok umursamıyor vakti gelince kesiyorlar gece sütünü (6 aylıkla 1 yaş arasinda) ama biz kiyamadik. Artık 12 kiloyu geçti, oturduğumda kemiğim ağrıyor.
Çok geçmiş olsun bende ona benzer sıkıntılar yaşadım mastitli göğsümü ısırıyordu birde üstelikBen burada başladığımda doğrudan apse olmuştum, mememde hala yara izi var. Mastit olmuş bilememişim apseye çevirmiş kızardı acillik oldum şırıngayla boşalttılar gerisini anlatmayayım.
3 aylıktı daha sonrasında birkaç kez daha mastit oldum işin kötüsü pompa yüzünden. Çünkü bana herkes ve internetteki kaynaklar pompa yap boşalt dedi, meğer bende süt fazlası varmış (bebegin surekli emip uyarmasi da var tabi o zamanlar memede uyutuyordum) pompa yaptıkça süt arttığı için mastit tekrarlıyordu. Sonra adaçayı filan terbiye ettim. Ve memede uyutmamak için kendi kendine uyumayı öğrettik ağlatmadan yapalım diye babasıyla 4 aydan 6 aya kadar yavaş yavaş alıştırdık. Pompayi direk sattım:) süt birikmesi sertleşme olursa kendim boşaltabiliyorum ama şu anda aralarını açtığımız için sorun yok zaten. Sabaha karşı 3-4 gibi emziriyordum. Şimdi uyanınca 7-8 arasına kadar idare ediyor.
Sagol canım,oldukca seyrek yapiyorum.millet olarak ne cok seviyoruz su hamurisi, tatli, dolma,kizartmalari yaaaAfiyet olsun canım
Tebrikler canim iradene hayranim gerçektenSelam kızlar
Bizde kahvaltıya gittik açık büfe ve hiç diyetimi bozmadım mutluyum huzurluyum
Eskiden olsa börekler poğaçalar tepeleme dolardı bendebu sefer onların yağını görünce canım istemedi bile
Hiç sorma sevmesek keşkeSagol canım,oldukca seyrek yapiyorum.millet olarak ne cok seviyoruz su hamurisi, tatli, dolma,kizartmalari yaaasimdi cocuklar evde ya siparisler gelmeye basladi,tatli yaptim bugun.biraz zor oluyo tatillerde bogazimi tutmak ama allahtan hareketliligimde oluyo evisleriyle de dengelemeye calisiyorum.biraz mutfak detay temizligi yapiyim.
Tebrikler canim iradene hayranim gerçekten
Bende mantı çok severim yaaa Allah'tan üşeniyorum yapmayada yemiyorum.eşim ve oğlum hiç yemez e kendim kalori alcam diyede o kadar uğraşamamHiç sorma sevmesek keşke
Bizde de durumlar aynı canı sıkıldıkça bişeyler istiyo. Büyük kızımın en sevdiği yemekler mantı ve yaprak sarma. Sürekli istiyo. Geçen hafta mantı yaptım buzluğa koydum. Porsiyon porsiyon çıkarıp pişiriyorum onlara. Evde her zaman tatlı bulunur bi de bizde. Eşim çocuklar seviyorlar. Tabi ben de. Böyle bi evde iradeli olmak çok zoooor.
Bizimki de emerek uyuyor hala gece de uyanıyor gece emzirmeyi kesmek istiyorum ama eşim karşı çıkıyor gündüz de beni görmüyor ya gece onun için daha düşkün oluyor sanırım tamamen 2 yaşı dolmadan keserim inşallah emzirmeyi zaten Ramazan giriyoBizimkine yatağında uyumayı öğreteli çok oldu, 6 aylıkken öğrettim. Normal gunlerde sorun etmiyordu ama atak dönemlerinde bozuluyordu. Zamanla atak da olsa memesiz kucağımda uyumaya da alıştı. Kendi uyursa uyanmaz deniyor ama oğlum tedirgin biraz hala 1-2 kez uyanıyor. Baya süredir gece uyaninca da emzirmeden uyutmaya çalışıyoruz, tek sefere indirmiştik. Şimdi tamamen kestik artık geri dönüşü yok çünkü herşeyi anlıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?