Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom senin kilo hikayen nedir, dogumdan once, sonra emzirme sonrası nasıl oldu?
Ben oldum olası şişmandan halliceydim 60 70 arası hep.o yüzden hamilelikte 7 8 kg aldım dikkat ettim doğumdan sonrada fazlasıyla geri verdim tekrar 58 kg oldum sonra emzirme dönemi falan fena değildi .emzirme bitti hem aşırı iştahım açıldı hemde o ara emzirme bitti nasılsa diye kendimi psikiyatriste attım ( şehir değişikliği,ailemden herkesden uzaklaşmam,işi bırakmam,yalnız kalmam çöktüm açıkcası) belki antidepresan belki emzirmenin bitişi 82 kg ye kadar çıktım. Herşeyin başı psikoloji sanırım kafa gitti mi umursamıyor insan zayıf olsam ne şişman olsam ne diyorsun.

Son düzenleme:
Antidepresanlar herkese kilo aldırıyor. Iyi olmuş işte kilo vermekle uğraşırken uzaklık yanlızlık aklına gelmez

Antidepresanlar herkese kilo aldırıyor. Iyi olmuş işte kilo vermekle uğraşırken uzaklık yanlızlık aklına gelmez
Aynen canım aslında değişen hiç birşey olmadı hatta daha zorlaştı ama şimdi kafam sadece kilomda verdikçe keyfim yerine geliyor eski fotoğraflarla yenilere bakıyorum avunuyorum

Kızlar ya öldüm açlıktan Sizce ben bir şey yiiyi mi Yoksa yemeden öyle su mu içeyim öğlen 3'te yemiştim Çünkü poğaçayi

Ay dikkat et nasıl düştün

Neee düştün mü. Geçmiş olsun canım. Bi şeyin yok değil mi. Aman dikkat et tatlım

Bende mantı çok severim yaaa Allah'tan üşeniyorum yapmayada yemiyorum.eşim ve oğlum hiç yemez e kendim kalori alcam diyede o kadar uğraşamam
Aslında yapmaya ben de çok üşeniyorum ama çok ısrarcılar. Evdekilerin sevmemesi senin avantajına olmuş kuzum. Gerçi sen mantı olsada yemezdin gibime geliyo.

Evet temzi beslenmeye dikkat ediyorum şu an

6. Grubun menülere baktım hep iki öğün beslenmisler. Bi de çoğu keto yapıyor o kadar kilo vermeleri normal ve bayaga motiveler.
Menüleri ayrı sayfada yazma konusunu kaptana söyledim ok desin başka başlık açacağım galiba öylesi daha düzenli olacak bizim için menü yazan yazmayan,yada hafta içini nasıl geçirdik nasıl beslendik tek elde kolay gözükecek.sporlar yine daha düzenli olur.yani kısacası bir rapor gibi kaynak olur elimizde böyle sohbet muhabbet arasında gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…