- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.101
Süpersiniz valla..tevrik ederimSabah resimde +sütlü kahve
Öğle 1 dilim çok tahıllı ekmek, peynir, 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi, yarım elma
Ara yarım portakal
Akşam büyük kase mercimek çorbası, 10 fındık, 2yk lor peyniri
Su az
Spor 6343 adımEki Görüntüle 2578396
Ben oldum olası şişmandan halliceydim 60 70 arası hep.o yüzden hamilelikte 7 8 kg aldım dikkat ettim doğumdan sonrada fazlasıyla geri verdim tekrar 58 kg oldum sonra emzirme dönemi falan fena değildi .emzirme bitti hem aşırı iştahım açıldı hemde o ara emzirme bitti nasılsa diye kendimi psikiyatriste attım ( şehir değişikliği,ailemden herkesden uzaklaşmam,işi bırakmam,yalnız kalmam çöktüm açıkcası) belki antidepresan belki emzirmenin bitişi 82 kg ye kadar çıktım. Herşeyin başı psikoloji sanırım kafa gitti mi umursamıyor insan zayıf olsam ne şişman olsam ne diyorsun.Cherry Mom senin kilo hikayen nedir, dogumdan once, sonra emzirme sonrası nasıl oldu?
2 haftadır çok iyi gidiyorsunSabah resimde +sütlü kahve
Öğle 1 dilim çok tahıllı ekmek, peynir, 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi, yarım elma
Ara yarım portakal
Akşam büyük kase mercimek çorbası, 10 fındık, 2yk lor peyniri
Su az
Spor 6343 adımEki Görüntüle 2578396
Yapma öyle canım hallederizHemn menülerimi paylaşayım
Sabah 2 bardak ılık limonlu su
Yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin domates
Ahh kızlar öğlen poğaça yedim çok pişmanım sonrasında halaa birşey yemedim
Antidepresanlar herkese kilo aldırıyor. Iyi olmuş işte kilo vermekle uğraşırken uzaklık yanlızlık aklına gelmezBen oldum olası şişmandan halliceydim 60 70 arası hep.o yüzden hamilelikte 7 8 kg aldım dikkat ettim doğumdan sonrada fazlasıyla geri verdim tekrar 58 kg oldum sonra emzirme dönemi falan fena değildi .emzirme bitti hem aşırı iştahım açıldı hemde o ara emzirme bitti nasılsa diye kendimi psikiyatriste attım ( şehir değişikliği,ailemden herkesden uzaklaşmam,işi bırakmam,yalnız kalmam çöktüm açıkcası) belki antidepresan belki emzirmenin bitişi 82 kg ye kadar çıktım. Herşeyin başı psikoloji sanırım kafa gitti mi umursamıyor insan zayıf olsam ne şişman olsam ne diyorsun.
Aynen canım aslında değişen hiç birşey olmadı hatta daha zorlaştı ama şimdi kafam sadece kilomda verdikçe keyfim yerine geliyor eski fotoğraflarla yenilere bakıyorum avunuyorumAntidepresanlar herkese kilo aldırıyor. Iyi olmuş işte kilo vermekle uğraşırken uzaklık yanlızlık aklına gelmez
Vallahi eltimdeyim ahahahhaha yapamıyorum maleseffYapma öyle canım hallederizspor yapma imkanın varsa haydi ceza sporuna :))
Tabi ki ye yoğurt keser mi ? Öyle diyet olmazz yaptın bir hata sonra telafi edersin canımKızlar ya öldüm açlıktan Sizce ben bir şey yiiyi mi Yoksa yemeden öyle su mu içeyim öğlen 3'te yemiştim Çünkü poğaçayi
Dikkat et canım kendine. Kötüye gitmeden bişeyler yap çay çorba gibi...Selam kızlar
Menü menü değil spor yok çünkü hasta olacağım sanki bütün gün uzandım. Hiç de halim yok. Şimdilik dinleniyorum
Ay dikkat et nasıl düştünİyi akşamlar kızlaar
sabah
Küçük bi sandviç
1 bardak süt
öğlen
Ispanak yemeği
Yarım saat sonra yoğurt
ara
1 portakal
akşam
Mercimek çorbası
Ispanak yemeği
su 2litre
Ayağım kaydı çok fena yere yapıştım yürüyüşlerim yalan oldu yine
Neee düştün mü. Geçmiş olsun canım. Bi şeyin yok değil mi. Aman dikkat et tatlımİyi akşamlar kızlaar
sabah
Küçük bi sandviç
1 bardak süt
öğlen
Ispanak yemeği
Yarım saat sonra yoğurt
ara
1 portakal
akşam
Mercimek çorbası
Ispanak yemeği
su 2litre
Ayağım kaydı çok fena yere yapıştım yürüyüşlerim yalan oldu yine
Aslında yapmaya ben de çok üşeniyorum ama çok ısrarcılar. Evdekilerin sevmemesi senin avantajına olmuş kuzum. Gerçi sen mantı olsada yemezdin gibime geliyo.Bende mantı çok severim yaaa Allah'tan üşeniyorum yapmayada yemiyorum.eşim ve oğlum hiç yemez e kendim kalori alcam diyede o kadar uğraşamam
Evet temzi beslenmeye dikkat ediyorum şu anHarikasın gereken şey kafada bitirmek, sonrası belli zaten nasıl beslenilecegi filan. Bu süreçte diyet yaparken multivitamin, omega 3 vb destek hapı alabilirsen iyi olur ben planladığım hamilelikten 1 sene önce başlamıştım. Diyette zaten dengeli besleniyorsun, bunları da alırsan kafan rahat vücudun da hazır olur. Normalde uzmanlar doğumdan sonra 18 ay diyorlar vücudun toparlanması için.
Boğazım yanıyor ve bazen ateşim çıkıyor ama henüz tam hasta değilim bence. O yüzden de ne yapacağımı bilmiyorum. İlaç içsem hasta değilim içmesem olmak üzereyim. Dinlenerek kurtulmaya çalışıyorum.Aman olma dikkat et canım dinlen inş geçer
Menüleri ayrı sayfada yazma konusunu kaptana söyledim ok desin başka başlık açacağım galiba öylesi daha düzenli olacak bizim için menü yazan yazmayan,yada hafta içini nasıl geçirdik nasıl beslendik tek elde kolay gözükecek.sporlar yine daha düzenli olur.yani kısacası bir rapor gibi kaynak olur elimizde böyle sohbet muhabbet arasında gidiyor.6. Grubun menülere baktım hep iki öğün beslenmisler. Bi de çoğu keto yapıyor o kadar kilo vermeleri normal ve bayaga motiveler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?