Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde boğaz ağrısı ile başlamıştı inş olmazsın iyi beslen dinlen canım

Bir nedeni var mı emin değişim ama kilolu hamile kalanlar sanki hep daha az kilo alıyor gibi. Tabiki tek etken bu değildir ama gözüme çarpıyor nedense..

Bir nedeni var mı emin değişim ama kilolu hamile kalanlar sanki hep daha az kilo alıyor gibi. Tabiki tek etken bu değildir ama gözüme çarpıyor nedense..
Daha dikkat ediyorlar bence benim ablamdan dolayı çok gözüm korkmuştu 22 kg aldı 100 kiloyu geçiyordu tırstım :))

Ay dikkat et nasıl düştün
Zeytinyağı dökmüştüm yere silmiştim ama kalmış mı anlamadım bastığım gibi kaydım düştüm
Neee düştün mü. Geçmiş olsun canım. Bi şeyin yok değil mi. Aman dikkat et tatlım
Teşekkür ederimm zaten acıyan totomu birazcık daha acıttım ama ciddi bişey yok çok şükür
Selam herkese dün gecden beri bi grip oldum ki sormayın yıllarsır işk defa yataklara düştüm Diyete devam ettim yine de
Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Görünmez kaza olmuş bir şeyin olmamasına sevindim

Anladım geçmiş olsun, hala devam ediyor musun kullanmaya? Ben de emzirmeyi bırakacağım zamandan korkuyorum tekrar almak istemiyorum. 58den 82ye hızlı almışsındır vücut oraları benimsemeden geri vermen çok iyi.
Ben de karda kayıp kıçımın üstüne oturmuştum
Var tabi benzer beslenen zayıf biri ile kilolu olanda fark olur. Eger kiside fazla yağ deposu yoksa hamilelikte sonrasındaki emzirme için vücut 3-4 kilo yağ depoluyor ama fazla kiloluysan onu almıyorsun.
Olabilir benim kuzenler arkadaşlar sanki zayıflar daha fazla alıyor gibi ama beslenmeleri nasıl bilemiyorum tabii

Yok canım çok az kullandım
Evet çok hızlı aldım kendim bile inanamadım :)) sen temkinli olursan almazsın benim dediğim gibi üst üste geldi

Selam herkese dün gecden beri bi grip oldum ki sormayın yıllarsır işk defa yataklara düştüm Diyete devam ettim yine de
Geçmiş olsun bu seneki gripler pek eski grip değil bende eskiden gripten doktora mı gidilir diyordum şimdi hasta oldu mu koşuyormm doktora.
Bu arada terzi kendi söküğünü mü dikemedi yap kendine güzel bir kokteyl serum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…