- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.121
Amin canım saolasınİnşallah Rabbim gönlüne göre versin
Eşim hastaydı iki hafta bir şey olmadı. Bugün kendi kendine boğaz yanması baş ağrısı başladı. Ama bir kaç gün önce çok üşütmüştüm belki onun etkisidir. Bilmiyorum.Sonunda burdan yolladik sanada,dinlen canim.
Benimde boğaz ağrısı ile başlamıştıBoğazım yanıyor ve bazen ateşim çıkıyor ama henüz tam hasta değilim bence. O yüzden de ne yapacağımı bilmiyorum. İlaç içsem hasta değilim içmesem olmak üzereyim. Dinlenerek kurtulmaya çalışıyorum.
Bir nedeni var mı emin değişim ama kilolu hamile kalanlar sanki hep daha az kilo alıyor gibi. Tabiki tek etken bu değildir ama gözüme çarpıyor nedense..Ben oldum olası şişmandan halliceydim 60 70 arası hep.o yüzden hamilelikte 7 8 kg aldım dikkat ettim doğumdan sonrada fazlasıyla geri verdim tekrar 58 kg oldum sonra emzirme dönemi falan fena değildi .emzirme bitti hem aşırı iştahım açıldı hemde o ara emzirme bitti nasılsa diye kendimi psikiyatriste attım ( şehir değişikliği,ailemden herkesden uzaklaşmam,işi bırakmam,yalnız kalmam çöktüm açıkcası) belki antidepresan belki emzirmenin bitişi 82 kg ye kadar çıktım. Herşeyin başı psikoloji sanırım kafa gitti mi umursamıyor insan zayıf olsam ne şişman olsam ne diyorsun.
Hadi ya ben bir hibiskus çayı demleyeyim bence.. bir de soğuk algınlığı ilacı içeyim ilerlemeden.. bugün zaten kivi mandalina yeşilbiber yemekten c vitamini manyağı oldum :)Benimde boğaz ağrısı ile başlamıştıinş olmazsın iyi beslen dinlen canım
Daha dikkat ediyorlar bence benim ablamdan dolayı çok gözüm korkmuştu 22 kg aldı 100 kiloyu geçiyordu tırstım :))Bir nedeni var mı emin değişim ama kilolu hamile kalanlar sanki hep daha az kilo alıyor gibi. Tabiki tek etken bu değildir ama gözüme çarpıyor nedense..
Olabilir benim kuzenler arkadaşlar sanki zayıflar daha fazla alıyor gibi ama beslenmeleri nasıl bilemiyorum tabiiDaha dikkat ediyorlar bence benim ablamdan dolayı çok gözüm korkmuştu 22 kg aldı 100 kiloyu geçiyordu tırstım :))
Zeytinyağı dökmüştüm yere silmiştim ama kalmış mı anlamadım bastığım gibi kaydım düştümAy dikkat et nasıl düştün
Teşekkür ederimm zaten acıyan totomu birazcık daha acıttım ama ciddi bişey yok çok şükürNeee düştün mü. Geçmiş olsun canım. Bi şeyin yok değil mi. Aman dikkat et tatlım
Çok geçmiş olsunSelam herkese dün gecden beri bi grip oldum ki sormayın yıllarsır işk defa yataklara düştümDiyete devam ettim yine de
Çok geçmiş olsun canım. Diyeti bırakmadığın için de bravooooSelam herkese dün gecden beri bi grip oldum ki sormayın yıllarsır işk defa yataklara düştümDiyete devam ettim yine de
Geçmiş olsun canım. Görünmez kaza olmuş bir şeyin olmamasına sevindimZeytinyağı dökmüştüm yere silmiştim ama kalmış mı anlamadım bastığım gibi kaydım düştüm
Teşekkür ederimm zaten acıyan totomu birazcık daha acıttım ama ciddi bişey yok çok şükür
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun canım. Görünmez kaza olmuş bir şeyin olmamasına sevindim
Yatıyorum hasta olmamak için :) bu dinlenmeye olmamam lazım bakalım göreceğiz..Teşekkür ederimmsen nasılsın
Anladım geçmiş olsun, hala devam ediyor musun kullanmaya? Ben de emzirmeyi bırakacağım zamandan korkuyorum tekrar almak istemiyorum. 58den 82ye hızlı almışsındır vücut oraları benimsemeden geri vermen çok iyi.Ben oldum olası şişmandan halliceydim 60 70 arası hep.o yüzden hamilelikte 7 8 kg aldım dikkat ettim doğumdan sonrada fazlasıyla geri verdim tekrar 58 kg oldum sonra emzirme dönemi falan fena değildi .emzirme bitti hem aşırı iştahım açıldı hemde o ara emzirme bitti nasılsa diye kendimi psikiyatriste attım ( şehir değişikliği,ailemden herkesden uzaklaşmam,işi bırakmam,yalnız kalmam çöktüm açıkcası) belki antidepresan belki emzirmenin bitişi 82 kg ye kadar çıktım. Herşeyin başı psikoloji sanırım kafa gitti mi umursamıyor insan zayıf olsam ne şişman olsam ne diyorsun.
Ben de karda kayıp kıçımın üstüne oturmuştumİyi akşamlar kızlaar
sabah
Küçük bi sandviç
1 bardak süt
öğlen
Ispanak yemeği
Yarım saat sonra yoğurt
ara
1 portakal
akşam
Mercimek çorbası
Ispanak yemeği
su 2litre
Ayağım kaydı çok fena yere yapıştım yürüyüşlerim yalan oldu yine
Var tabi benzer beslenen zayıf biri ile kilolu olanda fark olur. Eger kiside fazla yağ deposu yoksa hamilelikte sonrasındaki emzirme için vücut 3-4 kilo yağ depoluyor ama fazla kiloluysan onu almıyorsun.Bir nedeni var mı emin değişim ama kilolu hamile kalanlar sanki hep daha az kilo alıyor gibi. Tabiki tek etken bu değildir ama gözüme çarpıyor nedense..
Olabilir benim kuzenler arkadaşlar sanki zayıflar daha fazla alıyor gibi ama beslenmeleri nasıl bilemiyorum tabii
Dinlen, bol bol meyve ye gelmeden gitsinYatıyorum hasta olmamak için :) bu dinlenmeye olmamam lazım bakalım göreceğiz..
Bugün 2 biber 3 mandalina 2 kivi yedim.. daha da gece uzun yerim herhalde :)Dinlen, bol bol meyve ye gelmeden gitsin
Yok canım çok az kullandımAnladım geçmiş olsun, hala devam ediyor musun kullanmaya? Ben de emzirmeyi bırakacağım zamandan korkuyorum tekrar almak istemiyorum. 58den 82ye hızlı almışsındır vücut oraları benimsemeden geri vermen çok iyi.
Geçmiş olsun bu seneki gripler pek eski grip değil bende eskiden gripten doktora mı gidilir diyordum şimdi hasta oldu mu koşuyormm doktora.Selam herkese dün gecden beri bi grip oldum ki sormayın yıllarsır işk defa yataklara düştümDiyete devam ettim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?