- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.141
Bu kesinlikle psikolojik açlık akşam yediklerin çünkü az değildi.dikkat et canım herzman kardeşin olmz yanında kendi iradeni kendin koruAkşam akşam bir badire atlattım acımıştım diyeti bozuyordum ki kız kardeşim elimdekini almak suretiyle imdadıma yetişti
Böyle durumlarda kendimden utanıyorum bazen çok dirayetli olurken bazen de salıveriyorum hiç bir şey yokmuş gibi
Bir süre daha düzgün besleneyim sonra spora odaklanacagim.2 haftadır çok iyi gidiyorsun
Kilolu hamile kalınca daha çok dikkat ediyorsun. Hamilelik şekeri riskide olduğu için temkinli davranıyorsun.bende kilolu hamile kalmıştım hamilelik spor salonunda geçti 10 kilo almıştım ben de 8 sene oldu daha veremedimBir nedeni var mı emin değişim ama kilolu hamile kalanlar sanki hep daha az kilo alıyor gibi. Tabiki tek etken bu değildir ama gözüme çarpıyor nedense..
Offf neyseki erkenden müdehale etmiş kardeşin. Kazadan döndürmüş resmenAkşam akşam bir badire atlattım acımıştım diyeti bozuyordum ki kız kardeşim elimdekini almak suretiyle imdadıma yetişti
Böyle durumlarda kendimden utanıyorum bazen çok dirayetli olurken bazen de salıveriyorum hiç bir şey yokmuş gibi
Bende de hamilelik şekeri potansiyeli olduğu için muhtemelen yememe içmeme dikkat edeceğim. Kısa hamilelik sürecimde insüline bile başlamıştım. Muhtemelen spor ve diyet devam eder hamile olsam..Kilolu hamile kalınca daha çok dikkat ediyorsun. Hamilelik şekeri riskide olduğu için temkinli davranıyorsun.bende kilolu hamile kalmıştım hamilelik spor salonunda geçti 10 kilo almıştım ben de 8 sene oldu daha veremedim
Canım ben ilk hamilelikte 21 kilo almıştım. 77 kiloyla hamile kalmıştım. 98le doğurdum. 2.ye hamile kalana kadar kilom hep 80 - 90 arasında indi çıktı. 2.de 90 ile başladı hamilelik. Şeker çıktı. Diyetisyen eşliğinde 10 kilo alarak kurtardım.Bende de hamilelik şekeri potansiyeli olduğu için muhtemelen yememe içmeme dikkat edeceğim. Kısa hamilelik sürecimde insüline bile başlamıştım. Muhtemelen spor ve diyet devam eder hamile olsam..
Evet canım bende de çıkıyor ve dikkat etmem gerekecek muhtemelen.. diyetisyen kuru meyveyi bile yasaklamıştı geçen sefer. Bakliyatları sınırlamıştı.. Düşünsene kuru kayısı bile yemiyorsun :)Canım ben ilk hamilelikte 21 kilo almıştım. 77 kiloyla hamile kalmıştım. 98le doğurdum. 2.ye hamile kalana kadar kilom hep 80 - 90 arasında indi çıktı. 2.de 90 ile başladı hamilelik. Şeker çıktı. Diyetisyen eşliğinde 10 kilo alarak kurtardım.
Hamilelik şekeri sende de çıkıyo istesen de fazla kilo almazsın zaten canım yediklerine dikkat etmek zorunda kalıyorsun
En çok sabretmen gereken dönemdesin canım. Bu dönemler kritik. Bi bırakırsan tüm emeklerin gider. Detoks zor geliyo dersen saf protein günü yap,senin en iyi yaptığın şeyArkadaşlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Yine yazamadım geçen haftadan beri. Yine demoralize geldim.Artık kilo veremiyorum sanki. Diyetisyenin verdiği listeyi aynen uyguluyorum ancak bir kıpırdama yok, hissetmiyorum. Neden bu kadar zor artık kilo vermek... Eskiden haftada 2 kg veren ben.... 2 aydır siyetisyene gidiyorum yağdan verdiğim 2 ayda 2.2 kg Ve artık hiççç... 15 gündür oynama yok. Reglimin spiral sonrası 9-10 güne çıkmış olması da Etkiliyor bence beni. Aksi gibi dün bitmesine rağmen halen şiş hissediyorum kendimi. Düzene girdi girer diye sabrediyorum ama böyle giderse spirali de çıkarttırmak zorundayım.
Bir de ilginç olan nir şey daha var ki; hayatımda ergenlik döneminde bile asla sivilce sorunu yaşamamış olan ben regl dönemlerimde sivilce söker oldum...... Bu da spiralin etkisi diye düşünüyorum. Böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı aranızda? Her suçu spirale bağladım ama cidden onu taktırdığım günden beri gün yüzü görmedimDoktor 6 ay sabret düzene girer dedi diye sabrediyorum ama 1 ay daha yüzümü sivilce basarsa artık dayanamayacağım....
Sizin kilo durumları nasıl? Böyle direnç yaşayan var mı benim gibi? Ne yapacağız böyle takılınca yaa canım da hiç detoks yapmak istemiyor!
Kardeleeennn her türlü sabır diyorsun banaEn çok sabretmen gereken dönemdesin canım. Bu dönemler kritik. Bi bırakırsan tüm emeklerin gider. Detoks zor geliyo dersen saf protein günü yap,senin en iyi yaptığın şey
Direnci kırana kadar sık dişini canım. Ondan sonra yine kolay vereceksin.
Spiral içinse şunu söyleyebilirim. Benim 1 senede düzene girdi. Şimdi rahatım. Ama ilk taktırdığımda aşırı kanama olurdu ve çok uzun sürerdi. Sivilce hiç olmadı. Yani yine sabır gerektiren bi süreçtesin.
Bu aradaEn çok sabretmen gereken dönemdesin canım. Bu dönemler kritik. Bi bırakırsan tüm emeklerin gider. Detoks zor geliyo dersen saf protein günü yap,senin en iyi yaptığın şey
Spiral içinse şunu söyleyebilirim. Benim 1 senede düzene girdi. Şimdi rahatım. Ama ilk taktırdığımda aşırı kanama olurdu ve çok uzun sürerdi. Sivilceprotein günü hiç olmadı. Yani yine sabır gerektiren bi süreçtesin.
En çok sabretmen gereken dönemdesin canım. Bu dönemler kritik. Bi bırakırsan tüm emeklerin gider. Detoks zor geliyo dersen saf protein günü yap,senin en iyi yaptığın şey
Spiral içinse şunu söyleyebilirim. Benim 1 senede düzene girdi. Şimdi rahatım. Ama ilk taktırdığımda aşırı kanama olurdu ve çok uzun sürerdi. Sivilce hiç olmadı. Yani yine sabır gerektiren bi süreçtesin.
Kilolu hamile kalınca daha çok dikkat ediyorsun. Hamilelik şekeri riskide olduğu için temkinli davranıyorsun.bende kilolu hamile kalmıştım hamilelik spor salonunda geçti 10 kilo almıştım ben de 8 sene oldu daha veremedim
Ben 59 kiloyla hamile kaldım boyum için normal denen aralığın üst sınırı (60 olunca fazla kilolu diyorlar). Başlarda dikkat etmedim sağlıklı beslensem de ev yapımı pasta kek börek çörek yedim. Paketli gıda olarak da çikolata yedim. Iki şeker testini de geçtim gebelik şekeri çıkmadı diye kutlamalar yaptım keklerle :) sonra 31. Haftada çıktı doğuma kadar kan şekerimi kontrol ederek beslendim yabanmersini dışında meyve bile yemedim, bol sebze, protein, süt ürünleri, çavdar ekmeği vb.. 11 kilo aldım, doğumdan 2 hafta sonra 14 vermiştim bileEvet canım bende de çıkıyor ve dikkat etmem gerekecek muhtemelen.. diyetisyen kuru meyveyi bile yasaklamıştı geçen sefer. Bakliyatları sınırlamıştı.. Düşünsene kuru kayısı bile yemiyorsun :)
Aynen öyle Esracım. Burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz. O yüzden çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Biraz olsun iyi hissetmene sebep olduysam ne mutlu bana.Kardeleeennn her türlü sabır diyorsun banaSabredeceğim o zaman. Şu platformun en güzel yanı sadece bir söz ile motive etmek, destek olmak. Cidden yazdığın şu iki satır bile bana o kadar iyi geldi ki şu an. Aslında elbette biliyoruz ancak başkasının o anda ki ruhhalinde sana bunu hatırlatması çok iyi hissettiriyor. Sağol kardelencim. Ya sabır...
Spler unutulmaz iyi kilo vermiştim ben de o zaman. Zaten sizden öğrenmiştim ben de yapabilir miyim filan derken bir haftada 3kilodan fazla vermiştim. Sonra sıkılıp bırakmıştım.Bu arada
Bu arada saf protein günü hatıtlatman için de çok teşekkür ederim. Bayadır yapmıyordum. En iyi yaptığım şey olduğunu da unutmamışsınNe sp ler yaptık sizinle...
Arkadaşlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Yine yazamadım geçen haftadan beri. Yine demoralize geldim.Artık kilo veremiyorum sanki. Diyetisyenin verdiği listeyi aynen uyguluyorum ancak bir kıpırdama yok, hissetmiyorum. Neden bu kadar zor artık kilo vermek... Eskiden haftada 2 kg veren ben.... 2 aydır siyetisyene gidiyorum yağdan verdiğim 2 ayda 2.2 kg Ve artık hiççç... 15 gündür oynama yok. Reglimin spiral sonrası 9-10 güne çıkmış olması da Etkiliyor bence beni. Aksi gibi dün bitmesine rağmen halen şiş hissediyorum kendimi. Düzene girdi girer diye sabrediyorum ama böyle giderse spirali de çıkarttırmak zorundayım.
Bir de ilginç olan nir şey daha var ki; hayatımda ergenlik döneminde bile asla sivilce sorunu yaşamamış olan ben regl dönemlerimde sivilce söker oldum...... Bu da spiralin etkisi diye düşünüyorum. Böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı aranızda? Her suçu spirale bağladım ama cidden onu taktırdığım günden beri gün yüzü görmedimDoktor 6 ay sabret düzene girer dedi diye sabrediyorum ama 1 ay daha yüzümü sivilce basarsa artık dayanamayacağım....
Sizin kilo durumları nasıl? Böyle direnç yaşayan var mı benim gibi? Ne yapacağız böyle takılınca yaa canım da hiç detoks yapmak istemiyor!
[/QUOTE
Çok zor anlıyorum bu ara bütün grup zorlanıyoruz. Ama hep beraber motive olup hep beraber hedefe yürüyeceğiz. Burdan dönüş yok artık. Herkes birazcık dişini sıkacak.
Saf protein günü nedir ki ?Aynen öyle Esracım. Burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz. O yüzden çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Biraz olsun iyi hissetmene sebep olduysam ne mutlu bana.
Spler unutulmaz iyi kilo vermiştim ben de o zaman. Zaten sizden öğrenmiştim ben de yapabilir miyim filan derken bir haftada 3kilodan fazla vermiştim. Sonra sıkılıp bırakmıştım.
Yine aynı motivasyonu yakalayabiliriz burda canım yeterki kopma burdan
Gün boyu protein tüketiyorsun canım. Dukan diyetine özgü bi tabir. Et süt yoğurt yumurta tüketiyorsun bir de gün içinde 2 kaşık yulaf kepeği mutlaka tüketiliyor. Biz eskiden dukan ekspres yapıyorduk grupça burda. 7 günlük tü. Kuralları var. İnternette dukan express yaz çıkar incelemek istersen canım.Saf protein günü nedir ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?