Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kesinlikle psikolojik açlık akşam yediklerin çünkü az değildi.dikkat et canım herzman kardeşin olmz yanında kendi iradeni kendin koru

Bir nedeni var mı emin değişim ama kilolu hamile kalanlar sanki hep daha az kilo alıyor gibi. Tabiki tek etken bu değildir ama gözüme çarpıyor nedense..
Kilolu hamile kalınca daha çok dikkat ediyorsun. Hamilelik şekeri riskide olduğu için temkinli davranıyorsun.bende kilolu hamile kalmıştım hamilelik spor salonunda geçti 10 kilo almıştım ben de 8 sene oldu daha veremedim

Offf neyseki erkenden müdehale etmiş kardeşin. Kazadan döndürmüş resmen .
Bazen insanın gözü dönüyor gerçekten. O an yeseydin sonrası çok büyük bi pişmanlıktı. Ama yemedin, bunun mükafatını alacaksın mutlaka canım

Bende de hamilelik şekeri potansiyeli olduğu için muhtemelen yememe içmeme dikkat edeceğim. Kısa hamilelik sürecimde insüline bile başlamıştım. Muhtemelen spor ve diyet devam eder hamile olsam..

Bende de hamilelik şekeri potansiyeli olduğu için muhtemelen yememe içmeme dikkat edeceğim. Kısa hamilelik sürecimde insüline bile başlamıştım. Muhtemelen spor ve diyet devam eder hamile olsam..
Canım ben ilk hamilelikte 21 kilo almıştım. 77 kiloyla hamile kalmıştım. 98le doğurdum. 2.ye hamile kalana kadar kilom hep 80 - 90 arasında indi çıktı. 2.de 90 ile başladı hamilelik. Şeker çıktı. Diyetisyen eşliğinde 10 kilo alarak kurtardım.
Hamilelik şekeri sende de çıkıyo istesen de fazla kilo almazsın zaten canım yediklerine dikkat etmek zorunda kalıyorsun

Evet canım bende de çıkıyor ve dikkat etmem gerekecek muhtemelen.. diyetisyen kuru meyveyi bile yasaklamıştı geçen sefer. Bakliyatları sınırlamıştı.. Düşünsene kuru kayısı bile yemiyorsun :)

Arkadaşlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz? Yine yazamadım geçen haftadan beri. Yine demoralize geldim. Artık kilo veremiyorum sanki. Diyetisyenin verdiği listeyi aynen uyguluyorum ancak bir kıpırdama yok, hissetmiyorum. Neden bu kadar zor artık kilo vermek... Eskiden haftada 2 kg veren ben.... 2 aydır siyetisyene gidiyorum yağdan verdiğim 2 ayda 2.2 kg Ve artık hiççç... 15 gündür oynama yok. Reglimin spiral sonrası 9-10 güne çıkmış olması da Etkiliyor bence beni. Aksi gibi dün bitmesine rağmen halen şiş hissediyorum kendimi. Düzene girdi girer diye sabrediyorum ama böyle giderse spirali de çıkarttırmak zorundayım.
Bir de ilginç olan nir şey daha var ki; hayatımda ergenlik döneminde bile asla sivilce sorunu yaşamamış olan ben regl dönemlerimde sivilce söker oldum...... Bu da spiralin etkisi diye düşünüyorum. Böyle bir şey yaşayan veya duyan var mı aranızda? Her suçu spirale bağladım ama cidden onu taktırdığım günden beri gün yüzü görmedim Doktor 6 ay sabret düzene girer dedi diye sabrediyorum ama 1 ay daha yüzümü sivilce basarsa artık dayanamayacağım....
Sizin kilo durumları nasıl? Böyle direnç yaşayan var mı benim gibi? Ne yapacağız böyle takılınca yaa canım da hiç detoks yapmak istemiyor!

En çok sabretmen gereken dönemdesin canım. Bu dönemler kritik. Bi bırakırsan tüm emeklerin gider. Detoks zor geliyo dersen saf protein günü yap,senin en iyi yaptığın şey
Direnci kırana kadar sık dişini canım. Ondan sonra yine kolay vereceksin.

Spiral içinse şunu söyleyebilirim. Benim 1 senede düzene girdi. Şimdi rahatım. Ama ilk taktırdığımda aşırı kanama olurdu ve çok uzun sürerdi. Sivilce hiç olmadı. Yani yine sabır gerektiren bi süreçtesin.

Kardeleeennn her türlü sabır diyorsun bana Sabredeceğim o zaman. Şu platformun en güzel yanı sadece bir söz ile motive etmek, destek olmak. Cidden yazdığın şu iki satır bile bana o kadar iyi geldi ki şu an. Aslında elbette biliyoruz ancak başkasının o anda ki ruhhalinde sana bunu hatırlatması çok iyi hissettiriyor. Sağol kardelencim. Ya sabır...

Bu arada

Bu arada saf protein günü hatıtlatman için de çok teşekkür ederim. Bayadır yapmıyordum. En iyi yaptığım şey olduğunu da unutmamışsın Ne sp ler yaptık sizinle...

Evet canım bende de çıkıyor ve dikkat etmem gerekecek muhtemelen.. diyetisyen kuru meyveyi bile yasaklamıştı geçen sefer. Bakliyatları sınırlamıştı.. Düşünsene kuru kayısı bile yemiyorsun :)
Ben 59 kiloyla hamile kaldım boyum için normal denen aralığın üst sınırı (60 olunca fazla kilolu diyorlar). Başlarda dikkat etmedim sağlıklı beslensem de ev yapımı pasta kek börek çörek yedim. Paketli gıda olarak da çikolata yedim. Iki şeker testini de geçtim gebelik şekeri çıkmadı diye kutlamalar yaptım keklerle :) sonra 31. Haftada çıktı doğuma kadar kan şekerimi kontrol ederek beslendim yabanmersini dışında meyve bile yemedim, bol sebze, protein, süt ürünleri, çavdar ekmeği vb.. 11 kilo aldım, doğumdan 2 hafta sonra 14 vermiştim bile hiç korkmaya gerek yok çünkü hamilelikte metabolizma hızlanıyor bebek sayesinde. Tabi ben hep yüzdüm ve çalışmayı bırakınca son ay düzenli yürüyüş yaptim

Selamlar

Mutlu pazarlar

Bugün çok hareketli başladı ilk öğünümü öğlen 12.30da yiyebildim haliyle bol kalorili oldu akşama balık düşünüyorum ama belki yoğurt vb ile hafif de geçirebilirim. Eşimin işi yoğun ev temizliğine bile zor zaman buluyoruz spor salonuna hiç gidemiyorum ama bir şekilde hareket katmaya çalışıcam, akşama leslie yapmaya çalışırım.

Aynen öyle Esracım. Burda hepimiz aynı dertten muzdaribiz. O yüzden çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Biraz olsun iyi hissetmene sebep olduysam ne mutlu bana.
Bu arada

Bu arada saf protein günü hatıtlatman için de çok teşekkür ederim. Bayadır yapmıyordum. En iyi yaptığım şey olduğunu da unutmamışsın Ne sp ler yaptık sizinle...
Spler unutulmaz iyi kilo vermiştim ben de o zaman. Zaten sizden öğrenmiştim ben de yapabilir miyim filan derken bir haftada 3kilodan fazla vermiştim. Sonra sıkılıp bırakmıştım.
Yine aynı motivasyonu yakalayabiliriz burda canım yeterki kopma burdan

Son düzenleme:

Saf protein günü nedir ki ?

Saf protein günü nedir ki ?
Gün boyu protein tüketiyorsun canım. Dukan diyetine özgü bi tabir. Et süt yoğurt yumurta tüketiyorsun bir de gün içinde 2 kaşık yulaf kepeği mutlaka tüketiliyor. Biz eskiden dukan ekspres yapıyorduk grupça burda. 7 günlük tü. Kuralları var. İnternette dukan express yaz çıkar incelemek istersen canım.
Bir de dukan diyetinde bir prensip saf protein günü. Hafta boyunca kötü beslensen de 1 gün sp yaparsan dengeleyebileceğini söylüyo. Kısaca böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…