- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.161
Bakayım ben birGün boyu protein tüketiyorsun canım. Dukan diyetine özgü bi tabir. Et süt yoğurt yumurta tüketiyorsun bir de gün içinde 2 kaşık yulaf kepeği mutlaka tüketiliyor. Biz eskiden dukan ekspres yapıyorduk grupça burda. 7 günlük tü. Kuralları var. İnternette dukan express yaz çıkar incelemek istersen canım.
Bir de dukan diyetinde bir prensip saf protein günü. Hafta boyunca kötü beslensen de 1 gün sp yaparsan dengeleyebileceğini söylüyo. Kısaca böyle canım
Kk'de sigara bırakanlar için destek grubu da var galiba. Belki faydalı öneriler oluyordur orada.Iyi aksamlar menülerim pek paylaşılacak gibi değil 2 gün hiç spor yapamadım. Ama bugün yürüyüşe başladım yine sporu bırakmayayım bari
9000 adım
200 ip (ayak bileğim ağrıyor atlamıyorum fazla)
30 dk yürüyüş
Su ne kadar içtiğimi takip edemedim.
Bende insülin direnci olduğu için hamilelik öğrenir öğrenmez ilacı bırakıyorum. Sonra da endokrin şeker takibine başlıyor. İlk haftalardan insülin başlamıştım bu nedenle. Bir sonrakinde ne olur bilmiyorum ama hamile kalırsam yine ilk haftalardan şeker açısından kontrol altında olacağım muhtemelen.Ben 59 kiloyla hamile kaldım boyum için normal denen aralığın üst sınırı (60 olunca fazla kilolu diyorlar). Başlarda dikkat etmedim sağlıklı beslensem de ev yapımı pasta kek börek çörek yedim. Paketli gıda olarak da çikolata yedim. Iki şeker testini de geçtim gebelik şekeri çıkmadı diye kutlamalar yaptım keklerle :) sonra 31. Haftada çıktı doğuma kadar kan şekerimi kontrol ederek beslendim yabanmersini dışında meyve bile yemedim, bol sebze, protein, süt ürünleri, çavdar ekmeği vb.. 11 kilo aldım, doğumdan 2 hafta sonra 14 vermiştim bilehiç korkmaya gerek yok çünkü hamilelikte metabolizma hızlanıyor bebek sayesinde. Tabi ben hep yüzdüm ve çalışmayı bırakınca son ay düzenli yürüyüş yaptim
Güncel kilom 66 canım. İki gündür hastayım spor yok beslenme kötü suyu doğru düzgün içiyorum bir tek. + gelir miyim bu süreçte bilmiyorum ama iyileşir iyileşmez spora döneceğim kesin :)dennisgo Sen ne durumdasın, nasıl gidiyor diyet? Güncel kilon kaç şu anda? Bakamadığım günlerde bir şeyler kaçırdım mı?
Sigara olayını kafada bitirdim artık bazen çok canım istiyor ama yapacak bir şey yok. Sadece sigaranın doldurduğu zamanı başka şeylerle doldurmayı ayarlayabilirsem bütün sıkıntım geçecek.Kk'de sigara bırakanlar için destek grubu da var galiba. Belki faydalı öneriler oluyordur orada.
Benim de sol bileğim ağrıyor. Ip atlarken acı hissetmiyorum ama sonrasında baya kötü oluyor. Spora fırsat bulamayınca ip atlamak ıyi oluyordu.Selam kızlar
Gün boyu gelemedim. Bugün menüm hiç yazmalık değil bol karbonhidrat bol meyveli ve sıfır sporlu bir gün geliyorum. Ayrıca 270 kalori de kaçamağım var maalesef.
Enteresan şekilde ayak bileğimi incitmişim. Yani iki gündür yatıyorum nasıl olabilir hiç anlamıyorum. Bir kaç gün önce yürüyüş yaparken burkmuştum ama üstüne yürüdüm ip atladım bir şey yoktu.. bugün ağrımaya başladı.
Geçmiş olsun canım. Bi süre zorlama dinlen.Selam kızlar
Gün boyu gelemedim. Bugün menüm hiç yazmalık değil bol karbonhidrat bol meyveli ve sıfır sporlu bir gün geliyorum. Ayrıca 270 kalori de kaçamağım var maalesef.
Enteresan şekilde ayak bileğimi incitmişim. Yani iki gündür yatıyorum nasıl olabilir hiç anlamıyorum. Bir kaç gün önce yürüyüş yaparken burkmuştum ama üstüne yürüdüm ip atladım bir şey yoktu.. bugün ağrımaya başladı.
Canım ağrı varsa dinlendir biraz. Benim de aylar önce ip atlarken ayak bileğim incinmişti. Hala arasıra ağrıyo.Benim de sol bileğim ağrıyor. Ip atlarken acı hissetmiyorum ama sonrasında baya kötü oluyor. Spora fırsat bulamayınca ip atlamak ıyi oluyordu.
Anladım geçmiş olsun. Bu durumda kilo vermek insulin direnci icin de faydalı olur.Bende insülin direnci olduğu için hamilelik öğrenir öğrenmez ilacı bırakıyorum. Sonra da endokrin şeker takibine başlıyor. İlk haftalardan insülin başlamıştım bu nedenle. Bir sonrakinde ne olur bilmiyorum ama hamile kalırsam yine ilk haftalardan şeker açısından kontrol altında olacağım muhtemelen.
Geçmiş olsun canım hiç zorlama yoksa çok uzuyor iyileşmesiSelam kızlar
Okuma imkanın oluyorsa şöyle seni saracak kitaplar okusan canım boş oturduğunda aklına geliyordur eminimSigara olayını kafada bitirdim artık bazen çok canım istiyor ama yapacak bir şey yok. Sadece sigaranın doldurduğu zamanı başka şeylerle doldurmayı ayarlayabilirsem bütün sıkıntım geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?