Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk menü benden
Sabah
Yarım simit
Beyaz peynir
Pınar beyaz 25 gram
5 zeytin
Domates salatalık
1 buçuk yumurta çay

Öğle
Kaşarlı yumurta 1 dilim ekmek
Çiğ kapya biber

Ara
6 çiğ fındık

Akşam 5. 15
Tavuk sote 50 gram
2 dilim ekmek
Mücver kepekli un kullanıldı çok az yağda pişirildi yoğurt

5500 adım

Bakayım ben bir

Iyi aksamlar kizlar bugünki menum.

Sabah 1 dilim ekmek 1 yagda yumurta 2 parca peynir 6 zeytin çay

Ara sekersiz kahve

Ögle kereviz salata

Ara nescafe 3 tane cubuk kraker

Aksam 4 kofte salata 1/2 dilim ekmek sekersiz limonata

Su 1 litre fazla icemedim.

Cherry Mom

Meehaba kizlar..
Benim bugin ki menüm böyleydi:
Sabah
2 adet 25 gramlık tam buğday ekmeği
3 dilim beyaz peynir
3 zeytin
4 ceviz
1çay çay kaşığı tereyağı
1/2 kirmizi pul biberli yogurtlu avakadao

Akşam
4 kaşık Mercimemli nohutlu basmati pirinçli semiz otu yemeği
3 kaşık sarimsaklı yoğurt
1/4 yufkadan yapılmıs domatesli rende kaşarlı tost

Arada
1 kupa beyaz çay
2 bardak çay
1 cay bardaği cekirdek (( uzgunum kizlar bu bitince yemiyorm
1/4 simit
1/4 elma

Kk'de sigara bırakanlar için destek grubu da var galiba. Belki faydalı öneriler oluyordur orada.

Iyi akşamlar
Haftasonu meyveli oldu biraz cumaya kadar meyve yemeyeceğim.

12.30 yulaflı yumurta, 2 dilim sucuk, çeyrek avokado, kırmızı biber, sütlü kahve
15.30 2 dilim portakal, 5 fındık
18.30 fırın somon, 6 elma dilim fırın patates, 6 çilek, 2 dilim portakal

Su az oldu
Spor yok (bolca temizlik, hali çırpmaca perde asmaca vb)

Bende insülin direnci olduğu için hamilelik öğrenir öğrenmez ilacı bırakıyorum. Sonra da endokrin şeker takibine başlıyor. İlk haftalardan insülin başlamıştım bu nedenle. Bir sonrakinde ne olur bilmiyorum ama hamile kalırsam yine ilk haftalardan şeker açısından kontrol altında olacağım muhtemelen.

Selam kızlar
Gün boyu gelemedim. Bugün menüm hiç yazmalık değil bol karbonhidrat bol meyveli ve sıfır sporlu bir gün geliyorum. Ayrıca 270 kalori de kaçamağım var maalesef.
Enteresan şekilde ayak bileğimi incitmişim. Yani iki gündür yatıyorum nasıl olabilir hiç anlamıyorum. Bir kaç gün önce yürüyüş yaparken burkmuştum ama üstüne yürüdüm ip atladım bir şey yoktu.. bugün ağrımaya başladı.

dennisgo Sen ne durumdasın, nasıl gidiyor diyet? Güncel kilon kaç şu anda? Bakamadığım günlerde bir şeyler kaçırdım mı?
Güncel kilom 66 canım. İki gündür hastayım spor yok beslenme kötü suyu doğru düzgün içiyorum bir tek. + gelir miyim bu süreçte bilmiyorum ama iyileşir iyileşmez spora döneceğim kesin :)
Sen nasılsın canım? Nasıl gidiyor diyet

Kk'de sigara bırakanlar için destek grubu da var galiba. Belki faydalı öneriler oluyordur orada.
Sigara olayını kafada bitirdim artık bazen çok canım istiyor ama yapacak bir şey yok. Sadece sigaranın doldurduğu zamanı başka şeylerle doldurmayı ayarlayabilirsem bütün sıkıntım geçecek.

Benim de sol bileğim ağrıyor. Ip atlarken acı hissetmiyorum ama sonrasında baya kötü oluyor. Spora fırsat bulamayınca ip atlamak ıyi oluyordu.

Geçmiş olsun canım. Bi süre zorlama dinlen.

Anladım geçmiş olsun. Bu durumda kilo vermek insulin direnci icin de faydalı olur.

Bugünkü menüm
Sabah
  • 1,5 haşlanmış yumurta
  • 4 zeytin
  • Az peynir
  • 1 dilim çavdar ekmeği
  • Maydanoz, nane
  • Yeşil çay
Öğle
  • 1 kase yayla çorbası
Ara
  • 5 ceviz
  • Sütlü neskafe
Akşam
  • 4 yemek kaşığı yeşilmercimekli bulgur pilavı
  • 1 bardak ayran
2, 5 lt su
60 dk leslie Cherry Mom

Geçmiş olsun canım hiç zorlama yoksa çok uzuyor iyileşmesi

Sigara olayını kafada bitirdim artık bazen çok canım istiyor ama yapacak bir şey yok. Sadece sigaranın doldurduğu zamanı başka şeylerle doldurmayı ayarlayabilirsem bütün sıkıntım geçecek.
Okuma imkanın oluyorsa şöyle seni saracak kitaplar okusan canım boş oturduğunda aklına geliyordur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…