Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilin bakalım kim 1 buçuk yıldan sonra 103 ü gördü
Okuyamayanlar için 103.6
Şahanesin yaa nerdeyse 1 kg gitmiş :)
Bu arada pazartesi eksi gelenler o hafta çok sıkı tutmuyorlar bende geçen hafta o tuzağa düştüm aynen devam et canım hatta o kadar vermişken derece yap bence :)) valla çok sevindim adına 9 lu kilolara geldin :)

Ay bakalım umarım şirazem kaymaz cumaya kadar

Ben iyiyimde Emre'nin hastalığı yine tekrarlıyor galiba dün gece hiç uyumadı gibi bişey
Ayy çok geçmiş olsun kuzum inşallah tam gelmeden gider.

Bilin bakalım kim 1 buçuk yıldan sonra 103 ü gördü
Okuyamayanlar için 103.6
Süpersin canım. Cuma bakalım ne görcez.

Benim de 89,7 bugün. - 300 cumaya göre. Adet döneminde olduğum için mi bilmiyorum tartı hiç oynamıyor cumartesi de bu kilodaydım

Antibiyotik vermediler hiç ama çok tereddütte kaldım kullanmalı mıydı acaba çocuk bir türlü tamamen iyileşemedi ya
Bize ilk önce vermedi doktor. Grip ilacı ve balgam söktürücü vermişti. Daha kötüye gitti sanki. İkincide tahlil filan yapınca antibiyotik şart dedi doktor. Antibiyotikle 3günde toparladı. Tabi doktor bişey görmeden veremiyor antibiyotik. Tahliller nasıl çıktı sizin canım

Bizde kan idrar flan almadı
Ciğer filmi ve boğaz kültürü alındı .iki doktorda antibiyotik gerek yok dedi aynen balgam söktürücü ve grip ilacı verdiler biraz fayda etti gibiydi aslında hatta iyileşti diyordum ama gece hiç uyumadı ve öksürük yeniden arttı gibi .olmadı bugünde takip edeyim yarın İstanbul'a gidiyoruz orda gideriz artık hastaneye

Gunaydin kizlaar Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, yarim avokado, 2 haslanmis yumurta
Ara: 1 olcek protein tozu
Aksam: 7 tane inegol tipi kofte, 1 parca izgara tavuk, 2 kasik yogurt, 2 kasik pilav

Spor: 70 dk yuruyus, 15 dk eliptik, 30 dk agirlik Cherry Mom

Vee normale dondum artik sanirim:) vermek istedigim sunun surasinda bikac yuz gram kaldi son duzlukte pes etmicem:)

Evet canım takip et inşallah fazla ilerlemeden atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…