- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.181
Günaydın nasıl oldunGünaydın kızlar iyi haftalar dilerim herkese
Ben iyiyimde Emre'nin hastalığı yine tekrarlıyor galiba dün gece hiç uyumadı gibi bişeyGünaydın nasıl oldun
Geçmiş olsunBen iyiyimde Emre'nin hastalığı yine tekrarlıyor galiba dün gece hiç uyumadı gibi bişey
Sağol canımGeçmiş olsun
Şahanesin yaa nerdeyse 1 kg gitmiş :)Bilin bakalım kim 1 buçuk yıldan sonra 103 ü gördü
Okuyamayanlar için 103.6
Ay bakalım umarım şirazem kaymaz cumaya kadarŞahanesin yaa nerdeyse 1 kg gitmiş :)
Bu arada pazartesi eksi gelenler o hafta çok sıkı tutmuyorlar bende geçen hafta o tuzağa düştüm aynen devam et canım hatta o kadar vermişken derece yap bence :)) valla çok sevindim adına 9 lu kilolara geldin :)
Kaymasın lütfen şahane eksi heba etme :)))Ay bakalım umarım şirazem kaymaz cumaya kadar
Ayy çok geçmiş olsun kuzum inşallah tam gelmeden gider.Ben iyiyimde Emre'nin hastalığı yine tekrarlıyor galiba dün gece hiç uyumadı gibi bişey
Süpersin canım. Cuma bakalım ne görcez.Bilin bakalım kim 1 buçuk yıldan sonra 103 ü gördü
Okuyamayanlar için 103.6
Ondandır tabi canım ben +1 görüyorum o dönemde :) tebrik ederimBenim de 89,7 bugün. - 300 cumaya göre. Adet döneminde olduğum için mi bilmiyorum tartı hiç oynamıyor cumartesi de bu kilodaydım
Antibiyotik vermediler hiç ama çok tereddütte kaldım kullanmalı mıydı acaba çocuk bir türlü tamamen iyileşemedi yaAyy çok geçmiş olsun kuzum inşallah tam gelmeden gider.
Bize ilk önce vermedi doktor. Grip ilacı ve balgam söktürücü vermişti. Daha kötüye gitti sanki. İkincide tahlil filan yapınca antibiyotik şart dedi doktor. Antibiyotikle 3günde toparladı. Tabi doktor bişey görmeden veremiyor antibiyotik. Tahliller nasıl çıktı sizin canımAntibiyotik vermediler hiç ama çok tereddütte kaldım kullanmalı mıydı acaba çocuk bir türlü tamamen iyileşemedi ya
Bizde kan idrar flan almadıBize ilk önce vermedi doktor. Grip ilacı ve balgam söktürücü vermişti. Daha kötüye gitti sanki. İkincide tahlil filan yapınca antibiyotik şart dedi doktor. Antibiyotikle 3günde toparladı. Tabi doktor bişey görmeden veremiyor antibiyotik. Tahliller nasıl çıktı sizin canım
Aaa pardon pawcim, guncel kilom 58.3Ben tutuyorum artık hedefleri canım amaa güncel kilonu unuttum
Yaa bu sene bu hastalıklar çocuklardan ne istiyoBen iyiyimde Emre'nin hastalığı yine tekrarlıyor galiba dün gece hiç uyumadı gibi bişey
Evet canım takip et inşallah fazla ilerlemeden atlatırBizde kan idrar flan almadı
Ciğer filmi ve boğaz kültürü alındı .iki doktorda antibiyotik gerek yok dedi aynen balgam söktürücü ve grip ilacı verdiler biraz fayda etti gibiydi aslında hatta iyileşti diyordum ama gece hiç uyumadı ve öksürük yeniden arttı gibi .olmadı bugünde takip edeyim yarın İstanbul'a gidiyoruz orda gideriz artık hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?