- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.201
Soğan suyu yaptım bu arada iki kere içti balla falann ama devam etmedi bende iğrendimYaa bu sene bu hastalıklar çocuklardan ne istiyosoğan suyunu meyve suyuna falan katsan içer mi acaba
Çok iç açıcı bi tadı yok zatenSoğan suyu yaptım bu arada iki kere içti balla falann ama devam etmedi bende iğrendim
Meyve suyunuda deneyeyim
Bence hepsi kilo değildir bu kadar çabuk almamışsındır diye düşünüyorum. Sen nasıl oldun toparlandın mı?Selam kızlar
+ 2 yimmenülerim gerçekten kötüydü; bol karbonhidrat ve meyveli kaçamaklı sporsuz olunca + geleceğimi tahmin ediyordum zAten ama bu kadar almam beni şaşırttı.hepsinin kilo olmadığını umut ediyorum.. vermek için bir planım yok, sabah bir de simit yedim bugün meyveyi azaltacağım.. başka da bir planım yok.
Selam canım geçmiş olsun insanın evi gibisi yok :))Kızlar hepinize merhabalar hayırlı günler çok şükür evime geldim Siz neler yaptınız nasılsınız keyfiniz haliniz nasıl
MerhabaaKızlar hepinize merhabalar hayırlı günler çok şükür evime geldim Siz neler yaptınız nasılsınız keyfiniz haliniz nasıl
Ayyy ne güzelMerhabaaBen iyiyim tembellikte bir numarayım şu aralar sen nasılsın
Ben de mi öyle olurum acabaaAyyy ne güzeleskiden çok tembellik yapardım acısı çıktı galiba şimdi hiç dinlenemiyorum
Olmazsın inşBen de mi öyle olurum acabaaeve baktıkça geriliyorum aman boşver aç bi süpürge diyo şeytan ama sonra vicdan azabı çekcem diye yapamıyorum doktora evi süpürebilir miyim artık diyorum arada o da alay ediyo benle millet yeme içme sorar sen ev süpürcem diyosun diye
Aa muz kilo mu aldırıyomuş aklımda bulunsun zayıf derse ilerde ben de dadanırımOlmazsın inş ❤bende hep yeme içme soruyordum :)))
Bir ara muz ceviz ve süte dadanmıştım çocuğun kilosu bir arttı bu gidişle normal doğum zor dedi doktor sonra anne karnında ilk diyetine başladı Mehmet emremuzu kestim sabit kilo ile doğdu
Bize o ara çok yaradı ya ne yedin sen böyle demiişti doktor bende çalışırken falan habire muz ceviz yedim durdum dedimAa muz kilo mu aldırıyomuş aklımda bulunsun zayıf derse ilerde ben de dadanırım
Aynen aklımda bulunsun kaşarı duymuştum bide ama ne kadar doğru bilmiyorum tabiBize o ara çok yaradı ya ne yedin sen böyle demiişti doktor bende çalışırken falan habire muz ceviz yedim durdum dedimkesiyoruz hemn dedi bir şokla sende denersin ihtiyaç olursa
Olabilir :)) kilo işi bence genetik senin bebekliğin eşinin bebekliği nasılsa öyle oluyor genelde :) ben dobiş olduğum için Mehmet emrede şişman doğdu :))Aynen aklımda bulunsun kaşarı duymuştum bide ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Dobişlik benden sorulurduOlabilir :)) kilo işi bence genetik senin bebekliğin eşinin bebekliği nasılsa öyle oluyor genelde :) ben dobiş olduğum için Mehmet emrede şişman doğdu :))
Selam canım geçmiş olsun insanın evi gibisi yok :))
Diyete spora ve hastalığa devam modundayım
Ay ne kadar güzel en güzel tembellik Bence bu kıymetini bil işmiş felannn hiçbir şey boş ver ohhhh mis gibi dinlenMerhabaaBen iyiyim tembellikte bir numarayım şu aralar sen nasılsın
AhahaahahahOlmazsın inş ❤bende hep yeme içme soruyordum :)))
Bir ara muz ceviz ve süte dadanmıştım çocuğun kilosu bir arttı bu gidişle normal doğum zor dedi doktor sonra anne karnında ilk diyetine başladı Mehmet emremuzu kestim sabit kilo ile doğdu
Amin canım bir illet yapıştıki düzelemedi çocuk sormaSagolll canımmm vallahi eşim dedi ki yani çok uzun bir süre asla mecbur kalmadıkça Biryere kalmaya gidemeyeceğim dedi evi gibisi yok Bir de çocuklar olunca bir de insanın düzeni bozuyorBu hastalıkları Ne yapacağız bilmiyorum Allah'ım hepimize şifa versin çocuklarımıza da
Hahaha ay hadi ya evet meyve porsiyonu artarsa baya tehlikeli boşa canan Karatay yemeyin yemeyin diye bağırmıyorAhahaahahah
Sorma canım vallahi İnan ki ben de hamileyken diyete girenlerdenim Çünkü yemek yiyemiyorum mide bulantısından sadece 9 ay meyve ile beslendim yemek çok az diyordum meyvede de çok şeker varmış tabii Ben hem düşük iğneleri hem meyve şişlikte şiştim Doktor dedi ki acil diyet
Ödemdir o ödemSelam kızlar
+ 2 yimmenülerim gerçekten kötüydü; bol karbonhidrat ve meyveli kaçamaklı sporsuz olunca + geleceğimi tahmin ediyordum zAten ama bu kadar almam beni şaşırttı.hepsinin kilo olmadığını umut ediyorum.. vermek için bir planım yok, sabah bir de simit yedim bugün meyveyi azaltacağım.. başka da bir planım yok.
Hoşgeldin canım. İnsanın evi gibisi yok.Kızlar hepinize merhabalar hayırlı günler çok şükür evime geldim Siz neler yaptınız nasılsınız keyfiniz haliniz nasıl
Ben de mi öyle olurum acabaaeve baktıkça geriliyorum aman boşver aç bi süpürge diyo şeytan ama sonra vicdan azabı çekcem diye yapamıyorum doktora evi süpürebilir miyim artık diyorum arada o da alay ediyo benle millet yeme içme sorar sen ev süpürcem diyosun diye
Aa muz kilo mu aldırıyomuş aklımda bulunsun zayıf derse ilerde ben de dadanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?