Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
+ 2 yim menülerim gerçekten kötüydü; bol karbonhidrat ve meyveli kaçamaklı sporsuz olunca + geleceğimi tahmin ediyordum zAten ama bu kadar almam beni şaşırttı.hepsinin kilo olmadığını umut ediyorum.. vermek için bir planım yok, sabah bir de simit yedim bugün meyveyi azaltacağım.. başka da bir planım yok.

Bence hepsi kilo değildir bu kadar çabuk almamışsındır diye düşünüyorum. Sen nasıl oldun toparlandın mı?

Ayyy ne güzel eskiden çok tembellik yapardım acısı çıktı galiba şimdi hiç dinlenemiyorum
Ben de mi öyle olurum acabaa eve baktıkça geriliyorum aman boşver aç bi süpürge diyo şeytan ama sonra vicdan azabı çekcem diye yapamıyorum doktora evi süpürebilir miyim artık diyorum arada o da alay ediyo benle millet yeme içme sorar sen ev süpürcem diyosun diye

Olmazsın inş bende hep yeme içme soruyordum :)))
Bir ara muz ceviz ve süte dadanmıştım çocuğun kilosu bir arttı bu gidişle normal doğum zor dedi doktor sonra anne karnında ilk diyetine başladı Mehmet emre muzu kestim sabit kilo ile doğdu

Aa muz kilo mu aldırıyomuş aklımda bulunsun zayıf derse ilerde ben de dadanırım

Bize o ara çok yaradı ya ne yedin sen böyle demiişti doktor bende çalışırken falan habire muz ceviz yedim durdum dedim kesiyoruz hemn dedi bir şokla sende denersin ihtiyaç olursa
Aynen aklımda bulunsun kaşarı duymuştum bide ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi

Olabilir :)) kilo işi bence genetik senin bebekliğin eşinin bebekliği nasılsa öyle oluyor genelde :) ben dobiş olduğum için Mehmet emrede şişman doğdu :))
Dobişlik benden sorulurdu annem anlatıyo da bebekken kilodan ötürü iki bacağımı yan yana getiremiyomuş Eşim çöp gibiymiş orta halli bişey çıkar inşallah

Selam canım geçmiş olsun insanın evi gibisi yok :))
Diyete spora ve hastalığa devam modundayım

Sagolll canımmm vallahi eşim dedi ki yani çok uzun bir süre asla mecbur kalmadıkça Biryere kalmaya gidemeyeceğim dedi evi gibisi yok Bir de çocuklar olunca bir de insanın düzeni bozuyor Bu hastalıkları Ne yapacağız bilmiyorum Allah'ım hepimize şifa versin çocuklarımıza da
Merhabaa Ben iyiyim tembellikte bir numarayım şu aralar sen nasılsın
Ay ne kadar güzel en güzel tembellik Bence bu kıymetini bil işmiş felannn hiçbir şey boş ver ohhhh mis gibi dinlen

Ahahaahahah
Sorma canım vallahi İnan ki ben de hamileyken diyete girenlerdenim Çünkü yemek yiyemiyorum mide bulantısından sadece 9 ay meyve ile beslendim yemek çok az diyordum meyvede de çok şeker varmış tabii Ben hem düşük iğneleri hem meyve şişlikte şiştim Doktor dedi ki acil diyet

Amin canım bir illet yapıştıki düzelemedi çocuk sorma
Ev konusunda evet gittğin yer seni el üstünde tutsa bile olmuyor ya hele birde dediğin gibi çocuklarla ı ıhhh.ben yarın ailemin yanına İstanbula gideceğim sonuçta orasıda benim evim ama yine kendi evimi arayacağım kesin

Hahaha ay hadi ya evet meyve porsiyonu artarsa baya tehlikeli boşa canan Karatay yemeyin yemeyin diye bağırmıyor

Ödemdir o ödem
Sen üstesinden gelirsin canım. Şimdilik biraz dinlemenin tadını çıkar

Kızlar hepinize merhabalar hayırlı günler çok şükür evime geldim Siz neler yaptınız nasılsınız keyfiniz haliniz nasıl
Hoşgeldin canım. İnsanın evi gibisi yok.

Aa muz kilo mu aldırıyomuş aklımda bulunsun zayıf derse ilerde ben de dadanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…