Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Antibiyotik vermediler hiç ama çok tereddütte kaldım kullanmalı mıydı acaba çocuk bir türlü tamamen iyileşemedi ya
Geçmiş olsun, öksürük iyidir, bir de ciğer filmi bile çekmiş bakteriyel birşey yok demekki için rahat olsun.

Ben iyiyimde Emre'nin hastalığı yine tekrarlıyor galiba dün gece hiç uyumadı gibi bişey
Ayyy kuzum ya.
Emrecik çok hırpalandı.
Tam teşekküllü bir hastaneye hötürseniz de tüm tahliller yapılsa.
Benim büyük kızımın başına geldi.
İlk verilen ilaçlar yetersiz gelmiş mikrop güçlenmiş. İkinci de yetersiz geldi.
Ancak 3. Cüde tahliller yapıldı .
Ondan sonra ilaçlar etkili oldu.

Vallahi öyle oldu hocam sormayın zaten hastanelere kırk kere gidip sürünmeyen derman bulamıyor yarın yolculuk var bizde İstanbulda gideriz artık

Ne oldu ya sana sen spor yapmayınca Benim de yapasım gelmiyor. sen sahalarda yokken ben en iyisi spora asılayım da ordan moral olsun

Ne oldu ya sana sen spor yapmayınca Benim de yapasım gelmiyor. sen sahalarda yokken ben en iyisi spora asılayım da ordan moral olsun
Hayır şu an grip olmayacak olsam da ip atlayamam bileğim ağrıyor. Yata yata bilek incitebiliyorum. Birisi başıma bu geldi dese, spor yapmamak için bahane uyduruyor derim :)

Hayır şu an grip olmayacak olsam da ip atlayamam bileğim ağrıyor. Yata yata bilek incitebiliyorum. Birisi başıma bu geldi dese, spor yapmamak için bahane uyduruyor derim :)
Bende atlayamiyorum ip. Yapacak bişey yok dinleneceksin. Grip içind e meyveye çok yüklenme bitki çayları falanda iç. En kısa zamanda toparlarsın kendini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…