- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.221
Antibiyotik vermediler hiç ama çok tereddütte kaldım kullanmalı mıydı acaba çocuk bir türlü tamamen iyileşemedi ya
Geçmiş olsun, öksürük iyidir, bir de ciğer filmi bile çekmiş bakteriyel birşey yok demekki için rahat olsun.Bizde kan idrar flan almadı
Ciğer filmi ve boğaz kültürü alındı .iki doktorda antibiyotik gerek yok dedi aynen balgam söktürücü ve grip ilacı verdiler biraz fayda etti gibiydi aslında hatta iyileşti diyordum ama gece hiç uyumadı ve öksürük yeniden arttı gibi .olmadı bugünde takip edeyim yarın İstanbul'a gidiyoruz orda gideriz artık hastaneye
Ayyy kuzum ya.Ben iyiyimde Emre'nin hastalığı yine tekrarlıyor galiba dün gece hiç uyumadı gibi bişey
Süper canım.
Canım 300 az . Cumaya kadar gider o eksiye düşer.Selamlar
Ben de bu sabah +300düm ama haftasonu hiç su içemedim, bir de diyorum dün yediğim meyveler mi sebep? Hain meyveler... neyse cumaya eksi olurum bir terslik olmazsa..
Vallahi öyle oldu hocam sormayın zaten hastanelere kırk kere gidip sürünmeyen derman bulamıyorAyyy kuzum ya.
Emrecik çok hırpalandı.
Tam teşekküllü bir hastaneye hötürseniz de tüm tahliller yapılsa.
Benim büyük kızımın başına geldi.
İlk verilen ilaçlar yetersiz gelmiş mikrop güçlenmiş. İkinci de yetersiz geldi.
Ancak 3. Cüde tahliller yapıldı .
Ondan sonra ilaçlar etkili oldu.
İnş öyledir çok sağolGeçmiş olsun, öksürük iyidir, bir de ciğer filmi bile çekmiş bakteriyel birşey yok demekki için rahat olsun.
Hocam siz spor yapamadınız galiba bu ara bir de menülerde kaçamak varsa artı gelmiştir. Cumaya kadar onu eritip eksiye bile çevirirsinizKızlar günaydınlar.
Dün telefonum evde kalmış.
Anneme geldim.
Bu gün de eşim getirdi.
Gelelim kiloya.
Gene artı 200 deyim.
Uuuuu süpersinnnn cuma günü asıl listeye süper bir eksi ile girmiş olacaksın inş ❤Kızlar bende -800 gr dayim
Helal olsunBilin bakalım kim 1 buçuk yıldan sonra 103 ü gördü
Okuyamayanlar için 103.6
Ay çok heyecanlıyım umarım görürüm 2 haneleri sağolasınHelal olsunazmini ve iradeni ayakta alkışlıyorum. Böyle giderse haftaya iki haneli rakamları göreceksin. Böyle devam et tebrik ederim.
Ne oldu ya sana sen spor yapmayınca Benim de yapasım gelmiyor.Selam kızlar
+ 2 yimmenülerim gerçekten kötüydü; bol karbonhidrat ve meyveli kaçamaklı sporsuz olunca + geleceğimi tahmin ediyordum zAten ama bu kadar almam beni şaşırttı.hepsinin kilo olmadığını umut ediyorum.. vermek için bir planım yok, sabah bir de simit yedim bugün meyveyi azaltacağım.. başka da bir planım yok.
Ben hala yatıyorum ama daha iyiyim. Ben hasta olmamak için diretiyorum vücut da olmak için ama ben kazanacağım :)Bence hepsi kilo değildir bu kadar çabuk almamışsındır diye düşünüyorum. Sen nasıl oldun toparlandın mı?
Hayır şu an grip olmayacak olsam da ip atlayamam bileğim ağrıyor. Yata yata bilek incitebiliyorum. Birisi başıma bu geldi dese, spor yapmamak için bahane uyduruyor derim :)Ne oldu ya sana sen spor yapmayınca Benim de yapasım gelmiyor.sen sahalarda yokken ben en iyisi spora asılayım da ordan moral olsun
Bende atlayamiyorum ip. Yapacak bişey yok dinleneceksin. Grip içind e meyveye çok yüklenme bitki çayları falanda iç. En kısa zamanda toparlarsın kendini inşallahHayır şu an grip olmayacak olsam da ip atlayamam bileğim ağrıyor. Yata yata bilek incitebiliyorum. Birisi başıma bu geldi dese, spor yapmamak için bahane uyduruyor derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?