Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hocam siz spor yapamadınız galiba bu ara bir de menülerde kaçamak varsa artı gelmiştir. Cumaya kadar onu eritip eksiye bile çevirirsiniz
Spor günaşırı yapıyorum ama tatil olunca bende gelen giden hiç eksik olmuyor.
Yemek düzenim oturamadı.
Yarından sonra biraz daha rahat olurum inşallah.

Grubun yarısı eksi yarısı artı Bende sabitim vermeyi geçtim ben zaten bu hafta en azından sabit geleyim ya sonrada inişe geçerim inşallah
Yoo bu kurallara aykırı önceki hafta artı gelip sonra sabit gelemezsin
Halledersin sen ya sabit gelmeye çalışma çok şükür sağlığın yerinde güzel odaklan güzel olsunn

Meyve ve bitkincaylarina devam ette o karbonlara engel ol olabilirsen simite mesela.iyilesince ziplarsinmerak etme ama et falan ye corba vs,

Hayır şu an grip olmayacak olsam da ip atlayamam bileğim ağrıyor. Yata yata bilek incitebiliyorum. Birisi başıma bu geldi dese, spor yapmamak için bahane uyduruyor derim :)
Gecen gun evde yerdeki biseylere takildim dusuyodum nerdeyse o an anlamadim,ertesi gun ayagimin ustune basamiyordum.birgun gecti uzun bir yürüyüş yaptim ısındı bayagi ovaladim falan gecti.kemikte bişey yoksa kasta yirtklma falan, biraz isitip masajla geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…