- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.241
Oooo Süpersin maaşallahKızlar bende -800 gr dayim
Heh spor demişken şuan 1.belli 2.kimNe oldu ya sana sen spor yapmayınca Benim de yapasım gelmiyor.sen sahalarda yokken ben en iyisi spora asılayım da ordan moral olsun
Spor günaşırı yapıyorum ama tatil olunca bende gelen giden hiç eksik olmuyor.Hocam siz spor yapamadınız galiba bu ara bir de menülerde kaçamak varsa artı gelmiştir. Cumaya kadar onu eritip eksiye bile çevirirsiniz
Yoo bu kurallara aykırı önceki hafta artı gelip sonra sabit gelemezsinGrubun yarısı eksi yarısı artıBende sabitim vermeyi geçtim ben zaten bu hafta en azından sabit geleyim ya sonrada inişe geçerim inşallah
Tablo nirdeHeh spor demişken şuan 1.belli 2.kim
Tablo boşş kızlar haydi
@Zynpelf
N Numis
Y yagmurtugba
A annecicegi sporlarınızı dört gözle bekliyorum
Sen kazanırsın tabiBen hala yatıyorum ama daha iyiyim. Ben hasta olmamak için diretiyorum vücut da olmak için ama ben kazanacağım :)
Hahaha bende aynı düşüncedeyim bastırSen kazanırsın tabisen kafaya koyunca dünyayı bile fethedeceğine inanıyorum
Leyli 73,9 erişene kadar hedef aynı onda artık bu hafta tuttur
Bende ağırlığına bakmıştım 2 grmBebişim bir buçuk santim olmuuş
Doğru tatil sizi etkiliyor bu durumda elden geldiğince artık spor az ise menüleri dengeleyerek ilerlemek lazımSpor günaşırı yapıyorum ama tatil olunca bende gelen giden hiç eksik olmuyor.
Yemek düzenim oturamadı.
Yarından sonra biraz daha rahat olurum inşallah.
Yoo bu kurallara aykırı önceki hafta artı gelip sonra sabit gelemezsin
Halledersin sen ya sabit gelmeye çalışma çok şükür sağlığın yerinde güzel odaklan güzel olsunn
Ben ona bakmayı hep unutuyorum bugün doktordaydım da yine onun heyecanıBende ağırlığına bakmıştım 2 grm❤❤❤
Meyve ve bitkincaylarina devam ette o karbonlara engel ol olabilirsen simite mesela.iyilesince ziplarsinmerak etme ama et falan ye corba vs,Selam kızlar
+ 2 yimmenülerim gerçekten kötüydü; bol karbonhidrat ve meyveli kaçamaklı sporsuz olunca + geleceğimi tahmin ediyordum zAten ama bu kadar almam beni şaşırttı.hepsinin kilo olmadığını umut ediyorum.. vermek için bir planım yok, sabah bir de simit yedim bugün meyveyi azaltacağım.. başka da bir planım yok.
Kuzum benim cumartesi 45 dk leslie vardı
Oyyy minnak.Bebişim bir buçuk santim olmuuş
EkledimKuzum benim cumartesi 45 dk leslie vardı
Oyyy minnak.
Gecen gun evde yerdeki biseylere takildim dusuyodum nerdeyse o an anlamadim,ertesi gun ayagimin ustune basamiyordum.birgun gecti uzun bir yürüyüş yaptim ısındı bayagi ovaladim falan gecti.kemikte bişey yoksa kasta yirtklma falan, biraz isitip masajla geciyoHayır şu an grip olmayacak olsam da ip atlayamam bileğim ağrıyor. Yata yata bilek incitebiliyorum. Birisi başıma bu geldi dese, spor yapmamak için bahane uyduruyor derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?