- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.281
Canım istemiyor sanırım sabahları pohaça yemeyince iştahım gelmiyorBir öğün yiyor ama diğer öğünler boş baksana dengeyi ıyi yapıyor. Bayaga kalori açığı yaratıyor
Umarım zayıflarım biraz bildiğim diyetlerin karışımını yapıyorum sanırım karatayın doğal ürünler tüket lafını uygulamaya çalışıyorum. Mücverlik kabak yazın bahçemizden rendeleyip dondurucuya koyuyoruz. Yani doğal olduktan sonra kalorisine pek bakmıyorum. Benim gibi abur cubur düşkünü biri için bunlar mucize zatenEy ahali.bu kız mücverle bildiğin zayıflıyor
Eminim ki güzel sonuçlar alacaksın çok iyi gidiyorsun. Devam etCanım istemiyor sanırım sabahları pohaça yemeyince iştahım gelmiyor
Mücver de kepekli un var zaten balık tavasında sprey yağ ile çeviriyorum malum kabak az kalorili umarım güzel sonuçlar alırım
Afiyet olsun aynen zaten uzun vadede yapabileceğimiz şeyleri düzene oturtturmak mantıklıUmarım zayıflarım biraz bildiğim diyetlerin karışımını yapıyorum sanırım karatayın doğal ürünler tüket lafını uygulamaya çalışıyorum. Mücverlik kabak yazın bahçemizden rendeleyip dondurucuya koyuyoruz. Yani doğal olduktan sonra kalorisine pek bakmıyorum. Benim gibi abur cubur düşkünü biri için bunlar mucize zaten
Allah kolaylık versin canımHerkes bana dokunmayan yılan bin yaşasin kafasinda.
Ben hedeften 2,5 kg uzağım. Cuma’ya kadar kendimi paralasam olmaz sanırım. Ki kendimi paralayacak da değilim yatıyorum bir güzel :)
Olsun bu haftan da böyle geçsin sen iyileşte önemli olan oBen hedeften 2,5 kg uzağım. Cuma’ya kadar kendimi paralasam olmaz sanırım. Ki kendimi paralayacak da değilim yatıyorum bir güzel :)
ayy yok canımm senin gibi 1 günde 1000 puan yapmadım :)) Bugünde yapamayacağım gündüz temizlik vs ile uğraştım birazdan da valiz toplayacağım. Bundan sonra bakalım nasıl olacak İstanbulda :)Cherry Mom ne spor yapmışsın be :)
Allah kolaylık versin canım
Benimde hakkımda açılmış icra ve tazminat davalarim var,miras olarak dava kaldi.kisi yasadigini bilir
Ay minancık ama daha uzun bir zaman var önünde büyüyüp kocaman olacak :)Bebişim bir buçuk santim olmuuş
Denerim canım. Kasta olduğunu düşünüyorum kas gevşetici sürüyorum. Ben de ağrıdan bir kaç gün önce burktum ama üstüne bir sürü spor yaptım ondan olduğunu sanmıyorum.Gecen gun evde yerdeki biseylere takildim dusuyodum nerdeyse o an anlamadim,ertesi gun ayagimin ustune basamiyordum.birgun gecti uzun bir yürüyüş yaptim ısındı bayagi ovaladim falan gecti.kemikte bişey yoksa kasta yirtklma falan, biraz isitip masajla geciyo
Milletin başına neler neler geliyor gamsızlık yapıyorda biz işte bu konulara uzak olunca panik oluyoruz . Özel okullarında ne yaptığı belli değil inş güzel bir şekilde kapanır bu mevzu canım üzülmeCanim daha once mahkeme avukat adliye isimiz hiç olmamiştı. Insan bir tuhaf oluyor. Bugün elim ayagim titredi kalbim ağzimdan cıkacak gibi oldu. Allah düşürmesin kimseyi.
Allah yardımcınız olsun canım. Benim de hiç anlamadığım mevzular. İnşallah bir an evvel adalet yerini bulur ve bu tip dolandırıcıların yanına kalmaz yaptıkları. Baksana kaç kişiden hakkı olmayan parayı almış. Yazıklar olsunCanim daha once mahkeme avukat adliye isimiz hiç olmamiştı. Insan bir tuhaf oluyor. Bugün elim ayagim titredi kalbim ağzimdan cıkacak gibi oldu. Allah düşürmesin kimseyi.
Yani ne alakaAha umutta ban yedi
Umut niye ban yedi ki az bile söyledi bence.Aha umutta ban yedi
Nohutlu ıspanak yemeği çok güzel görünüyo canım. Hiç nohutlu yapmadım güzel geldi gözüme. Ben de mercimekli yapıyorum güzel oluyo. Bunu da denicem. Menün çok güzelSabah 0900 biber,peynir,çavdar ekmeği, zeytin, fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle 1300 1 kase yoğurt, 30 gr protein tozu
Ara cappuccino, 1 ısırık meyveli bar
Akşam ıspanak yemeği
Su 1 litre
Spor 8305 adım
Eki Görüntüle 2579161 Eki Görüntüle 2579162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?