Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir öğün yiyor ama diğer öğünler boş baksana dengeyi ıyi yapıyor. Bayaga kalori açığı yaratıyor
Canım istemiyor sanırım sabahları pohaça yemeyince iştahım gelmiyor
Mücver de kepekli un var zaten balık tavasında sprey yağ ile çeviriyorum malum kabak az kalorili umarım güzel sonuçlar alırım

Ey ahali.bu kız mücverle bildiğin zayıflıyor
Umarım zayıflarım biraz bildiğim diyetlerin karışımını yapıyorum sanırım karatayın doğal ürünler tüket lafını uygulamaya çalışıyorum. Mücverlik kabak yazın bahçemizden rendeleyip dondurucuya koyuyoruz. Yani doğal olduktan sonra kalorisine pek bakmıyorum. Benim gibi abur cubur düşkünü biri için bunlar mucize zaten

Canım istemiyor sanırım sabahları pohaça yemeyince iştahım gelmiyor
Mücver de kepekli un var zaten balık tavasında sprey yağ ile çeviriyorum malum kabak az kalorili umarım güzel sonuçlar alırım
Eminim ki güzel sonuçlar alacaksın çok iyi gidiyorsun. Devam et

Afiyet olsun aynen zaten uzun vadede yapabileceğimiz şeyleri düzene oturtturmak mantıklı

Allah kolaylık versin canım
Benimde hakkımda açılmış icra ve tazminat davalarim var,miras olarak dava kaldi.kisi yasadigini bilir

Canim daha once mahkeme avukat adliye isimiz hiç olmamiştı. Insan bir tuhaf oluyor. Bugün elim ayagim titredi kalbim ağzimdan cıkacak gibi oldu. Allah düşürmesin kimseyi.

Denerim canım. Kasta olduğunu düşünüyorum kas gevşetici sürüyorum. Ben de ağrıdan bir kaç gün önce burktum ama üstüne bir sürü spor yaptım ondan olduğunu sanmıyorum.

Canim daha once mahkeme avukat adliye isimiz hiç olmamiştı. Insan bir tuhaf oluyor. Bugün elim ayagim titredi kalbim ağzimdan cıkacak gibi oldu. Allah düşürmesin kimseyi.
Milletin başına neler neler geliyor gamsızlık yapıyorda biz işte bu konulara uzak olunca panik oluyoruz . Özel okullarında ne yaptığı belli değil inş güzel bir şekilde kapanır bu mevzu canım üzülme

Allah yardımcınız olsun canım. Benim de hiç anlamadığım mevzular. İnşallah bir an evvel adalet yerini bulur ve bu tip dolandırıcıların yanına kalmaz yaptıkları. Baksana kaç kişiden hakkı olmayan parayı almış. Yazıklar olsun

Kızlar bütün gün süper gitti beslenme açısından derken akşam fena bişey yaptım.
Çocukların tabakta bıraktığı tatlı cısssı yedim
Bütün günkü emeklerim çöp

Sabah
  • 2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz Peynirli tost
  • 1 bardak ayran
Ara
  • 4 ceviz
  • Sütlü neskafe
Akşam
  • 3 köfte
  • 1 bardak ayran
  • Tatlı
2, 5 lt su
60 dk leslie
500 ip atlama Cherry Mom

Nohutlu ıspanak yemeği çok güzel görünüyo canım. Hiç nohutlu yapmadım güzel geldi gözüme. Ben de mercimekli yapıyorum güzel oluyo. Bunu da denicem. Menün çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…