- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.321
Heh spor demişken şuan 1.belli 2.kim
Tablo boşş kızlar haydi
@Zynpelf
N Numis
@yagmurtugba
@annecicegi sporlarınızı dört gözle bekliyorum
Sürekli tartılmaaaKızlar ben geldim o kadar moralim bozuk ki yani Zaten sinirliyim
Dün tartıldım tam 85 kilo geldim Yani -800 gram dım
Bu sabah tartıldım 85. 800 Böyle bir şey olabilir mi ya En son dün 6 buçukta yemek yedim ben.
Ama canimm bir gün de hem eksi olup sonra nasıl artıya çıkıyorSürekli tartılmaaa
Ödem olur, tuzlu yediysen vücudun su tutmuştur sürekli tartılırsan moralin bozulur. Haftada 1 iyidirAma canimm bir gün de hem eksi olup sonra nasıl artıya çıkıyor
Hoş geldin canım insanın evi gibisi yokkkGünaydınlar.
Sonunda eve gelebildim.
Çok mutluyum.
Yeşille de kırmızıyla da oluyo canımYeşil mercimek mi ?
Ispanağın kökünü hiç görmedim burada. Bulursam denerim ama yaprak ispanagi poşette kesilmiş yıkanmis 250gr salata için olacak şekilde bulabiliyorum.
Aaa resimdeki senin lokum mu. Çok tatlııı
Ben yarın başlıyorum kabağa. Katılmak isteyen varsa kabakları hazırlasınGünaydın 5. Takım
Cuma yavaştan yaklaşıyor. Kabak ekibi neredesiniz? Çarşamba perşembe mi yapıyoruz kabağı?
Kızlar ben geldim o kadar moralim bozuk ki yani Zaten sinirliyim
Dün tartıldım tam 85 kilo geldim Yani -800 gram dım
Bu sabah tartıldım 85. 800 Böyle bir şey olabilir mi ya En son dün 6 buçukta yemek yedim ben.
Tatlım bunun tek bir açıklaması var ödem. Vücut su tutuyor, çaylar la atabilirsin. Detoks yapabilirsin.Ama canimm bir gün de hem eksi olup sonra nasıl artıya çıkıyor
yok benimki değil ama benimkinin fotokopisi gibiAaa resimdeki senin lokum mu. Çok tatlııı
Aa ben onu unuttum nerelerde acaba diyodumCherry Mom canım vardın mı istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?