Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar kac gundur koşturmacadan burası ile ilgilenemedim kusura bakmayin bugün yola çıkıyorum sadece itelde netim olacak biraz iletisim kopuklugu yasayacagim yüksek fatura odememek icin her türlü sorumda basta emnis olmak uzere kaptan yardımcıları sorumludur onlara takildiginiz herseyi sorabilirsiniz gecmisi okuyamadim kusura bakmayin

Heh spor demişken şuan 1.belli 2.kim
Tablo boşş kızlar haydi
@Zynpelf
N Numis
@yagmurtugba
@annecicegi sporlarınızı dört gözle bekliyorum

Canım benim Allah izin verirse Haftaya salı kalp doktoru da randevum var Dua edin inşallah düzelmiş olsun izin verirse eğer bir sıkıntı yok derse sıkı bir spora başlayacağım hem de Allah ne verdiyse yapacağım lesly plates hepsini yapicamm

Kızlar ben geldim o kadar moralim bozuk ki yani Zaten sinirliyim
Dün tartıldım tam 85 kilo geldim Yani -800 gram dım
Bu sabah tartıldım 85. 800 Böyle bir şey olabilir mi ya En son dün 6 buçukta yemek yedim ben.
Sürekli tartılmaaa

Günaydınlaar dün erkenden uyumuşum 9000 adım yürüyüşüm vardı Cherry Mom
Aaa resimdeki senin lokum mu. Çok tatlııı

Günaydın 5. Takım

Cuma yavaştan yaklaşıyor. Kabak ekibi neredesiniz? Çarşamba perşembe mi yapıyoruz kabağı?
Ben yarın başlıyorum kabağa. Katılmak isteyen varsa kabakları hazırlasın

Kızlar ben geldim o kadar moralim bozuk ki yani Zaten sinirliyim
Dün tartıldım tam 85 kilo geldim Yani -800 gram dım
Bu sabah tartıldım 85. 800 Böyle bir şey olabilir mi ya En son dün 6 buçukta yemek yedim ben.
Ama canimm bir gün de hem eksi olup sonra nasıl artıya çıkıyor
Tatlım bunun tek bir açıklaması var ödem. Vücut su tutuyor, çaylar la atabilirsin. Detoks yapabilirsin.
Hergün tartılmamalısın psikolojin bozulur canım. Pazartesi ve cuma dışında tartıya çıkma. Yediklerimiz içtiklerşmiz bazen vücutta su tutuyor. Atamıyoruz. Tartıda da artı çıkıyoruz maalesef

Selam kızlar
Bir uğrayayım dedim bu ara pek bakamıyorum kusura bakmayın.
Dünkü menüm
Sabah; 2 yumurta ile omlet 1 dilim ekmek domates salatalık biber

Ara; 1 incir 10 fındık

Öğlen ; 1 dilim ekmek 4 köfte kadar ızgara tavuk salata

Ara; 1 kivi 1 avuç fındık

Akşam ; 2 köfte tavuk salata

Ara ; çay yanına 4 yulaflı bisküvi

3 lt su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…