Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nohutlu ıspanak yemeği çok güzel görünüyo canım. Hiç nohutlu yapmadım güzel geldi gözüme. Ben de mercimekli yapıyorum güzel oluyo. Bunu da denicem. Menün çok güzel
Nohut ve az bulgur koyuyorum güzel oluyor hem de protein ekleniyor. Oğlum nohurları seçip yiyor senin kızlar da sever belki

Ne kadar birşeydi ki telafi edecek birşeyler yapsan?

Nohut ve az bulgur koyuyorum güzel oluyor hem de protein ekleniyor. Oğlum nohurları seçip yiyor senin kızlar da sever belki
Küçük kızım seviyor nohut. Bence yerler bu yemeği. Denicem mutlaka.
Ne kadar birşeydi ki telafi edecek birşeyler yapsan?
Yarım dilim tirileçe yedim canım ne yapsam ki acaba. Gece gece ip atlayamam. 30 dk leslie yapayım ama telafi eder mi

İyide hiç birşey yememişsin ki o yüzden bence kalori olarak yine de dengelenmiştir öyle düşünme

Küçük kızım seviyor nohut. Bence yerler bu yemeği. Denicem mutlaka.

Yarım dilim tirileçe yedim canım ne yapsam ki acaba. Gece gece ip atlayamam. 30 dk leslie yapayım ama telafi eder mi
Bütün gün gayet iyi beslenmissin dert etme bence yemissin artık pişmanlık duyup vicdan azabı çekme. Yarın telafi edersin.

Kalorini hesapla canim uzme kendini

Yoo bu kurallara aykırı önceki hafta artı gelip sonra sabit gelemezsin
Halledersin sen ya sabit gelmeye çalışma çok şükür sağlığın yerinde güzel odaklan güzel olsunn
ü

ben bugün diyetisyene gittim 64.8 çıktım. Bu hafta ketojenik diyet deneyeceğiz ilk defa. birlikte ketojenikin bana daha uygun olduğuna karar verdik. Umarım başarılıolurum çünkü rutin diyet modundan çok bunaldım bj aralar biliyorsunuz. Diyetisyenim bu diyet tarzıyla haftada 2 kg verilebildiğini söyledi ama ben yine de hedef 63.8 diyeyim. Cherry Mom

Selam canım inş faydalı olur değişik şeyler deneyip doğruyu bulmak en iyisi.ketoya bir bak bakalım nasılmış tavsiye edersen belki burdanda denemek isteyenler olur :)

Nohutlu ıspanak yemeği çok güzel görünüyo canım. Hiç nohutlu yapmadım güzel geldi gözüme. Ben de mercimekli yapıyorum güzel oluyo. Bunu da denicem. Menün çok güzel
Ay ben bir tek etli yapıyorım hiç vizyon yok bende beğendim böyle nohutlu daha doyurucu olur ekmek vs gerektirmez

İyide hiç birşey yememişsin ki o yüzden bence kalori olarak yine de dengelenmiştir öyle düşünme
Bütün gün gayet iyi beslenmissin dert etme bence yemissin artık pişmanlık duyup vicdan azabı çekme. Yarın telafi edersin.
Kalorini hesapla canim uzme kendini
Sağolun kızlar moral oldunuz. Çocuklar da geç uyudu bu akşam benim de hiç spora halim yok. Yarın ekstra bişeyler de yaparım. Haklısınız karalar bağlamaya gerek yok yola devam.

Aman bende bir tepsi baklava yedin sandım üzülme o kadae sen telafi edersin bugün olmazsa yarın ❤
Kendime söz verdim güya. En az 10 kilo vermeden kaçamak yok diye. Neyse çok sapıtmadan durdurdum kendimi. İnşallah yarın telafi edicem.

Ay ben bir tek etli yapıyorım hiç vizyon yok bende beğendim böyle nohutlu daha doyurucu olur ekmek vs gerektirmez
Evet benim de aklıma gelmemişti nohutlu güzel olmuş. Ben mercimekli de yapıyorum. Ispanağın kök kısmını kullanarak. Onu da denemelisin güzel oluyo

Spor yapamayacağım dedim ama bugünde yaptım 60 dk bisiklet son kez yapayım dedim bisiklete veda :))
Çok iyi yapmışsın canım. Kaç gün kalacaksın İstanbul da.

Ispanağın kökünü hiç görmedim burada. Bulursam denerim ama yaprak ispanagi poşette kesilmiş yıkanmis 250gr salata için olacak şekilde bulabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…