- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.301
Nohut ve az bulgur koyuyorum güzel oluyor hem de protein ekleniyor. Oğlum nohurları seçip yiyor senin kızlar da sever belkiNohutlu ıspanak yemeği çok güzel görünüyo canım. Hiç nohutlu yapmadım güzel geldi gözüme. Ben de mercimekli yapıyorum güzel oluyo. Bunu da denicem. Menün çok güzel
Ne kadar birşeydi ki telafi edecek birşeyler yapsan?Kızlar bütün gün süper gitti beslenme açısından derken akşam fena bişey yaptım.
Çocukların tabakta bıraktığı tatlı cısssı yedim
Bütün günkü emeklerim çöp
Sabah
Ara
- 2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz Peynirli tost
- 1 bardak ayran
Akşam
- 4 ceviz
- Sütlü neskafe
2, 5 lt su
- 3 köfte
- 1 bardak ayran
- Tatlı
60 dk leslie
500 ip atlamaCherry Mom
Küçük kızım seviyor nohut. Bence yerler bu yemeği. Denicem mutlaka.Nohut ve az bulgur koyuyorum güzel oluyor hem de protein ekleniyor. Oğlum nohurları seçip yiyor senin kızlar da sever belki
Yarım dilim tirileçe yedim canım ne yapsam ki acaba. Gece gece ip atlayamam. 30 dk leslie yapayım ama telafi eder miNe kadar birşeydi ki telafi edecek birşeyler yapsan?
İyide hiç birşey yememişsin ki o yüzden bence kalori olarak yine de dengelenmiştir öyle düşünmeKızlar bütün gün süper gitti beslenme açısından derken akşam fena bişey yaptım.
Sabah
Ara
- 1 bardak ayran
Akşam
- 4 ceviz
- Sütlü neskafe
2, 5 lt su
- 3 köfte
- 1 bardak ayran
- Tatlı
60 dk leslie
500 ip atlamaCherry Mom
Bütün gün gayet iyi beslenmissin dert etme bence yemissin artık pişmanlık duyup vicdan azabı çekme. Yarın telafi edersin.Küçük kızım seviyor nohut. Bence yerler bu yemeği. Denicem mutlaka.
Yarım dilim tirileçe yedim canım ne yapsam ki acaba. Gece gece ip atlayamam. 30 dk leslie yapayım ama telafi eder mi
Kalorini hesapla canim uzme kendiniKızlar bütün gün süper gitti beslenme açısından derken akşam fena bişey yaptım.
Sabah
Ara
- 1 bardak ayran
Akşam
- 4 ceviz
- Sütlü neskafe
2, 5 lt su
- 3 köfte
- 1 bardak ayran
- Tatlı
60 dk leslie
500 ip atlamaCherry Mom
üYoo bu kurallara aykırı önceki hafta artı gelip sonra sabit gelemezsin
Halledersin sen ya sabit gelmeye çalışma çok şükür sağlığın yerinde güzel odaklan güzel olsunn
Selam canım inş faydalı olur değişik şeyler deneyip doğruyu bulmak en iyisi.ketoya bir bak bakalım nasılmış tavsiye edersen belki burdanda denemek isteyenler olur :)ü
ben bugün diyetisyene gittim 64.8 çıktım. Bu hafta ketojenik diyet deneyeceğiz ilk defa. birlikte ketojenikin bana daha uygun olduğuna karar verdik. Umarım başarılıolurum çünkü rutin diyet modundan çok bunaldım bj aralar biliyorsunuz. Diyetisyenim bu diyet tarzıyla haftada 2 kg verilebildiğini söyledi ama ben yine de hedef 63.8 diyeyim.Cherry Mom
Aman bende bir tepsi baklava yedin sandım üzülme o kadae sen telafi edersin bugün olmazsa yarınYarım dilim tirileçe yedim canım ne yapsam ki acaba. Gece gece ip atlayamam. 30 dk leslie yapayım ama telafi eder mi
Afiyet olsun canımSabah 0900 biber,peynir,çavdar ekmeği, zeytin, fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle 1300 1 kase yoğurt, 30 gr protein tozu
Ara cappuccino, 1 ısırık meyveli bar
Akşam ıspanak yemeği
Su 1 litre
Spor 8305 adım
Eki Görüntüle 2579161 Eki Görüntüle 2579162
Ay ben bir tek etli yapıyorım hiç vizyon yokNohutlu ıspanak yemeği çok güzel görünüyo canım. Hiç nohutlu yapmadım güzel geldi gözüme. Ben de mercimekli yapıyorum güzel oluyo. Bunu da denicem. Menün çok güzel
İyide hiç birşey yememişsin ki o yüzden bence kalori olarak yine de dengelenmiştir öyle düşünme
Bütün gün gayet iyi beslenmissin dert etme bence yemissin artık pişmanlık duyup vicdan azabı çekme. Yarın telafi edersin.
Sağolun kızlar moral oldunuz. Çocuklar da geç uyudu bu akşam benim de hiç spora halim yok. Yarın ekstra bişeyler de yaparım. Haklısınız karalar bağlamaya gerek yok yola devam.Kalorini hesapla canim uzme kendini
Kendime söz verdim güya. En az 10 kilo vermeden kaçamak yok diye. Neyse çok sapıtmadan durdurdum kendimi. İnşallah yarın telafi edicem.Aman bende bir tepsi baklava yedin sandım üzülme o kadae sen telafi edersin bugün olmazsa yarın ❤
Evet benim de aklıma gelmemişti nohutlu güzel olmuş. Ben mercimekli de yapıyorum. Ispanağın kök kısmını kullanarak. Onu da denemelisin güzel oluyoAy ben bir tek etli yapıyorım hiç vizyon yokbende beğendim böyle nohutlu daha doyurucu olur ekmek vs gerektirmez
Çok iyi yapmışsın canım. Kaç gün kalacaksın İstanbul da.Spor yapamayacağım dedim ama bugünde yaptım 60 dk bisiklet son kez yapayım dedim bisiklete veda:))
2 3 hafta kalırıım canım ondan aşağısını babam kabul etmiyor :))Çok iyi yapmışsın canım. Kaç gün kalacaksın İstanbul da.
Olur öyle şeyler takılırsan motivasyonunu dağıtırsın canım unut :)Kendime söz verdim güya. En az 10 kilo vermeden kaçamak yok diye. Neyse çok sapıtmadan durdurdum kendimi. İnşallah yarın telafi edicem.
Yeşil mercimek mi ?Evet benim de aklıma gelmemişti nohutlu güzel olmuş. Ben mercimekli de yapıyorum. Ispanağın kök kısmını kullanarak. Onu da denemelisin güzel oluyo
Ispanağın kökünü hiç görmedim burada. Bulursam denerim ama yaprak ispanagi poşette kesilmiş yıkanmis 250gr salata için olacak şekilde bulabiliyorum.Kendime söz verdim güya. En az 10 kilo vermeden kaçamak yok diye. Neyse çok sapıtmadan durdurdum kendimi. İnşallah yarın telafi edicem.
Evet benim de aklıma gelmemişti nohutlu güzel olmuş. Ben mercimekli de yapıyorum. Ispanağın kök kısmını kullanarak. Onu da denemelisin güzel oluyo
Çok iyi yapmışsın canım. Kaç gün kalacaksın İstanbul da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?