- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.341
Hayırdır canim niye uğrayamiyorsun hastaliginmi arttiSelam kızlar
Bir uğrayayım dedim bu ara pek bakamıyorum kusura bakmayın.
Dünkü menüm
Sabah; 2 yumurta ile omlet 1 dilim ekmek domates salatalık biber
Ara; 1 incir 10 fındık
Öğlen ; 1 dilim ekmek 4 köfte kadar ızgara tavuk salata
Ara; 1 kivi 1 avuç fındık
Akşam ; 2 köfte tavuk salata
Ara ; çay yanına 4 yulaflı bisküvi
3 lt su
Spor yok
Köpüşün cok tatliiiAa ben onu unuttum nerelerde acaba diyodum
İyi tatillerkizlar kac gundur koşturmacadan burası ile ilgilenemedim kusura bakmayin bugün yola çıkıyorum sadece itelde netim olacak biraz iletisim kopuklugu yasayacagim yüksek fatura odememek icin her türlü sorumda basta emnis olmak uzere kaptan yardımcıları sorumludur onlara takildiginiz herseyi sorabilirsiniz gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
Gecmis olsun canım ne sikayetin var ki,?Canım benim Allah izin verirse Haftaya salı kalp doktoru da randevum var Dua edin inşallah düzelmiş olsun izin verirse eğer bir sıkıntı yok derse sıkı bir spora başlayacağım hem de Allah ne verdiyse yapacağım lesly plates hepsini yapicamm
Bozma moralini hergün tartılınca sonuçlar insani biraz olumsuz etkiliyor. Hafta iki defa falan tartılamaya çalış. 800 gr kilo değil-dir zaten ya şişlik ya da ödemdir . Takılma sıkma canını cumaya ıyi sonuçlar görürsün inşallah.Kızlar ben geldim o kadar moralim bozuk ki yani Zaten sinirliyim
Dün tartıldım tam 85 kilo geldim Yani -800 gram dım
Bu sabah tartıldım 85. 800 Böyle bir şey olabilir mi ya En son dün 6 buçukta yemek yedim ben.
İyi akşamlar canım. Valla ben daha yeni totomun üzerine oturabildim. İş güç hiç bitmiyo ki. Sende ne var ne yokİyi akşamlar kizlar nerelerdesiniz herkes meşgul galiba
Evet canım uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyo.Ya varya kacamak kacamagi doğuruyor o kesin,esim bugun sen diyeti biraktinmi dedi.hakli.yaptigim hamurisi tatlilarin tadina bakmayi gecti galiba benimkisi.aksam yemeginde karbonlara,aksam arasinda aburcuburlara donus var,nasil birseydir bu nefis arkadas unutsa ya artik,biseyler yapmam lazim yoksa gordugum artilar odem degil yag olarak cikicak karsima
dennisgo nerdesin canim yaa hani mezun desteklesmesi
Aynen bende de ev ne kadar kalabaliksa o kadar is ,yeme icme.saglik olsunn.İyi akşamlar canım. Valla ben daha yeni totomun üzerine oturabildim. İş güç hiç bitmiyo ki. Sende ne var ne yok
Bi baktim 1 hafta beyaz ekmek yemisim,aksamlari pikav makarna,cay yanina biskuvi falan aaââaa.hemenn uyanmam lazimmm bu gaflet uykusundannEvet canım uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyo.
İyi tatiller kaptanımkizlar kac gundur koşturmacadan burası ile ilgilenemedim kusura bakmayin bugün yola çıkıyorum sadece itelde netim olacak biraz iletisim kopuklugu yasayacagim yüksek fatura odememek icin her türlü sorumda basta emnis olmak uzere kaptan yardımcıları sorumludur onlara takildiginiz herseyi sorabilirsiniz gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
Ben yaparsam anca perşembe burda biraz trafik yoğun teyzemlere anneanneme falan gel git yapacağım birde mevlüt var teyzemin ölen eşi için o arada kabak pek olmazKimler detoks yapicakti
O kadar çabalıyoruz bırakınca en başa tekrar dönüyoruz. Bende kendime inanamıyorum o kadar eziyet çek sonra hiç umursamadan sadece zevkine ye. Rejim yaparken bir çok şeyi o kadar özlüyoruz ki biraz esneyince de özlediğimiz şeylerin basında buluyoruz kendimizi. Herşeyi yiyerek zayiflamayi ah bir öğrenebilsek o zaman dum düz önümüze bakarak gideceğizYa varya kacamak kacamagi doğuruyor o kesin,esim bugun sen diyeti biraktinmi dedi.hakli.yaptigim hamurisi tatlilarin tadina bakmayi gecti galiba benimkisi.aksam yemeginde karbonlara,aksam arasinda aburcuburlara donus var,nasil birseydir bu nefis arkadas unutsa ya artik,biseyler yapmam lazim yoksa gordugum artilar odem degil yag olarak cikicak karsima
dennisgo nerdesin canim yaa hani mezun desteklesmesi
Gripler kervanına bende katıldım. Iyice saldım bende kendimi. bu hafta yapamam bende detoksKimler detoks yapicakti
Umut niye ban yedi ki az bile söyledi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?