Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben oyle yapiyodum aslinda cok kasmadan ama cokta abartmadan meger mezun olmak tehlikeli biseymis bi istah kabarmasina bakiyo.ben bu durumu aşarım ama inanıyorum,hala burdayim cunkuiyiki de burdayim

Hosgeldin,bende anlamadimbu kurallar nerde yaziyoki bi okusak,supriz yasamayalim sonra
Yok yahu Umutumut82 bir mesajında malum kişi için birşeyler dedin ya ordan radara girmişsindir ben okuyunca içimden eyvah dedim şahsen neyse oldu bitti :) hiç ciddiye alma o tipleri

Yok yahu Umutumut82 bir mesajında malum kişi için birşeyler dedin ya ordan radara girmişsindir ben okuyunca içimden eyvah dedim şahsen neyse oldu bitti :) hiç ciddiye alma o tipleri
Umutumut82 nasıl bişeymiş banlananları görünce hep heves ediyorum birazcık asi olmaya ahahha

Hosgeldin,bende anlamadimbu kurallar nerde yaziyoki bi okusak,supriz yasamayalim sonra

Olsun o da bir tecrübe oluyor. Ben lise üniversitede hicbir dersten kalmadim işe girdim hiç uyari ihtar almadim simdi burda ban yiyince hoşuma gitti degisik bir tecrübe oldu

Olsun o da bir tecrübe oluyor. Ben lise üniversitede hicbir dersten kalmadim işe girdim hiç uyari ihtar almadim simdi burda ban yiyince hoşuma gitti degisik bir tecrübe oldu
Benim üniden kınamam var burda da bir kere oldu ama o cahillikten sayfaya foto koyup 10 dk bitmeden düzenle diyip siliyorduk bütün sayfadakiler banlandkk sonra

Kuzum ben iş hayatinda her türüyle karsilastim ne kendimi ne de çalısma arkadaslarimi ezdirmezdim. Tecrube oldu

Ben iyice cozuttum bu ara yemek konusunda bişey aşermiyim mümkünse karnım şimdiden 5 aylık gibi

Bol bol kiymali yesil mercimet ye canim. Bebege cok güzel kilo aldiriyor. Ikiz gebelere öneriyor doktorlar

Kuzum ben iş hayatinda her türüyle karsilastim ne kendimi ne de çalısma arkadaslarimi ezdirmezdim. Tecrube oldu
Yok canım o ezilmek olmazdı ki sonuçta bencede sağlıklı biri yok karşında çünkü herkese bir kulp bulmuş ezmiş alay etmiş yaftalamış garip biri o yüzden muhatap alma demek istedim. Zaten bdv ye konu açmak cesaret işi direk bişey bulup saldırıyorlar

Telefon nolari gibi engelle secenegimiz olmasi laxim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…