- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.361
Ben oyle yapiyodum aslinda cok kasmadan ama cokta abartmadan meger mezun olmak tehlikeli biseymis bi istah kabarmasina bakiyo.ben bu durumu aşarım ama inanıyorum,hala burdayim cunkuO kadar çabalıyoruz bırakınca en başa tekrar dönüyoruz. Bende kendime inanamıyorum o kadar eziyet çek sonra hiç umursamadan sadece zevkine ye. Rejim yaparken bir çok şeyi o kadar özlüyoruz ki biraz esneyince de özlediğimiz şeylerin basında buluyoruz kendimizi. Herşeyi yiyerek zayiflamayi ah bir öğrenebilsek o zaman dum düz önümüze bakarak gideceğiz
Gecmis olsun,iyilesince yaparsinGripler kervanına bende katıldım. Iyice saldım bende kendimi. bu hafta yapamam bende detoks
Hosgeldin,bende anlamadimBen geldimmmm. Ben neden ban yedim hiç anlamadim. Tuhaf yani.
Hosgeldin,bende anlamadimbu kurallar nerde yaziyoki bi okusak,supriz yasamayalim sonra
Yok yahuHosgeldin,bende anlamadimbu kurallar nerde yaziyoki bi okusak,supriz yasamayalim sonra
Yok yahuUmutumut82 bir mesajında malum kişi için birşeyler dedin ya ordan radara girmişsindir ben okuyunca içimden eyvah dedim şahsen neyse oldu bitti :) hiç ciddiye alma o tipleri
Hosgeldin,bende anlamadimbu kurallar nerde yaziyoki bi okusak,supriz yasamayalim sonra
Ben iyice cozuttum bu ara yemek konusunda bişey aşermiyim mümkünseAman kuzum hamilesin bulaşma .banlanmayi aşerirsin falan.
Benim üniden kınamam varOlsun o da bir tecrübe oluyor. Ben lise üniversitede hicbir dersten kalmadim işe girdim hiç uyari ihtar almadim simdi burda ban yiyince hoşuma gitti degisik bir tecrübe oldu
Yok yahuUmutumut82 bir mesajında malum kişi için birşeyler dedin ya ordan radara girmişsindir ben okuyunca içimden eyvah dedim şahsen neyse oldu bitti :) hiç ciddiye alma o tipleri
Ben iyice cozuttum bu ara yemek konusunda bişey aşermiyim mümkünsekarnım şimdiden 5 aylık gibi
Ogrenmis oldukBenim üniden kınamam varburda da bir kere oldu ama o cahillikten sayfaya foto koyup 10 dk bitmeden düzenle diyip siliyorduk bütün sayfadakiler banlandkk sonra
Yok canım o ezilmek olmazdı ki sonuçta bencede sağlıklı biri yok karşında çünkü herkese bir kulp bulmuş ezmiş alay etmiş yaftalamış garip biriKuzum ben iş hayatinda her türüyle karsilastim ne kendimi ne de çalısma arkadaslarimi ezdirmezdim. Tecrube oldu
Bunları okumustum zaten cokkkk uzuuuun.hangi birini tutucam aklimda.bana laf atana cicekmi aticamEheŞartlar ve kurallar
Siteyi kullanmadan önce bu hüküm ve kuralları kabul etmelisiniz.www.kadinlarkulubu.com
Bdv ye tAkılmaBunları okumustum zaten cokkkk uzuuuun.hangi birini tutucam aklimda.bana laf atana cicekmi aticam
Telefon nolari gibi engelle secenegimiz olmasi laximYok canım o ezilmek olmazdı ki sonuçta bencede sağlıklı biri yok karşında çünkü herkese bir kulp bulmuş ezmiş alay etmiş yaftalamış garip birio yüzden muhatap alma demek istedim. Zaten bdv ye konu açmak cesaret işi direk bişey bulup saldırıyorlar
KesinlikleTelefon nolari gibi engelle secenegimiz olmasi laxim
Oyle deme ordan neler ogrendim ben ,dusman basinaBdv ye tAkılma
Hahaha o da var :)Oyle deme ordan neler ogrendim ben ,dusman basina,hayat orda akiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?