Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin canım hayırlı neticelere gel inş ritim bozukluğu flann mı var ?

Bu balık krakerleri sen mi çok seviyorsun yoksa oğlunun krakerleri mi ciddi alışkanlık olmuş :))

Kimler detoks yapicakti
Ben başlıyorum yarın kabak detoksuna..

Geldim tatlım sağol sorduğun için
Nasıldı yolculuk. Emre nasıl oldu kuzum

Çok haklısın canım. Ama burda hep birlikte doğruyu yapmayı öğrenicez.

Ben geldimmmm. Ben neden ban yedim hiç anlamadim. Tuhaf yani.
Hoşgeldin canım ben de anlamadım ama boşver hiç takılma.

Ben oyle yapiyodum aslinda cok kasmadan ama cokta abartmadan meger mezun olmak tehlikeli biseymis bi istah kabarmasina bakiyo.ben bu durumu aşarım ama inanıyorum,hala burdayim cunkuiyiki de burdayim
Aşıcaz leylim. Bu kararlılığın için de tebrik ederim bu arada.

@Umutumut82 nasıl bişeymiş banlananları görünce hep heves ediyorum birazcık asi olmaya ahahha

Nasıldı yolculuk. Emre nasıl oldu kuzum
Hızlı trenle geldik ankara bostancı arası 4.5 saat sürdü 1.5 saati uyudu zaten tam sıkılmaya başlıyordu ki vardık ama ben yine de ulAşım araçları arasında en çok trenden memnunum emreyede alıyorum bilet rahat gidiyoruz
Emrede hafif bir öksürük kaldı o bazen gece uyandırıyor ama daha iyi hamdolsun

Anladım çünkü hedefime yaklaştıkça yüzümü göstermeden before after fotosu koymayı düşünüyordum onun için sordum umarım çok kilo verebilirim de yaparım hem motivasyon olur hepimize
İstersen albüm yapar koyarsın oraya karışan görüşen yok istediğini yap :) sadece bu alanda öyle paylaş sil yasak :)
Bu arada fikir şahane benide before afterlar çok motive ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…