- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.381
Amin canım hayırlı neticelere gel inş ritim bozukluğu flann mı var ?Canım benim Allah izin verirse Haftaya salı kalp doktoru da randevum var Dua edin inşallah düzelmiş olsun izin verirse eğer bir sıkıntı yok derse sıkı bir spora başlayacağım hem de Allah ne verdiyse yapacağım lesly plates hepsini yapicamm
Bu balık krakerleri sen mi çok seviyorsun yoksa oğlunun krakerleri mi ciddi alışkanlık olmuş :))Menü
Sabah
Hiç
Azıcık balık kraker
Öğle
Mücver
Yoğurt
Yarım dilim ekmek
Salata
Ara
Yarım kepçe çorba çocuğun artığı iki ısırık elma yarın mandalina
Akşam
Kereviz
4 kaşık makarna
Salata yoğurt
Tavuk
Su 2 litre
Detoks yapma tabi ama salmadaGripler kervanına bende katıldım. Iyice saldım bende kendimi. bu hafta yapamam bende detoks
Var gibi sanki üye engelleme imkanı ben mi yanlış biliyorumTelefon nolari gibi engelle secenegimiz olmasi laxim
Yok artık bu hafta da artı gelmeyi kaldıramaz bu bünye.Detoks yapma tabi ama salmada
Hastayken zaten iştah olmuyor ne ile bozacaksın diyeti dikkat et canı lütfen bu hafta artı gelmememiz gerekiyor
Oğlumun iş yerinde bırakmıştım küçük paketti zaten yarım sabah bir şey yemeyince ara gibi değerlendirdim bu gün bitti zatenBu balık krakerleri sen mi çok seviyorsun yoksa oğlunun krakerleri mi ciddi alışkanlık olmuş :))
Foto koymak yasak mı bilmiyordumBenim üniden kınamam varburda da bir kere oldu ama o cahillikten sayfaya foto koyup 10 dk bitmeden düzenle diyip siliyorduk bütün sayfadakiler banlandkk sonra
Çok şükürOğlumun iş yerinde bırakmıştım küçük paketti zaten yarım sabah bir şey yemeyince ara gibi değerlendirdim bu gün bitti zaten
Yasak değil koyup düzenle diyip kaldırmak yasak:)Foto koymak yasak mı bilmiyordum
Ben başlıyorum yarın kabak detoksuna..Kimler detoks yapicakti
Nasıldı yolculuk. Emre nasıl oldu kuzumGeldim tatlımsağol sorduğun için
Çok haklısın canım. Ama burda hep birlikte doğruyu yapmayı öğrenicez.O kadar çabalıyoruz bırakınca en başa tekrar dönüyoruz. Bende kendime inanamıyorum o kadar eziyet çek sonra hiç umursamadan sadece zevkine ye. Rejim yaparken bir çok şeyi o kadar özlüyoruz ki biraz esneyince de özlediğimiz şeylerin basında buluyoruz kendimizi. Herşeyi yiyerek zayiflamayi ah bir öğrenebilsek o zaman dum düz önümüze bakarak gideceğiz
Hoşgeldin canım ben de anlamadım ama boşver hiç takılma.Ben geldimmmm. Ben neden ban yedim hiç anlamadim. Tuhaf yani.
Aşıcaz leylim. Bu kararlılığın için de tebrik ederim bu arada.Ben oyle yapiyodum aslinda cok kasmadan ama cokta abartmadan meger mezun olmak tehlikeli biseymis bi istah kabarmasina bakiyo.ben bu durumu aşarım ama inanıyorum,hala burdayim cunkuiyiki de burdayim
Göz ardı et var onu mu diyorsun?Var gibi sanki üye engelleme imkanı ben mi yanlış biliyorum
Anladım çünkü hedefime yaklaştıkça yüzümü göstermeden before after fotosu koymayı düşünüyordum onun için sordum umarım çok kilo verebilirim de yaparım hem motivasyon olur hepimizeYasak değil koyup düzenle diyip kaldırmak yasak:)
Hızlı trenle geldik ankara bostancı arası 4.5 saat sürdü 1.5 saati uyudu zaten tam sıkılmaya başlıyordu ki vardıkNasıldı yolculuk. Emre nasıl oldu kuzum
İstersen albüm yapar koyarsın oraya karışan görüşen yok istediğini yap :) sadece bu alanda öyle paylaş sil yasak :)Anladım çünkü hedefime yaklaştıkça yüzümü göstermeden before after fotosu koymayı düşünüyordum onun için sordum umarım çok kilo verebilirim de yaparım hem motivasyon olur hepimize
Süpersin çok özendimBen başlıyorum yarın kabak detoksuna..
Profiline girince engellediğin üyeler diye bi kısım var daha denemedim ama ordan biliyorum bendeGöz ardı et var onu mu diyorsun?
Kimse yok canım herkes meşgul sanırım. Sen neler yaptınHuhuu kimseden ses yok hayırdır kızlar yoksa benim telefonda mı sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?