- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.421
Gunun hangi zamani olduguna gore de cok degisebiliyo boy ayvacicegi. Aksamustu 1-2 cm'e kadar kisalabiliyo boy sabaha gore. Burda ne zaman doktora gitsem boyumu olcuyolar da ordan biliyorum ben deSelamlar
Ortalik sakinmis biz de bu sabah kontroldeydik. Oglumun boyu hizli buyuyor diye bizim boylarimizi olctuler, bilim bakalim ne oldu? Yillarca boyum 1.56 derken orada 1.548 cikti ve ayagimda yun corap vardievde tekrar olctuk o da 1.54
Simdi hemen boyuma gore yeni hesaplar yapmam lazim, ideal kilom neymis..
Aa bunu ilk kez duydum çok garipmişGunun hangi zamani olduguna gore de cok degisebiliyo boy ayvacicegi. Aksamustu 1-2 cm'e kadar kisalabiliyo boy sabaha gore. Burda ne zaman doktora gitsem boyumu olcuyolar da ordan biliyorum ben de
Oturmaktan, ayakta durmaktan omurlarin arasi sikisiyo sanirim o yuzden.Aa bunu ilk kez duydum çok garipmiş
Böyle yeni şeyler öğrenince çok mutlu oluyorum, teşekkürleerOturmaktan, ayakta durmaktan omurlarin arasi sikisiyo sanirim o yuzden.
Hahahah iyi bari cok sevindim gereksiz bilgiler ansiklopedisi olaraktan:))Böyle yeni şeyler öğrenince çok mutlu oluyorum, teşekkürleertakımın delisi
Bir yasima daha girdimGunun hangi zamani olduguna gore de cok degisebiliyo boy ayvacicegi. Aksamustu 1-2 cm'e kadar kisalabiliyo boy sabaha gore. Burda ne zaman doktora gitsem boyumu olcuyolar da ordan biliyorum ben de
Sen de gitmemiş miydin yanlış mı hatırlıyorumBu arada erkek arkadasim yeni sehrimize tasindi pazar gunu. Tek kisilik yemek yapmak cok huzunlu bisey ya
Allah kavustursun diyelimBu arada erkek arkadasim yeni sehrimize tasindi pazar gunu. Tek kisilik yemek yapmak cok huzunlu bisey ya
Martta gidiyorum ben, daha 1.5 ay varSen de gitmemiş miydin yanlış mı hatırlıyorumYalnız yemek yemekten ben de hiç hoşlanmam
İyi bari yalnız kalmamış olursun. Azcık kalmış dayanMartta gidiyorum ben, daha 1.5 ay varO zamana kadar da tezin isleri, yeni evin isleri falan derken allak bullak oldum zaten. Neyse ki annemler gelicek subat sonu da tasinmaya falan yardimci olucaklar. Yoksa isim isti yani...
Hahahah kiyicaz valla leylicim. Paramiz yoktu doktorada, olani da ev icin biriktiriyoduk:) Simdi bu yaz nisanimiz var, seneye de dugun bi aksilik cikmazsa:)Allah kavustursun diyelim
Bide nikah kıyaydik gozumuz bakarkene
Sen o azicigi bi de bana sor pawloverİyi bari yalnız kalmamış olursun. Azcık kalmış dayan
Tebrikler canım kazasız geçmiş mevlüt:)) Cidden nereede bu millet ben mevlütteyim hizmet ikram giremedim pek bugünde diyeti bozmadım çok şükür haşlanmış tavuk 3 sarma ile başarı ile geçtik sınavdan :))
Yaa kıyamam başka bişeylere odaklan belki o zaman kolay gelirSen o azicigi bi de bana sor pawloverDuvara centik aticam nerdeyse gecen gunleri saymak icin. Hapishane duvari gibi
Sağol kuzum aynen ama iki gündür spor yok yaTebrikler canım kazasız geçmiş mevlüt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?