- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.461
Harikasin canim,listeye cok yakınsınBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Az peynir
- 4 zeytin
- Taze nane
- Yeşil çay
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 3 ceviz
Akşam
- Yoğurtlu kabak
2,5 lt su
- Yoğurtlu kabak
2000 ip atlamaCherry Mom
Cok tehlikeli seyler degilBugun neler yaptimm
Sabah 2 kaşik yulaf esmesi. Sicak su ve yogurt ilenişlattim içine biraz ev yapimi karadut suyu ekledim.
1 dilim peunir ve 7 adet de zeytin
Oglen
1 porsiyin eksili kofte çorbasi
Akşam
1 kase eksili kofte
5 kaşik basmati pirinçli mantar yemegi
Arada
4 5 adet çubuk kraker
1 sutlu menengiç kahvesi
3 minik boy mandalina
1 kupa beyaz cay
1 bardak çay
1 kase yogurt
Uff boyle yazinca ara oğünlerimin çok oldugunu farkettim
Canim benim oglum 46 kiloEvet, 45-46 benim icin ideal gorunuyor, daha 10 kilo yolum var
Bu günki menüm derkem dünkü menün değil mi sen böyle paylaşınca aklımda soru işaretleri doğuyor yurt dışında mı yaşıyordunGunaydin kizlaaarBugunku menum:
Oglen: 7-8 kasik korili dana eti, 5-6 kasik karnibahar sote, 3 kasik nohut, 2 kasik yogurt, salata
Aksam: yesil salata, 3-4 kasik yogurt
Oglen yemekte biraz abartinca aksama acikmadim pek.
Spor: 20 dk bisiklet, 20 dk agirlik, 15 dk eliptik, 11 bin adimCherry Mom
Dogru soylemis benimde oyleO kadar zayıf olup göbek yine gitmezse pes derim
Eşimde 68 kg ve göbeği var kendisine sorsan vücudunun yapısı öyle göbeğim çıkık benim diyor
:)))) Tabiii canıımmDogru soylemis benimde oyletoto cikik oluyoda göbek olmazmi
Evet yurtdışında, o uyurken biz uyanıyoruz galibaBu günki menüm derkem dünkü menün değil mi sen böyle paylaşınca aklımda soru işaretleri doğuyor yurt dışında mı yaşıyordun
İnşallah canimHahahah kiyicaz valla leylicim. Paramiz yoktu doktorada, olani da ev icin biriktiriyoduk:) Simdi bu yaz nisanimiz var, seneye de dugun bi aksilik cikmazsa:)
Bu hafta listeye girebilmek için saldırıyorum canım bakalım neler olacakHarikasin canim,listeye cok yakınsın
Cuma olmasa da sakin bozma pazartesi hedeftesinBu hafta listeye girebilmek için saldırıyorum canım bakalım neler olacak
Listeye neden giremiyolar? İzne ayrıldığın kiloda mı olmak gerek?Bideayvacicegi var listeye yakin oda girebilir yakinda
Listeye neden giremiyolar? İzne ayrıldığın kiloda mı olmak gerek?
Kendimi düşündüğümden sordum aslındakardelelen321 daha yeni ayrıldığı için eski kilosuna döndüğünde girebilecek
Amaayvacicegi ayrılalı 9 ay olmuş %5ve üzeride kilo almış değil mi yanlış hesplamadıysam yüzde 6 küsüre denk geliyor girebiliyor olması lazımdı aslında ama kaptanım da bişey denediğimde göre bende bilemedim
Yok 3 aydan fazla süre geçerse eski kiloya dönme şartı yok eskiden 6 aydı onu 3 e düşürdüler :))Kendimi düşündüğümden sordum aslındaizne ayrıldığım kiloya dönmeye çalışırsam zaten hedefime 1 kilo kalmış oluyo
Güzel yapmışlar yoksa giremezdim bida listeyeYok 3 aydan fazla süre geçerse eski kiloya dönme şartı yok eskiden 6 aydı onu 3 e düşürdüler :))
Bizim ankaradaki ev daha sıcak ve boğucu olduğu için o açıdan iyi geldi ama dışarısı neredeyse aynı İstanbul'da soğukmuşGüzel yapmışlar yoksa giremezdim bida listeyenasıl İstanbul havası çarptı mı? Ben her sabah tıkanık uyanıyorum kaçıp gidesim geliyo
Evet bugün öğleden sonra kar bekleniyomuş ama bakalım gelcek miiBizim ankaradaki ev daha sıcak ve boğucu olduğu için o açıdan iyi geldi ama dışarısı neredeyse aynı İstanbul'da soğukmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?