Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Az peynir
  • 4 zeytin
  • Taze nane
  • Yeşil çay
  • 1 dilim çavdar ekmeği
  • 3 ceviz
Öğle
  • Yoğurtlu kabak
Akşam
  • Yoğurtlu kabak
2,5 lt su
2000 ip atlama Cherry Mom
Harikasin canim,listeye cok yakınsın

Cok tehlikeli seyler degil

Bu günki menüm derkem dünkü menün değil mi sen böyle paylaşınca aklımda soru işaretleri doğuyor yurt dışında mı yaşıyordun

O kadar zayıf olup göbek yine gitmezse pes derim
Eşimde 68 kg ve göbeği var kendisine sorsan vücudunun yapısı öyle göbeğim çıkık benim diyor
Dogru soylemis benimde oyletoto cikik oluyoda göbek olmazmi

Hahahah kiyicaz valla leylicim. Paramiz yoktu doktorada, olani da ev icin biriktiriyoduk:) Simdi bu yaz nisanimiz var, seneye de dugun bi aksilik cikmazsa:)
İnşallah canim
Adetler sonrada yerine getirilebiliyo nikah onemlihayirlisi olsun
Hayat hep iyi insanlar cikarsin karsimiza

Listeye neden giremiyolar? İzne ayrıldığın kiloda mı olmak gerek?
kardelelen321 daha yeni ayrıldığı için eski kilosuna döndüğünde girebilecek
Ama ayvacicegi ayrılalı 9 ay olmuş %5ve üzeride kilo almış değil mi yanlış hesplamadıysam yüzde 6 küsüre denk geliyor girebiliyor olması lazımdı aslında ama kaptanım da bişey demediğine göre bende bilemedim

Kendimi düşündüğümden sordum aslında izne ayrıldığım kiloya dönmeye çalışırsam zaten hedefime 1 kilo kalmış oluyo

Yok 3 aydan fazla süre geçerse eski kiloya dönme şartı yok eskiden 6 aydı onu 3 e düşürdüler :))
Güzel yapmışlar yoksa giremezdim bida listeye nasıl İstanbul havası çarptı mı? Ben her sabah tıkanık uyanıyorum kaçıp gidesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…