- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.441
O kadar çok zayıf degilmiEvet, 45-46 benim icin ideal gorunuyor, daha 10 kilo yolum var
Tesekkurler ayvacicegi:) daha var ya, heyecanlanamiyorum bile o yuzden:)kremsokola şimdiden hayırlı olsun.
Muz ceviz sütBugünkü menüm
sabah
1 dilim peynir
Yarım portakal
Yarım muz
3 ceviz
1 bardak süt
öğlen
Ispanak yemeği
1 dilim ekmek
Sade soda
Ara
Yarım portakal
Yarım muz
akşam
6yk kıymalı makarna(üşengeçlikten)
1 kase yoğurt
su 2 litre
10000 adım yürüyüşCherry Mom
O kiloya hiç düştün mü nasıl durur sence çok az geldi bana daEvet, 45-46 benim icin ideal gorunuyor, daha 10 kilo yolum var
Düşmedim ama 6 ay önce 50-51 iken normal görünüyordum (gören zayıf demez yani) ve hala göbeğim vardı. Tahminen onun üstüne 5 kilo verirsem istediğim noktada olurum.O kiloya hiç düştün mü nasıl durur sence çok az geldi bana da
O kadar zayıf olup göbek yine gitmezse pes derimDüşmedim ama 6 ay önce 50-51 iken normal görünüyordum (gören zayıf demez yani) ve hala göbeğim vardı. Tahminen onun üstüne 5 kilo verirsem istediğim noktada olurum.
Hayırlı olsun canımm.Hahahah kiyicaz valla leylicim. Paramiz yoktu doktorada, olani da ev icin biriktiriyoduk:) Simdi bu yaz nisanimiz var, seneye de dugun bi aksilik cikmazsa:)
Olsun canım spor da yapmaya başlarsın ortalık durulunca.Sağol kuzum aynen ama iki gündür spor yok ya
Evet canım su ve spor da düzene girerse çok güzel eksiler göreceğiz haydi gayretYa ben de yediklerimi duzelttim ama hala su ve spor yok. Onlar olsa güzel eksi olacak bundan sonra hedefim onları arttırmak.
O kadar zayıf olup göbek yine gitmezse pes derim
Eşimde 68 kg ve göbeği var kendisine sorsan vücudunun yapısı öyle göbeğim çıkık benim diyor
Benim de boyum 153 ancak 51 52 kilo oldugumda çok rahat hissediyirdum..bence boyu bu civarda olanlar icin iseal bir olçu degil boyunun son iki hanesinden 10 birim aşağisi..siz ne dusunuyirsunuz bilmiyorumEvet, 45-46 benim icin ideal gorunuyor, daha 10 kilo yolum var
Teşekkur ederim arkadasim..agrilarim biraz daha iyi..ilk gunlere nazaran cok şukür. Cuma kontrolüm var bakalim mr için de randevu alacağim..artik ayaklarimi düz uzattigimda agrim daha az çok şukurNasıl oldun canım ağrıların geçti mi.
Tesekkur ederim kardelencim:)Hayırlı olsun canımm.
Çok sevindim canım çok şükürTeşekkur ederim arkadasim..agrilarim biraz daha iyi..ilk gunlere nazaran cok şukür. Cuma kontrolüm var bakalim mr için de randevu alacağim..artik ayaklarimi düz uzattigimda agrim daha az çok şukur
GünaydınnnnGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?