Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muz ceviz süt tanııdık geldi

Düşmedim ama 6 ay önce 50-51 iken normal görünüyordum (gören zayıf demez yani) ve hala göbeğim vardı. Tahminen onun üstüne 5 kilo verirsem istediğim noktada olurum.
O kadar zayıf olup göbek yine gitmezse pes derim
Eşimde 68 kg ve göbeği var kendisine sorsan vücudunun yapısı öyle göbeğim çıkık benim diyor

Sağol kuzum aynen ama iki gündür spor yok ya
Olsun canım spor da yapmaya başlarsın ortalık durulunca.
Ya ben de yediklerimi duzelttim ama hala su ve spor yok. Onlar olsa güzel eksi olacak bundan sonra hedefim onları arttırmak.
Evet canım su ve spor da düzene girerse çok güzel eksiler göreceğiz haydi gayret

Evet, 45-46 benim icin ideal gorunuyor, daha 10 kilo yolum var
Benim de boyum 153 ancak 51 52 kilo oldugumda çok rahat hissediyirdum..bence boyu bu civarda olanlar icin iseal bir olçu degil boyunun son iki hanesinden 10 birim aşağisi..siz ne dusunuyirsunuz bilmiyorum ama ideal kilodasiniz bence

Nasıl oldun canım ağrıların geçti mi.
Teşekkur ederim arkadasim..agrilarim biraz daha iyi..ilk gunlere nazaran cok şukür. Cuma kontrolüm var bakalim mr için de randevu alacağim..artik ayaklarimi düz uzattigimda agrim daha az çok şukur

Bugun neler yaptimm

Sabah 2 kaşik yulaf esmesi. Sicak su ve yogurt ilenişlattim içine biraz ev yapimi karadut suyu ekledim.
1 dilim peunir ve 7 adet de zeytin

Oglen
1 porsiyin eksili kofte çorbasi

Akşam
1 kase eksili kofte
5 kaşik basmati pirinçli mantar yemegi

Arada
4 5 adet çubuk kraker
1 sutlu menengiç kahvesi
3 minik boy mandalina
1 kupa beyaz cay
1 bardak çay
1 kase yogurt

Uff boyle yazinca ara oğünlerimin çok oldugunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…