- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.481
Evet internetten baktım birkaç değişik model var ama benim kas oranım belli o nedenle 45 46 iyi gibi.İnternetten mi hesaplıyosun? Ben de merak ediyorum ideal kilomu
Aslında çok değil belki 3 mandalina azalabilir.Bugun neler yaptimm
Sabah 2 kaşik yulaf esmesi. Sicak su ve yogurt ilenişlattim içine biraz ev yapimi karadut suyu ekledim.
1 dilim peunir ve 7 adet de zeytin
Oglen
1 porsiyin eksili kofte çorbasi
Akşam
1 kase eksili kofte
5 kaşik basmati pirinçli mantar yemegi
Arada
4 5 adet çubuk kraker
1 sutlu menengiç kahvesi
3 minik boy mandalina
1 kupa beyaz cay
1 bardak çay
1 kase yogurt
Uff boyle yazinca ara oğünlerimin çok oldugunu farkettim
Ya vücut tipi değil de genetik olarak yağlanma şekli oluyor mesela karin bölgesi yağlanma metabolizma gibi genetik, insulin hassasiyeti etkiliyor. Öyle olunca şekerli hamurlu beslenmek başka birine göre daha çabuk göbek yapıyorDogru soylemis benimde oyletoto cikik oluyoda göbek olmazmi
Aman ne hesaplar ben kuralları bilmiyorum, listeye girebiliyorsam, kaptanımızın takdiri bana uyar motivasyon olur. Ama alt listede de olsam hedefe kadar buradayım hatta sonrasında da buradayım. Eşim istediğin kiloya inince şöyle 1 yıl filan o kiloada kalmalısın ki kendine güvenin gelsin, bir daha almayacağım konusunda sonrası zaten almazsın diyor. (Kendisi çok fit o nedenle sözünü dinliyorumkardelelen321 daha yeni ayrıldığı için eski kilosuna döndüğünde girebilecek
Amaayvacicegi ayrılalı 9 ay olmuş %5ve üzeride kilo almış değil mi yanlış hesplamadıysam yüzde 6 küsüre denk geliyor girebiliyor olması lazımdı aslında ama kaptanım da bişey demediğine göre bende bilemedim
Kilo aldiysan 3 aydan once donemiyorsun,ayniysan hemen donersin,sen zaten almis olucaksinListeye neden giremiyolar? İzne ayrıldığın kiloda mı olmak gerek?
Yagmurla karisik amaaaEvet bugün öğleden sonra kar bekleniyomuş ama bakalım gelcek mii
Benim de boyum 153 ancak 51 52 kilo oldugumda çok rahat hissediyirdum..bence boyu bu civarda olanlar icin iseal bir olçu degil boyunun son iki hanesinden 10 birim aşağisi..siz ne dusunuyirsunuz bilmiyorumama ideal kilodasiniz bence
Asil mesele elimi atınca bel kuşağımda ön arka, yağ var. Onlar gitmeden olmaz zaten. Aynı şekilde kol ve bacaklarda incelebilir ama onlar kötü görünmüyor.Canim benim oglum 46 kilo
Boy 142 tombik duruyor ama o seneye boy atacak muhtemel
Evet öyle bir şeydi galiba çünkü ozmanda bakmıştım verebileceği bir kilo zaten yakında girer dedik uzaklaştınSelam
Kurala baktım,Cherry Mom in dediği gibi. Ben buraya ilk geldiğimde 52 küsür olduğum için yüzde 5ten azdı ondan ilk geldiğimde giremiyordum.
Buradayken kilo alarak listeye hak kazanmışım
Ya evet tek sorun bel bölgesi sende kollar bacaklar ne kadar ince belkide onlar ince olduğu için dikkat çekiyor :)Yazın oğlumun yaş günü için elbise deneme gittim ki o zaman 52 kiloydum, bel bölgem patlamıştı denediğim elbiselerde. Şöyle:
Eki Görüntüle 2580092
Kar ı buraya getirdimEvet bugün öğleden sonra kar bekleniyomuş ama bakalım gelcek mii
Galiba pilatese ihtiyacin varYazın oğlumun yaş günü için elbise deneme gittim ki o zaman 52 kiloydum, bel bölgem patlamıştı denediğim elbiselerde. Şöyle:
Eki Görüntüle 2580092
Doğrudur fitlesmem de lazım ama onu yapamıyorken diyete odaklandım.Galiba pilatese ihtiyacin var
Bana iki turlusu de uyar karar sizde.ayvacicegi bu hafta ekleyelim listeye istersen seni belki böylesi daha iyi olur senin için ? Duruma göre bakarız olur mu herkes yine artı gelirse öbür haftaya atarız
N Numis sende bu hafta girebiliyorsun listeye canım durumlar iyidir inş :))
Ben aldım bile zatenKilo aldiysan 3 aydan once donemiyorsun,ayniysan hemen donersin,sen zaten almis olucaksin
Maşallah iyisin ben foto atsam kaçışırsınızYazın oğlumun yaş günü için elbise deneme gittim ki o zaman 52 kiloydum, bel bölgem patlamıştı denediğim elbiselerde. Şöyle:
Eki Görüntüle 2580092
Sömestr tatilinde herkes bu haftada batmaz gemimiz inşallahKızlaaaar nerelerdesiniz.....
Bugün perşembe bi ses verin.
Neler yapıyorsunuz.
Aaaa klasik perşembe sessizliğiKızlaaaar nerelerdesiniz.....
Bugün perşembe bi ses verin.
Neler yapıyorsunuz.
Evet ya tatil çok kötü oldu herkes evineSömestr tatilinde herkes bu haftada batmaz gemimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?