Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnternetten mi hesaplıyosun? Ben de merak ediyorum ideal kilomu
Evet internetten baktım birkaç değişik model var ama benim kas oranım belli o nedenle 45 46 iyi gibi.
Aslında çok değil belki 3 mandalina azalabilir.
Dogru soylemis benimde oyletoto cikik oluyoda göbek olmazmi
Ya vücut tipi değil de genetik olarak yağlanma şekli oluyor mesela karin bölgesi yağlanma metabolizma gibi genetik, insulin hassasiyeti etkiliyor. Öyle olunca şekerli hamurlu beslenmek başka birine göre daha çabuk göbek yapıyor
Aman ne hesaplar ben kuralları bilmiyorum, listeye girebiliyorsam, kaptanımızın takdiri bana uyar motivasyon olur. Ama alt listede de olsam hedefe kadar buradayım hatta sonrasında da buradayım. Eşim istediğin kiloya inince şöyle 1 yıl filan o kiloada kalmalısın ki kendine güvenin gelsin, bir daha almayacağım konusunda sonrası zaten almazsın diyor. (Kendisi çok fit o nedenle sözünü dinliyorum )

Benim de boyum 153 ancak 51 52 kilo oldugumda çok rahat hissediyirdum..bence boyu bu civarda olanlar icin iseal bir olçu degil boyunun son iki hanesinden 10 birim aşağisi..siz ne dusunuyirsunuz bilmiyorum ama ideal kilodasiniz bence
Canim benim oglum 46 kilo
Boy 142 tombik duruyor ama o seneye boy atacak muhtemel
Asil mesele elimi atınca bel kuşağımda ön arka, yağ var. Onlar gitmeden olmaz zaten. Aynı şekilde kol ve bacaklarda incelebilir ama onlar kötü görünmüyor.

Selam

Kurala baktım, Cherry Mom in dediği gibi. Ben buraya ilk geldiğimde 52 küsür olduğum için yüzde 5ten azdı ondan ilk geldiğimde giremiyordum.
Buradayken kilo alarak listeye hak kazanmışım
Evet öyle bir şeydi galiba çünkü ozmanda bakmıştım verebileceği bir kilo zaten yakında girer dedik uzaklaştın

Bana iki turlusu de uyar karar sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…