Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay dün ablamla konuştum da koptum sizede anlatayım
Diyetisyeni motivasyon olsun diye ona gelen herkesi WhatsApp grubunda toplamış ordada kurallar varmış işte her hafta baskül fotosu paylaşılacakmış.sonra bir tanesi paylaşamamış öbürü demiş ki o ne öyle geçen haftada paylaşmadın sen bizi mi kandırıyorsun her hafta bir bahane üretiyorsun kavga edip gruptan çıkmışlar hahaha

Ya ahahah bazı insanlar gerçekten kendi içindeki mutsuzluğu saçmak istiyolar istememiş paylaşmamış sanki zorunda

Bizden kopya cekip grup kurmuslar

Ya sorma bende yazışmaları okudumda aman allahımm iyi ki bizim takımda öyle insanlar yok arada geliyorda birlik olup gönderiyoruz
Benim yeni geldiğim aralar biri vardı adını da unuttum illa herşeyi yiyerek kilo verelim diyodu ben de onu unutamıyorum hiç

Ya sorma bende yazışmaları okudumda aman allahımm iyi ki bizim takımda öyle insanlar yok arada geliyorda birlik olup gönderiyoruz
Gerçekten kiymetimizi bilmemiz lazim,hic demoralize yok hep destek modundayiz masallah.ne huysuz insanlar varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…