- 23 Mart 2016
- 31.208
- 92.600
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.501
Ya Allah seniMaşallah iyisin ben foto atsam kaçışırsınız
Anam 2 ayda kac kilo aldin,daha gecenlerde miden bulaniyodu verdim diyodun kizzzBen aldım bile zaten
İlaçlardan sonra 56ya kadar çıkmıştım sonra bi ara 53.2 ye düşmüştüm dün tartıldım 54.4 düm. İnişli çıkışlıyımAnam 2 ayda kac kilo aldin,daha gecenlerde miden bulaniyodu verdim diyodun kizzz
Peh cok sankiİlaçlardan sonra 56ya kadar çıkmıştım sonra bi ara 53.2 ye düşmüştüm dün tartıldım 54.4 düm. İnişli çıkışlıyım
Ya ahahah bazı insanlar gerçekten kendi içindeki mutsuzluğu saçmak istiyolar istememiş paylaşmamış sanki zorundaAy dün ablamla konuştum da koptum sizede anlatayım
Diyetisyeni motivasyon olsun diye ona gelen herkesi WhatsApp grubunda toplamış ordada kurallar varmış işte her hafta baskül fotosu paylaşılacakmış.sonra bir tanesi paylaşamamış öbürü demiş ki o ne öyle geçen haftada paylaşmadın sen bizi mi kandırıyorsun her hafta bir bahane üretiyorsunkavga edip gruptan çıkmışlar hahaha
Bizden kopya cekip grup kurmuslarAy dün ablamla konuştum da koptum sizede anlatayım
Diyetisyeni motivasyon olsun diye ona gelen herkesi WhatsApp grubunda toplamış ordada kurallar varmış işte her hafta baskül fotosu paylaşılacakmış.sonra bir tanesi paylaşamamış öbürü demiş ki o ne öyle geçen haftada paylaşmadın sen bizi mi kandırıyorsun her hafta bir bahane üretiyorsunkavga edip gruptan çıkmışlar hahaha
Boyum kısa ama yaaPeh cok sanki
Ya sorma bende yazışmaları okudumda aman allahımmYa ahahah bazı insanlar gerçekten kendi içindeki mutsuzluğu saçmak istiyolar istememiş paylaşmamış sanki zorunda
Benim yeni geldiğim aralar biri vardı adını da unuttum illa herşeyi yiyerek kilo verelim diyodu ben de onu unutamıyorum hiçYa sorma bende yazışmaları okudumda aman allahımmiyi ki bizim takımda öyle insanlar yok arada geliyorda birlik olup gönderiyoruz
Hah aynenBenim yeni geldiğim aralar biri vardı adını da unuttum illa herşeyi yiyerek kilo verelim diyodu ben de onu unutamıyorum hiç
Keşke olsa ama olmuyooorr yemişiz görmüşüz olmadığını neyi zorluyosunHah aynenyok menü yazmaya üşeniyorum yazamam diyet yapamam aslında ben böylede iyiyim
Gerçekten kiymetimizi bilmemiz lazim,hic demoralize yok hep destek modundayiz masallah.ne huysuz insanlar varrYa sorma bende yazışmaları okudumda aman allahımmiyi ki bizim takımda öyle insanlar yok arada geliyorda birlik olup gönderiyoruz
Aynen ya birde sanki zorla buraya getirdik e git ne yapalım kadın kendinden memnun sadece bizi sabote etmek için gelmiştiKeşke olsa ama olmuyooorr yemişiz görmüşüz olmadığını neyi zorluyosun
Evet evet maşallah bu kadar kadın bir aradayız ve iyiyzGerçekten kiymetimizi bilmemiz lazim,hic demoralize yok hep destek modundayiz masallah.ne huysuz insanlar varr
Yorgan döşek yatıyorum canımdennisgo sen nasıl oldun canım düzeldin mi ?
Aa çok geçmiş olsun atlatmışsındır diyodumYorgan döşek yatıyorum canımkemiklerim ağrıyor resmen.. sen nasılsın İstanbul’a gittin mi?
Evet canım yatıyorum. Özellikle dün daha da kötüydü bugün biraz daha iyiyim.. dinlenmekle azalması lazım hiç bir etkisi olmuyor.Hayırdır canim niye uğrayamiyorsun hastaliginmi artti
Naptın doktora gitmedinmi,bende iyilesmissindir sandimYorgan döşek yatıyorum canımkemiklerim ağrıyor resmen.. sen nasılsın İstanbul’a gittin mi?
Sağ ol canım Allah razı olsun ritim bozukluğu değil de iltihap var canım zarda cok korkuyorum 4 aydir bakalim insallah ilaclar fayda etmistirAmin canım hayırlı neticelere gel inş ritim bozukluğu flann mı var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?