- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.521
Yok fena halde yakalandımAa çok geçmiş olsun atlatmışsındır diyodum
İnşallah canimSağ ol canım Allah razı olsun ritim bozukluğu değil de iltihap var canım zarda cok korkuyorum 4 aydir bakalim insallah ilaclar fayda etmistir
Bi doktora gitseydin keşkeYok fena halde yakalandım
Ay canım ne rahatsızlık var hiç duymamıştım öyle birşey inş fayda etmiştirSağ ol canım Allah razı olsun ritim bozukluğu değil de iltihap var canım zarda cok korkuyorum 4 aydir bakalim insallah ilaclar fayda etmistir
Yaa hiç stalk yapamıyorum(Açık dedikodu)Geçen bir tane yeni üye ismi lazım değilbizden sonra başka takıma gitmiş sarmadı orası diyor ama bizleykende sadece akşam girip menü paylaşıp çıkıyordu.e ben seni not ettim alt listede takip ettim eski üyeliğini araştırdım ne zman nerden ne sebeple çıkmış GBT yaptım bir yaz değilmmi ben başka takıma gittim diye çok bozuldum :))))) sonra yazdıda gönlümü aldı :)))))
Yok gitmedim. Zaten soğuk algınlığı içim ilaç başlamıştım. Sanırım o sayede bir iki gün ötelemiş oldum ama sonra yine yakalandım. yarınki düzelmeye göre giderim belki çünkü antibiyotik falan gerekirse o bende yok haliyle.Naptın doktora gitmedinmi,bende iyilesmissindir sandim
Bak hele(Açık dedikodu)Geçen bir tane yeni üye ismi lazım değilbizden sonra başka takıma gitmiş sarmadı orası diyor ama bizleykende sadece akşam girip menü paylaşıp çıkıyordu.e ben seni not ettim alt listede takip ettim eski üyeliğini araştırdım ne zman nerden ne sebeple çıkmış GBT yaptım bir yaz değilmmi ben başka takıma gittim diye çok bozuldum :))))) sonra yazdıda gönlümü aldı :)))))
Yaaaa kıyamam tatlım yurt dışındada çok salgın var bir tahlil yaptır istersen Allah korusun bu zmanda grip oldum yatayım geçer diyemiyorruz.Yorgan döşek yatıyorum canımkemiklerim ağrıyor resmen.. sen nasılsın İstanbul’a gittin mi?
Geçmiş olsun canım. İlaçla tedavi olan bir şey ama değil mi? İlaç fayda etmez ise nasıl tedavi ediyorlar doktor bir şey söyledi mi? Çok geçmiş olsun.Sağ ol canım Allah razı olsun ritim bozukluğu değil de iltihap var canım zarda cok korkuyorum 4 aydir bakalim insallah ilaclar fayda etmistir
Çok geçmiş olsun bu kış çok fenaKızlar hepinize Merhaba ben geldim sanırım 2 gündür yokum artık günleride kaçırdım çünkü maalesef Kızım hasta büyük kızım tıkandı ilaçlarını veremedim çünkü detaylı alerji testine girecek üstüne eşim gıda zehirlenmesi oldu tavuk yemistiite ev revire döndü
Inanın elime telefonu çok fazla alamadım çünkü biri bir şey istiyor diğeri bir şey istiyor ve de ufaklık var Mahvoldum kaç gündür üstüne regl oldumm ağrılarım cokk Ama buna da çok şükür Canları sağ olsun diyorum Hasta olmasınlar diyorum
Gururlu kaptan yardımcısıyımBak hele
Corono virusu gelmiş Çin'denYaaaa kıyamam tatlım yurt dışındada çok salgın var bir tahlil yaptır istersen Allah korusun bu zmanda grip oldum yatayım geçer diyemiyorruz.
İstanbul'dayım canım ben salı geldik
Haklısın aslında artık hiç bir hastalık evde yatarak geçirilmemeli bir sürü virüs dolaşıyor ortalıkta.Yaaaa kıyamam tatlım yurt dışındada çok salgın var bir tahlil yaptır istersen Allah korusun bu zmanda grip oldum yatayım geçer diyemiyorruz.
İstanbul'dayım canım ben salı geldik
Aynen Allah korusun dün mevlütte herkes hasta uzaktn gülümseyip hoşgeldiniz diyorum yok Allah ille çekip öpeceklerCorono virusu gelmiş Çin'den
Mezuniyet hediyesi mi verdin kendine. Artık mola zamanı. Ben de dün tatlı yedim. Üzgünüm ama çok istedi canım yapacak bir şey yokBi baktim 1 hafta beyaz ekmek yemisim,aksamlari pikav makarna,cay yanina biskuvi falan aaââaa.hemenn uyanmam lazimmm bu gaflet uykusundann
Ben bu ara üstün başarı sergiliyorum, hasta olanlara merhaba ve hoşçakalın diyip kaçıyorumAynen Allah korusun dün mevlütte herkes hasta uzaktn gülümseyip hoşgeldiniz diyorum yok Allah ille çekip öpecekler
Aynen canım hatta iyileştim diyorsun tekrar başlıyor çok garipHaklısın aslında artık hiç bir hastalık evde yatarak geçirilmemeli bir sürü virüs dolaşıyor ortalıkta.
nasıl geçiyor İstanbul’da günlerin. Emre nasıl oldu ? Bu sene hastalıkların en önemli özelliği geçmemesi herhalde. Günden güne iyileşmek gerekirken her gün baştan başlıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?