Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

(Açık dedikodu)Geçen bir tane yeni üye ismi lazım değil bizden sonra başka takıma gitmiş sarmadı orası diyor ama bizleykende sadece akşam girip menü paylaşıp çıkıyordu.e ben seni not ettim alt listede takip ettim eski üyeliğini araştırdım ne zman nerden ne sebeple çıkmış GBT yaptım bir yaz değilmmi ben başka takıma gittim diye çok bozuldum :))))) sonra yazdıda gönlümü aldı :)))))

Yaa hiç stalk yapamıyorum Bu ara çok aktif değiliz ama ayıp etmiş bize

Naptın doktora gitmedinmi,bende iyilesmissindir sandim
Yok gitmedim. Zaten soğuk algınlığı içim ilaç başlamıştım. Sanırım o sayede bir iki gün ötelemiş oldum ama sonra yine yakalandım. yarınki düzelmeye göre giderim belki çünkü antibiyotik falan gerekirse o bende yok haliyle.

Bak hele

Yorgan döşek yatıyorum canım kemiklerim ağrıyor resmen.. sen nasılsın İstanbul’a gittin mi?
Yaaaa kıyamam tatlım yurt dışındada çok salgın var bir tahlil yaptır istersen Allah korusun bu zmanda grip oldum yatayım geçer diyemiyorruz.

İstanbul'dayım canım ben salı geldik

Kızlar hepinize Merhaba ben geldim sanırım 2 gündür yokum artık günleride kaçırdım çünkü maalesef Kızım hasta büyük kızım tıkandı ilaçlarını veremedim çünkü detaylı alerji testine girecek üstüne eşim gıda zehirlenmesi oldu tavuk yemistiite ev revire döndü
Inanın elime telefonu çok fazla alamadım çünkü biri bir şey istiyor diğeri bir şey istiyor ve de ufaklık var Mahvoldum kaç gündür üstüne regl oldumm ağrılarım cokk Ama buna da çok şükür Canları sağ olsun diyorum Hasta olmasınlar diyorum

Sağ ol canım Allah razı olsun ritim bozukluğu değil de iltihap var canım zarda cok korkuyorum 4 aydir bakalim insallah ilaclar fayda etmistir
Geçmiş olsun canım. İlaçla tedavi olan bir şey ama değil mi? İlaç fayda etmez ise nasıl tedavi ediyorlar doktor bir şey söyledi mi? Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun bu kış çok fena

Yaaaa kıyamam tatlım yurt dışındada çok salgın var bir tahlil yaptır istersen Allah korusun bu zmanda grip oldum yatayım geçer diyemiyorruz.

Corono virusu gelmiş Çin'den

Haklısın aslında artık hiç bir hastalık evde yatarak geçirilmemeli bir sürü virüs dolaşıyor ortalıkta.
nasıl geçiyor İstanbul’da günlerin. Emre nasıl oldu ? Bu sene hastalıkların en önemli özelliği geçmemesi herhalde. Günden güne iyileşmek gerekirken her gün baştan başlıyor sanki

Aynen canım hatta iyileştim diyorsun tekrar başlıyor çok garip
Emre daha iyi tatlım sağol sorduğun için sadece gece biraz öksürüyor ama uykuyu pek etkilemiyor artık.1ayı geçti çocuğun hastalığı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…