Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kızlar bugü ki menüm.

Sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 haşlama yumurta

Ara sekersiz nescafe

Öğle omlet çay domates söğüş

Ara limonlu soda

Aksan 1 tabak ciger tava biberli 1 dilim ekmek
Ara limonlu çay iciyorum.
2 litre su Cherry Mom

Bu hafta da alt listeyi şahlandıralım canım. Göçerten benim aslında + 600 yine de makul yağsa vermesi zor olabilir ama kesinlikle imkansız değil. Benim ne kadarı yağ bilmiyorum ama görünümüm pek fark etmedi. Sabah suratım şişkoydu sadece :)

Bugünkü menüm

Sabah ; 2 yumurta ile omlet 1 dilim ekmek domates salatalık biber turp roka

Öğlen ; 4 kaşık şehriye plavı 3 köfte kadar et

Ara; 1 incir 2 ceviz

Akşam ; 4 kaşık şehriye pilavı 8 kaşık kabak, 1 kase yoğurt

Ara; 1 kupa sütlü kahve

2 lt su
2500 ip @ emnis bu hafta sen mi tutacaksın spor listesini?

Evet canım

Su aşı konusuna bakıyordum da pawlover ,kesinlikle aşıya karsi değilim hic eksiğimiz de yoktur.ama ithal olan ve boğazdan gecen kana karisan herseyin cok kolay suistimal edilebilecegi suphesini tasiyorum.keske herseyimiz yerli olsa
Bu yuzdende beni kistlsmadiklari muddetce bu insanlara olumsuz bakmiyorum.yapabiliyorlarsa geleneksel olarak yapsinlar yapacaklarini.bizde tecrubelerinden faydalaniriz,yanlismi dusunuyorum.

41.7ye kadar ateşin normal olduğunu doktora gidilmemesi gerektiğini savunan bi kesim var, ve bence bu çok korkunç.. aşıya gelince de ülkemizde el ayak hastalığı yıllardır görülmüyodu, aşıyla bitirmiştik. Görülmediği için de artık aşı yapılmıyodu ama suriyelilerle birlikte tekrar ülkemizde hastalık. Bi çok çocuğa eziyet oldu. Bilmiyorum bana çok yanlış geliyo

İnşallah

Bu arada ben diyete 1 hafta daha devam edip birakicam kizlar. Hedef kilomun altindayim su an, her ne kadar daha basenlerimden azalsin istesem de bi deri bi kemik kalmak da istemiyorum

Diyeti biraksam da sporu birakmicam tabi. Gunluk kaloriyi 2000-2200 seviyesine cikarip agirlik calisarak kaslari arttirmak istiyorum bi sure, bakalim nasi olucak:)

Evet bence de fotoğrafta da iyi duruyordun kas yapabilirsin güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…