- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.721
Nereden bakıyosunuz sonuçlara1-2 takım çok iyi diğer takımlarda sanki bizden farklı değil?
Gülme kızBize her gün tatil
Nereden bakıyosunuz sonuçlara
Bu hafta da alt listeyi şahlandıralım canım. Göçerten benim aslında + 600 yine de makul yağsa vermesi zor olabilir ama kesinlikle imkansız değil. Benim ne kadarı yağ bilmiyorum ama görünümüm pek fark etmedi. Sabah suratım şişkoydu sadece :)Tamamu ödem olmadığı gibi yagda değil korkma,sen haftada 2,5 kilo verebilen birisin 3 te alabiliyosun demek.iyiki listeyi etkilemiyoruz.benimde bu +600 un yag olduguna eminim,cunku odem kusmi gitti zaten.yerlesmeden uzaklastirmak lazım.lakin alt listeyi göçürdük
75Leyl-i-fer sende durumlar ne yazdın mı
Allah'ım hepimize nazar değdi
Evet canımBugünkü menüm
Sabah ; 2 yumurta ile omlet 1 dilim ekmek domates salatalık biber turp roka
Öğlen ; 4 kaşık şehriye plavı 3 köfte kadar et
Ara; 1 incir 2 ceviz
Akşam ; 4 kaşık şehriye pilavı 8 kaşık kabak, 1 kase yoğurt
Ara; 1 kupa sütlü kahve
2 lt su
2500 ip @ emnis bu hafta sen mi tutacaksın spor listesini?
Tesekkurler emniscimSpor listemiz kızlar;
Bu hafta @kardelelen321 haric no kilo ekibinde spor yapan yoktu koca ekip sporsuz olunca yürümüyor bu gemio yüzden sadece bireysel listeyi açıklayayım 1 .miz 1095 puanla kremsokola tebrik ederim canım bu hafta sporların harikaydı
Eki Görüntüle 2580692
Bence gozumuz (ac)ildiAllah'ım hepimize nazar değdi
41.7ye kadar ateşin normal olduğunu doktora gidilmemesi gerektiğini savunan bi kesim var, ve bence bu çok korkunç.. aşıya gelince de ülkemizde el ayak hastalığı yıllardır görülmüyodu, aşıyla bitirmiştik. Görülmediği için de artık aşı yapılmıyodu ama suriyelilerle birlikte tekrar ülkemizde hastalık. Bi çok çocuğa eziyet oldu. Bilmiyorum bana çok yanlış geliyoSu aşı konusuna bakıyordum dapawlover ,kesinlikle aşıya karsi değilim hic eksiğimiz de yoktur.ama ithal olan ve boğazdan gecen kana karisan herseyin cok kolay suistimal edilebilecegi suphesini tasiyorum.keske herseyimiz yerli olsa
Bu yuzdende beni kistlsmadiklari muddetce bu insanlara olumsuz bakmiyorum.yapabiliyorlarsa geleneksel olarak yapsinlar yapacaklarini.bizde tecrubelerinden faydalaniriz,yanlismi dusunuyorum.
İnşallahBu hafta da alt listeyi şahlandıralım canım. Göçerten benim aslında + 600 yine de makul yağsa vermesi zor olabilir ama kesinlikle imkansız değil. Benim ne kadarı yağ bilmiyorum ama görünümüm pek fark etmedi. Sabah suratım şişkoydu sadece :)
Evet bence de fotoğrafta da iyi duruyordun kas yapabilirsin güzel olurBu arada ben diyete 1 hafta daha devam edip birakicam kizlar. Hedef kilomun altindayim su an, her ne kadar daha basenlerimden azalsin istesem de bi deri bi kemik kalmak da istemiyorum
Diyeti biraksam da sporu birakmicam tabi. Gunluk kaloriyi 2000-2200 seviyesine cikarip agirlik calisarak kaslari arttirmak istiyorum bi sure, bakalim nasi olucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?