Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen sucicegide oyle,dusun benim oglum 14 yasinda cikardi yeniden turedi diye.asiliydi hafif gecti.ama 40 ateşle cocugunu hacamatla tedavi etti diye kimseyide kucumseyemiyorum oda ona inaniyor aksini yasayana kadar.

Aynen sucicegide oyle,dusun benim oglum 14 yasinda cikardi yeniden turedi diye.asiliydi hafif gecti.ama 40 ateşle cocugunu hacamatla tedavi etti diye kimseyide kucumseyemiyorum oda ona inaniyor aksini yasayana kadar.
Bizim çocuklarımızı etkilemedikleri sürece tabi ki istediklerini yapsınlar ama bence bu toplumu etkileyen bişey. Bizi etkileyecek olmasa kime ne zaten

Bencede canım sporu bırakmadığın için iyice kalıcı bir kilo elde etmiş olursun çok sevindim adına ttebrik ederim :)

69 u görünce hastalık falan kalmadı 2500 ip atladım :) temizlik yaptım mikroplardan arınmak için şimdi dinleniyorum canım. Biliyorsun liste ayrı sorumluluk üstesinden geleceğine eminim.
İyi yapmışsın canım sporla terleyip hastalığı atmışsndır inşallah. Temizlik yapıp mikropları da kovduğuna göre yarın normale dönersin.
Listede olmak sorumluluk evet. İnşallah güzel eksilerle taçlandırırım

Guzel bi eksiyle geldim:)

58.2/57.4/0.8/%1.37 ❤
Eki Görüntüle 2580700
Harikasın

Gerçekten tebrik ederim canim listedisi yarismana ragmen harika bir performansla hem diyetini hem sporunu goturdun simdi sira korumada

Durdun değil mi devam etme :) neyse ödül şeysiii olsunn:)
Durdum durdum sakinleşince menümü yazarım sanırım sabah yemeyince kendimi durduramadım öğlende yiyemedim 3 gibi yedim ilk öğünümü bir de denk geldim pişiriyorlardı zaten bu ülkede diyet yapmak çok zor her yer cıssss kaynıyo

Bende ufak bir kare kek yedim cumadan sonra yerim demiştim annemin kekini çok seviyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…