- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.741
NaptınBiri beni durdursun
Aynen sucicegide oyle,dusun benim oglum 14 yasinda cikardi yeniden turedi diye.asiliydi hafif gecti.ama 40 ateşle cocugunu hacamatla tedavi etti diye kimseyide kucumseyemiyorum oda ona inaniyor aksini yasayana kadar.41.7ye kadar ateşin normal olduğunu doktora gidilmemesi gerektiğini savunan bi kesim var, ve bence bu çok korkunç.. aşıya gelince de ülkemizde el ayak hastalığı yıllardır görülmüyodu, aşıyla bitirmiştik. Görülmediği için de artık aşı yapılmıyodu ama suriyelilerle birlikte tekrar ülkemizde hastalık. Bi çok çocuğa eziyet oldu. Bilmiyorum bana çok yanlış geliyo
Bizim çocuklarımızı etkilemedikleri sürece tabi ki istediklerini yapsınlar ama bence bu toplumu etkileyen bişey. Bizi etkileyecek olmasa kime ne zatenAynen sucicegide oyle,dusun benim oglum 14 yasinda cikardi yeniden turedi diye.asiliydi hafif gecti.ama 40 ateşle cocugunu hacamatla tedavi etti diye kimseyide kucumseyemiyorum oda ona inaniyor aksini yasayana kadar.
Bencede canım sporu bırakmadığın için iyice kalıcı bir kilo elde etmiş olursun çok sevindim adına ttebrik ederim :)Bu arada ben diyete 1 hafta daha devam edip birakicam kizlar. Hedef kilomun altindayim su an, her ne kadar daha basenlerimden azalsin istesem de bi deri bi kemik kalmak da istemiyorum
Diyeti biraksam da sporu birakmicam tabi. Gunluk kaloriyi 2000-2200 seviyesine cikarip agirlik calisarak kaslari arttirmak istiyorum bi sure, bakalim nasi olucak:)
İyi yapmışsın canım sporla terleyip hastalığı atmışsndır inşallah. Temizlik yapıp mikropları da kovduğuna göre yarın normale dönersin.69 u görünce hastalık falan kalmadı 2500 ip atladım :) temizlik yaptım mikroplardan arınmak için şimdi dinleniyorum canım. Biliyorsun liste ayrı sorumluluk üstesinden geleceğine eminim.
Harikasın
Gerçekten tebrik ederim canim listedisi yarismana ragmen harika bir performansla hem diyetini hem sporunu goturdun simdi sira korumadaBu arada ben diyete 1 hafta daha devam edip birakicam kizlar. Hedef kilomun altindayim su an, her ne kadar daha basenlerimden azalsin istesem de bi deri bi kemik kalmak da istemiyorum
Diyeti biraksam da sporu birakmicam tabi. Gunluk kaloriyi 2000-2200 seviyesine cikarip agirlik calisarak kaslari arttirmak istiyorum bi sure, bakalim nasi olucak:)
Harikasın
Tesekkurler kizlaaarGerçekten tebrik ederim canim listedisi yarismana ragmen harika bir performansla hem diyetini hem sporunu goturdun simdi sira korumada
Olsun zararin neresinden donulse kardir:) telafi icin bi yuruyuse falan mi ciksan acaba?Tamam sakinim şimdi bir pohaça 1 küçük dilim kek 2 çatal bisküvili pasta ama o bisküvili pastayı bitirebilirdim ama bıtaktım çatalı elimden Allah'ım sen koru
Durdun değil mi devam etme :) neyse ödül şeysiii olsunn:)Tamam sakinim şimdi bir pohaça 1 küçük dilim kek 2 çatal bisküvili pasta ama o bisküvili pastayı bitirebilirdim ama bıtaktım çatalı elimden Allah'ım sen koru
Annemlere geldik burası köy karanlıkta yürünecek yer yok evlerin arası çok uzak olduğu içinOlsun zararin neresinden donulse kardir:) telafi icin bi yuruyuse falan mi ciksan acaba?
Durdum durdum sakinleşince menümü yazarım sanırım sabah yemeyince kendimi durduramadım öğlende yiyemedim 3 gibi yedim ilk öğünümü bir de denk geldim pişiriyorlardı zaten bu ülkede diyet yapmak çok zor her yer cıssss kaynıyoDurdun değil mi devam etme :) neyse ödül şeysiii olsunn:)
Bende ufak bir kare kek yedim cumadan sonra yerim demiştim annemin kekini çok seviyorum yaaaDurdum durdum sakinleşince menümü yazarım sanırım sabah yemeyince kendimi durduramadım öğlende yiyemedim 3 gibi yedim ilk öğünümü bir de denk geldim pişiriyorlardı zaten bu ülkede diyet yapmak çok zor her yer cıssss kaynıyo
Eğer burası olmasaydı belki 3000 kalori felan alabilirdim geceye kadar gözüm döndü resmenBende ufak bir kare kek yedim cumadan sonra yerim demiştim annemin kekini çok seviyorum yaaa
HoşgeldiinNasıl dahil oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?