Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben şimdi listedeyim diye bu hafta çok.siki diyet yapmak istiyorum. Su olayını da çözeceğim. Spor için gerçekçi olursam spor salonu üyeliğimi fazla kullanamiyorum. Haftada 5 kez leslie kardiyo olarak hedefim. Spor salonuna gidebilirsem de ağırlık çalışmış olurum.

pawlover bu hafta 53.5 hedefim tutturabilirsem iyi bir yüzde olur benden.

Aamin sağolasın hamilesiniz güzelce Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende istiyorum İnş bu kilolar gider. Yani nelr yapıyosunz özel olarak yaptığınız bişi var mı
Amiin darısı tüm isteyenlere istedikleri vakitte olsun hayırlısıyla inşallah tüp bebek kaçamak yapmamaya gayret ediyoruz sağlıklı beslenme ve spor hedefimiz

Tutturabilirsin bence hedeflerini yerine getirebilirsen

Yaani 25 yaşında 1. 55 boyunda 86 kilo bi insanım kilomdan çok sıkıldım o yüzden adım atmak istedşm
Yaşın genç metabolizma iyidir. Hiç mucize şeyler aramana gerek yok. Ben de 1.54um :) boyuna göre kilon oldukça fazla ama bu şuan için sadece doğru beslenerek bile hızlıca kilo verebileceğin anlamına geliyor. yürüyüş yüzme dışında şimdilik ağır spor yapmasan daha iyi olur eklemelere yük binmesin.

Kilonu neye borçlusun? Sadece yemekten dolayı ise hiç zorlanmadan vereceksin ilk 10-15 kiloyu ama bir sağlık sorunu filan varsa onu dikkate almak gerekir.

Allah'ım hepimize nazar değdi
Birbirimizden koptuk biraz motivasyonumuz dağıldı. Bu haftayı atlatayim ben tam gaz geri dönüyorum. Hepimiz bir rahatladık amacimizdan koptuk. Ben diğer gruplara arada göz attım. Sürekli birbirlerini kontrol ediyorlar. Yediklerini ictiklerinı takip ediyorlar aynı diyetleri yapıyorlar beraber. Birbirlerinin yaşam koçluğunu yapıyorlar. Bizim de birbirimizi daha çok motive edip amaca iyice baglanmamiz lazım. Hem destek verip hemde tatlı bir kapışma moduna girmeliyiz. Annem bu hafta da burda önümüzdeki hafta sonu gidecek diğer haftaya bomba gibi geliyorum. Sizlerde silkelenip kendinize gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…