- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.761
Hoşgeldiniz öyleyse :)Kabul ettim
Teşekkür ederim inş güzel sonuçlar olurHoşgeldiniz öyleyse :)
Günlük menünü ve spor yaparsan sporunu paylaşacaksınKızlar şimdi ben 86.400 kilom şimdi yapmam gerekn yememi içmemi filan paylaşçam dimi
Yaani 25 yaşında 1. 55 boyunda 86 kilo bi insanımGünlük menünü ve spor yaparsan sporunu paylaşacaksınbiraz kendinden bahseder misin tanışalımm
En kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallahYaani 25 yaşında 1. 55 boyunda 86 kilo bi insanımkilomdan çok sıkıldım o yüzden adım atmak istedşm
Amiin darısı tüm isteyenlere istedikleri vakitte olsun hayırlısıyla inşallahAamin sağolasın hamilesiniz güzelce Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende istiyorum İnş bu kilolar gider. Yani nelr yapıyosunz özel olarak yaptığınız bişi var mı
Tutturabilirsin bence hedeflerini yerine getirebilirsenBen şimdi listedeyim diye bu hafta çok.siki diyet yapmak istiyorum. Su olayını da çözeceğim. Spor için gerçekçi olursam spor salonu üyeliğimi fazla kullanamiyorum. Haftada 5 kez leslie kardiyo olarak hedefim. Spor salonuna gidebilirsem de ağırlık çalışmış olurum.
pawlover bu hafta 53.5 hedefim tutturabilirsem iyi bir yüzde olur benden.
Hoşgeldin canım inşallah giderAamin sağolasın hamilesiniz güzelce Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende istiyorum İnş bu kilolar gider. Yani nelr yapıyosunz özel olarak yaptığınız bişi var mı
Amiin darısı tüm isteyenlere istedikleri vakitte olsun hayırlısıyla inşallahtüp bebek kaçamak yapmamaya gayret ediyoruz sağlıklı beslenme ve spor hedefimiz
Teşekkür ederim sanırım grubun desteği iyi olacakHoşgeldin canım inşallah gider
Yaşın genç metabolizma iyidir. Hiç mucize şeyler aramana gerek yok. Ben de 1.54um :) boyuna göre kilon oldukça fazla ama bu şuan için sadece doğru beslenerek bile hızlıca kilo verebileceğin anlamına geliyor. yürüyüş yüzme dışında şimdilik ağır spor yapmasan daha iyi olur eklemelere yük binmesin.Yaani 25 yaşında 1. 55 boyunda 86 kilo bi insanımkilomdan çok sıkıldım o yüzden adım atmak istedşm
Birbirimizden koptuk biraz motivasyonumuz dağıldı. Bu haftayı atlatayim ben tam gaz geri dönüyorum. Hepimiz bir rahatladık amacimizdan koptuk. Ben diğer gruplara arada göz attım. Sürekli birbirlerini kontrol ediyorlar. Yediklerini ictiklerinı takip ediyorlar aynı diyetleri yapıyorlar beraber. Birbirlerinin yaşam koçluğunu yapıyorlar. Bizim de birbirimizi daha çok motive edip amaca iyice baglanmamiz lazım. Hem destek verip hemde tatlı bir kapışma moduna girmeliyiz. Annem bu hafta da burda önümüzdeki hafta sonu gidecek diğer haftaya bomba gibi geliyorum. Sizlerde silkelenip kendinize gelinAllah'ım hepimize nazar değdi
Evde leslie yapabilirsin, ip atlayanlarımız, zıplayanlarımız, evde pilates yapanlarımız var hangisini istersenÇok iyi ama spor salonu gibi Bi imkanım yok yürüyüş yeterli olur heralde dimi
Hedef dediğim haftalık mı sonuç almak istediğimiz miEvet hanımlar hedefleri alayım
Haftalık hedef belirliyoruz, cuma tartı günü bi haftada kaç vermeyi hedefliyorsanHedef dediğim haftalık mı sonuç almak istediğimiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?