- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.801
Olmaaaz bu hafta sıkı tutmamız lazııımYine sabit diyeceğim ama utanıyorum 79.5 olsun bari
Anladım canım inşallah verirsin ilk haftalar deneme haftası oluyor esas liste için ben de yeni girsim sayılırYok hayır valla daha önceki diyetimde ilk hafta 5 gitmişti şimdi de olur diye umut ediyorum günde 3 saat yürüşle vemiştim tabi yediklerine dikkat ederek vermişti
O tarz duymuştum kitle değil mi yengemde de vardıBenim hipofiz bezimde adenom var prolaktinimi yükseltiyo da o yüzden ilk o aklıma geldi. Ama az emiyormuş ondan değildir sanırım haklısın
Anladım canım bakalım bu gün ufaktan başlamıştım zaten 3 öğün olarak mı yiyorsunuzAnladım canım inşallah verirsin ilk haftalar deneme haftası oluyor esas liste için ben de yeni girsim sayılır
Böyle düşünme pişman oldukça yağ oluyor onlar yemissin artık yarın telafi edeceğim de beyne kilo sinyali gönderme eşeğin aklınaMenü
Öğleden sonra
Shake
5 buçuk
Lahana kavurması
2 tavuk but minik fırında pişmiş
1 kase yoğurt
Bundan sonra 1 dilim kek poğaça 2 çatal bisküvili pasta bu son yediklerimden pişmanım karnım şişti kocaman oldu sanki verdiklerimin hepsini aldım geri
İyi huylu tümör, en kötü noktası körlük işte. O da kontrol altında olduğu için mümkün değil şok şükür her yıl mr çekiliyoO tarz duymuştum kitle değil mi yengemde de vardı
17 falanız galiba, ama herkes listede değil tabiKaç kişiyiz kızlar bu grupda
Bu hafta gecsinde haftaya sımsıkı geliyorumOlmaaaz bu hafta sıkı tutmamız lazııım
Yine bu haftada olabildiğince sık bariBu hafta gecsinde haftaya sımsıkı geliyorumsöz
Bu hafta ekstra yüklendim kendime. Kabak detoksu iyi gitti hiç açlık hissetmedim. Yoğurt kürü yapıyorum haftada 2 kere yapılıyo. Bir de yağ yaktırıcı iksir diye bişey buldum. Onu içiyorum iki gündür. İnşallah böyle devam eder kuzum biliyorsun benim azmim kolay kırılıyor. Çok zorlamasa artık bu kilolar benikardelelen321 benide götür gittiğin yere ne güzel verdin yaaa ❤❤❤❤ ben ne etcem böyle artık hiç veremiyorm ne yapsam ne etsem
Çok iyi yaptın kzuum hayran kaldım valla bu hafta sana maalesef emeksiz yemek yok uğraşmadan olmuyor hiç bir şey bende de istek var icraat yokBu hafta ekstra yüklendim kendime. Kabak detoksu iyi gitti hiç açlık hissetmedim. Yoğurt kürü yapıyorum haftada 2 kere yapılıyo. Bir de yağ yaktırıcı iksir diye bişey buldum. Onu içiyorum iki gündür. İnşallah böyle devam eder kuzum biliyorsun benim azmim kolay kırılıyor. Çok zorlamasa artık bu kilolar beni❤❤❤❤
Ya dimi unutmak lazım yemedim ya salatalık yedimBöyle düşünme pişman oldukça yağ oluyor onlar yemissin artık yarın telafi edeceğim de beyne kilo sinyali gönderme eşeğin aklına
karpuz kabuğu düşürme
Sağolasın hoş buldum@Katyyyyy hoşgeldinn aramıza ❤
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Ümit kesilmez mucizeler her zman olabilir. İyi huylu olmasına sevindim. Umarım sana hiç sıkıntı çıkarmazİyi huylu tümör, en kötü noktası körlük işte. O da kontrol altında olduğu için mümkün değil şok şükür her yıl mr çekiliyo
Hahahaa süpersin baskülde bunu yer mi dersinBöyle düşünme pişman oldukça yağ oluyor onlar yemissin artık yarın telafi edeceğim de beyne kilo sinyali gönderme eşeğin aklına
karpuz kabuğu düşürme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?