Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar bu yapılan kürler hamilelik tedavisinde sakıncalı olur mu
Kardelenin yazdıklarını diyorsan orda sakıncalı birşey yok kabak ve yoğurt niye olumsuz etkilesin ki .yoğurt kürü dediği de limonn yoğurt pul biber zencefil falnn yine tehlikeli bişey yok tabi sen yine araştır

Kızlar herkese iyi geceler.
Sonunda beni misafirler gitti.
Yarından itibaren aranızdayım.
Yarın misafirim var ama kardeşim.
Yemeğe gelecek.
Yatıya değil.
Ama ben daha aktiif olmaya çalışacağım.
Bubir hafta için kusura bakmayın kızlar.
Karne min ardından gelen giden hiç bitmedi.

Bizde pek parlak değildik zaten bu hafta hocam

Gel hocam gel herkes tam olmayınca olmuyor bu iş bu listeyi nasıl toparlayacağız bilmem
B Bmnxx tatlım evet her hafta eksi geliyorsun ortalamaya katkın büyük ama paylaşımda yapman gerek biz senden de birşeyler almak isteriz sonuçta çok iyi gidiyorsun mutlaka senden öğreneceğimiz şeyler olacaktır veya güzel menülerini gördükçe herkes kendine bir çeki düzen verecektir.
Y yagmurtugba telefon bozuk dedin ama baya bir zamandır yoksun PC den eşinin telinden bir şekilde girip bize bilgi verebilirdin ufak bir fark ile nota aldık belki sen gelip 200 Gr bile vermiş olsaydın almayacaktık
Kendime zaten ne desem az odaklanamıyorum şuan bir engel beni hemen uzaklaştırıyor odağımdan hiç bu kadar zorlandığını hissetmemiştim kış ayı sanırım bana yaramadı yazın sabahtan akşama parkta olunca ne kolaymış hrşey

Tesekkurler kizlaaar Valla takim ruhu acayip destek oldu, insallah simdi de korumama destek olur:)
Canım bu azimle başarırsın bence korumayı da.. Takımdan kopmayacak olmana çok sevindim.

Su ve spor işini ayarlarsan çok güzel eksi gelecek canım. Bu hafta listeleri sallayalım derim.

Evet hanımlar hedefleri alayım
Benim hedef 86 kuzum

Kızlar @annecicegi görünmüyor bildirim yapmadingaliba değil mi?
Bildirim yapmadı canım o.

Böyle düşünme pişman oldukça yağ oluyor onlar yemissin artık yarın telafi edeceğim de beyne kilo sinyali gönderme eşeğin aklına
karpuz kabuğu düşürme
Allah seni

Çok iyi yaptın kzuum hayran kaldım valla bu hafta sana maalesef emeksiz yemek yok uğraşmadan olmuyor hiç bir şey bende de istek var icraat yok
İnan ben de senin azminden besleniyorum. Bence çok iyi gidiyorsun canım sakın kendine yüklenme. Yavaş yavaş da olsa oluyo ve sen bu durumu çok iyi idare ediyorsun

İstanbul'da degilki
Elazığ ve civari,vefat ta var

Geliyorum Cherry Mom cim.
Özledim sizi.
Okulda bu kadar yotulmuyordum.
Sen annene geçtin galiba.
Bol muhabbetli sohbetli geçmesi dileyiğle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…