- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.841
Günaydın Zeynep hocam aynen öyle vallahiGünaydınlar
Herkese mutlu hafta sonları.
Benim misafirim de olsa bu gün .
Buradan ayrılmayacağız.
Yoksa zaman geçiyor biz yerimizde sayıyoruz.
Kolay gelsin canım.Günaydınlaaar bugün temizlik günü şimdiden yoruldum
Günaydın Esracım.Günaydın Zeynep hocam aynen öyle vallahi
İyileşti sayılır hocam sağolunGünaydın Esracım.
Emre paşa iyileşmiştir inşallah.
Eşim yardım ediyo sağolsun ama ben de yorulcam mecbur bayadır dip köşe girilemediKolay gelsin canım.
Çok yorma kendini.
Aynen canım bende bir yandan ev topluyorum bir yandan da haberleri dinliyorum.İyileşti sayılır hocam sağolun
Deprem haberlerini izliyorum çöktümrabbim milletimizi korusun ölü sayısı yükselmesin inş
Ahh o dip köşe.Eşim yardım ediyo sağolsun ama ben de yorulcam mecbur bayadır dip köşe girilemedi
Bende de çok eşya yok ama dört ayaklı bi arkadaş olduğu için evde ister istemez toz tüy oluyoAhh o dip köşe.
Bende misafir gelmeden dip köşe yaptım ama sanki eve el sürmemişim gibi.
Sinir oluyorum.
Bir de çok eşyam yok.
Sevmiyorum çok eşyayı.
Aynen hocam Allah korusun oradaki insanlarada yardım etsin.bu araalr çok sık olmaya başladı herkesde bir tedirginlik varAynen canım bende bir yandan ev topluyorum bir yandan da haberleri dinliyorum.
Allah kimseye yaşatmasın.
99 depremini biz hissettik çok fenaydı.
Deprem Gölcük'teydi. Biz Bursa'da zannettk o kadar sallandı ki .
Maalesef deprem bölgesi ülkemiz.
Binalarımız ona göre yapmamız lazım.
Ama bizde buna hiç dikkat edilmiyor.
Bizim burada 8- 9 kattı binalar.
Artık 15 - 16 kata çıktı.
Depremde düşünemiyorum.
Süpersin canım tebrik ederim.
Kaçamağın neresinde durursan kardır ve kaçamak bir diyet başarısızlığı ise içindeki en büyük başarı da kaçamağı yarıda bırakmaktır. Tebrikler bıraktığın için :)Tamam sakinim şimdi bir pohaça 1 küçük dilim kek 2 çatal bisküvili pasta ama o bisküvili pastayı bitirebilirdim ama bıtaktım çatalı elimden Allah'ım sen koru
Afiyet olsun canım. Ölçülü yedikten sonra hiç bir sorun yok.. umarım bu hafta güzel de bir eksi göreceksin.Bende ufak bir kare kek yedim cumadan sonra yerim demiştim annemin kekini çok seviyorum yaaa
Merhaba hoşgeldinKabul ettim
66-69 arası ne desem acaba? Bir haftada gelen 1 haftada gider diyip 66 mı yapayım hedefi yoksa 2 haftaya mı böleyim bilemedim.Evet hanımlar hedefleri alayım
Çok sıkma bence kendini iki haftaya böl66-69 arası ne desem acaba? Bir haftada gelen 1 haftada gider diyip 66 mı yapayım hedefi yoksa 2 haftaya mı böleyim bilemedim.
Belki biz de tüm grup olarak menü takibinin yanında ikili üçlü gruplar halinde birbirimizi ekstra takip etmeliyiz. Böylece menülerimiz hep mercek altında olacağı spor da takip edileceği için biraz hareketleniriz belkiBirbirimizden koptuk biraz motivasyonumuz dağıldı. Bu haftayı atlatayim ben tam gaz geri dönüyorum. Hepimiz bir rahatladık amacimizdan koptuk. Ben diğer gruplara arada göz attım. Sürekli birbirlerini kontrol ediyorlar. Yediklerini ictiklerinı takip ediyorlar aynı diyetleri yapıyorlar beraber. Birbirlerinin yaşam koçluğunu yapıyorlar. Bizim de birbirimizi daha çok motive edip amaca iyice baglanmamiz lazım. Hem destek verip hemde tatlı bir kapışma moduna girmeliyiz. Annem bu hafta da burda önümüzdeki hafta sonu gidecek diğer haftaya bomba gibi geliyorum. Sizlerde silkelenip kendinize gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?