- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.861
Tamam o zaman hedef 67.5 diyorum ama 66 gelirse de hiç hayır demem :)Çok sıkma bence kendini iki haftaya böl
Tabi ki fazlası giderse ne ala ama sen kendini çok sıkmaTamam o zaman hedef 67.5 diyorum ama 66 gelirse de hiç hayır demem :)
Neden üzgünsüün?Kızlar nasıl gidiyoo
Ödüllü menü olmuş sanki cuma tartısı sonrası :) afiyet olsun canım.Dünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 6 zeytin
- 1 dilim çavdar ekmeği
- Yeşil çay
Akşam
- 4 kaşık bulgur pilavı
- 3 kaşık yoğurt
2 lt su
- 2 poğaça
- 1 bardak ayran
45 dk leslie
500 ip atlamaCherry Mom
Bugün koşu bandım da geliyor. Hava çok soğuk olduğu için dışarıda yürümek pek mümkün değil ama evde acısını çıkaracağımı umuyorum.Tabi ki fazlası giderse ne ala ama sen kendini çok sıkma
Sanki çok yedim söylüyorum sabah 12 de kalktım 50 dakika yürüdüm geldim yarım portakal yarım nar yedim sonra 3 siyah 5 yeşil zeytin bir yemek kaşığı labne 3 minik çeyrek havuç yağsız fırın poşetin de pişirip yedim birde küçük domates ince bir dilim ekmekleNeden üzgünsüün?
Şeyi yanlış yazmışım bir çeyrek havuç üç minik patates ama cidden minikSanki çok yedim
Sanki çok yedim söylüyorum sabah 12 de kalktım 50 dakika yürüdüm geldim yarım portakal yarım nar yedim sonra 3 siyah 5 yeşil zeytin bir yemek kaşığı labne 3 minik çeyrek havuç yağsız fırın poşetin de pişirip yedim birde küçük domates ince bir dilim ekmekle
Kendini ne zaman her yönden hazır hissedersen o zaman başla kafa rahatlığı müthiş önemliBugün koşu bandım da geliyor. Hava çok soğuk olduğu için dışarıda yürümek pek mümkün değil ama evde acısını çıkaracağımı umuyorum.
yakında tedaviye de başlarım muhtemelen bu kadar şeker ve karbonhidrat hiç hoş değil tedavi öncesi :) aslında başlamak için kafamda bir hedef kilo var ama uzaktan yakından alakam yok o kilo ile.. ne zaman başlıyorsun diyene de “ay kafam çok rahat ay biraz daha zaman istiyorum” falan diyorum ama bu arada da - geleceğime + gelmeye devam ediyorum :)
Ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama bana çok çok aşırı gelmedi diğer öğünleri ekmeksiz ye istersenSanki çok yedim
Sanki çok yedim söylüyorum sabah 12 de kalktım 50 dakika yürüdüm geldim yarım portakal yarım nar yedim sonra 3 siyah 5 yeşil zeytin bir yemek kaşığı labne 3 minik çeyrek havuç yağsız fırın poşetin de pişirip yedim birde küçük domates ince bir dilim ekmekle
Ya ekmeği bir anda kesebilir miyim bilmiyorum normalde tek öğünde 4 5 dilim yerdim ama yarın hiç yemem bugün de yemem artık ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var cidden kafam karma karışıkBen de pek anlamıyorum bu işlerden ama bana çok çok aşırı gelmedi diğer öğünleri ekmeksiz ye istersen
Patates ve ekmekle almışsın karbonhidrat işteYa ekmeği bir anda kesebilir miyim bilmiyorum normalde tek öğünde 4 5 dilim yerdim ama yarın hiç yemem bugün de yemem artık ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var cidden kafam karma karışık
Selam canım 12 de kalktığın için sanki meyveler fazla olmuş onları ara öğün yapabilirdin ama kendini üzecek bir durumda yok yani çok mu dediğin için yaZdım meyveleri ara öğün yapmış olsaydın gün içinde daha dengeli bir menü olmuş olurduŞeyi yanlış yazmışım bir çeyrek havuç üç minik patates ama cidden minik
Haftaya perşembe- cuma regl olurum muhtemelen yani sence yeterli bir süre mi :) 66 bile olur muyum bilmiyorum. Ama gerçekten kendimi bu konuda kasmıyorum. Belli olmaz haftaya hadi başlayalım demek gelirse içimizden kilo da dert olmaz başka şeyler de.. ertelersek de erteleriz. Pek takılmıyorum aslında. Doğaçlama takılıyoruz bir yerde. Ama ne kadar düşük kilo ile başlarsam o kadar iyi diyorum o da zaten somut bir gerçek.Kendini ne zaman her yönden hazır hissedersen o zaman başla kafa rahatlığı müthiş önemliregl dönemine ne kadar var? Belki o zamana kadar güzel sporlar ve sıkı bi beslenmeyle başarırsın hedefine ulaşmayı
Bir orta boy patates bir dilim ekmek eder zaten. Bu yiyeceklerde bir sorun yok ki?Şeyi yanlış yazmışım bir çeyrek havuç üç minik patates ama cidden minik
Ben 86 kg diyete başladığımda bir kaç sene önce 6 dilim ekmek yiyordum. Sporla kilo verince metabolizmam da yavaşlamamıştı pek 60 kg ile diyet biterken de 3-4 dilim yiyordum. Ekmeği( yulaf, patates makarna pilav kısır mantı da bu grupta) kestim kilo verdim gibi bir yaklaşım bana doğru gelmiyor. Yüksek kalorili sağlıklı menü ile başlayıp kilo verme durdukça ekmek ve meyvelerde azaltmaya giderek diyeti dengelemek en sağlıklısı bence. Ama bu konuda değişik fikirler ve yaklaşımlar olabiliyor. Benim bünyeye uygun olan bu en azından.Ya ekmeği bir anda kesebilir miyim bilmiyorum normalde tek öğünde 4 5 dilim yerdim ama yarın hiç yemem bugün de yemem artık ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var cidden kafam karma karışık
Doğa yürüyüşü gibisi yok. Faydasını göreceğine inanıyorum canım.Günaydın kızlar iyi haftasonları şimdiye kadar falsom yok akşam yemeğini de yiyeyim menümü yazarım 55 dakika doğa yürüyüşü yaptımCherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?