Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ödüllü menü olmuş sanki cuma tartısı sonrası :) afiyet olsun canım.

Tabi ki fazlası giderse ne ala ama sen kendini çok sıkma
Bugün koşu bandım da geliyor. Hava çok soğuk olduğu için dışarıda yürümek pek mümkün değil ama evde acısını çıkaracağımı umuyorum.
yakında tedaviye de başlarım muhtemelen bu kadar şeker ve karbonhidrat hiç hoş değil tedavi öncesi :) aslında başlamak için kafamda bir hedef kilo var ama uzaktan yakından alakam yok o kilo ile.. ne zaman başlıyorsun diyene de “ay kafam çok rahat ay biraz daha zaman istiyorum” falan diyorum ama bu arada da - geleceğime + gelmeye devam ediyorum :)

Sanki çok yedim
Neden üzgünsüün?
Sanki çok yedim söylüyorum sabah 12 de kalktım 50 dakika yürüdüm geldim yarım portakal yarım nar yedim sonra 3 siyah 5 yeşil zeytin bir yemek kaşığı labne 3 minik çeyrek havuç yağsız fırın poşetin de pişirip yedim birde küçük domates ince bir dilim ekmekle

Şeyi yanlış yazmışım bir çeyrek havuç üç minik patates ama cidden minik

Kendini ne zaman her yönden hazır hissedersen o zaman başla kafa rahatlığı müthiş önemli regl dönemine ne kadar var? Belki o zamana kadar güzel sporlar ve sıkı bi beslenmeyle başarırsın hedefine ulaşmayı

Ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama bana çok çok aşırı gelmedi diğer öğünleri ekmeksiz ye istersen

Ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama bana çok çok aşırı gelmedi diğer öğünleri ekmeksiz ye istersen
Ya ekmeği bir anda kesebilir miyim bilmiyorum normalde tek öğünde 4 5 dilim yerdim ama yarın hiç yemem bugün de yemem artık ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var cidden kafam karma karışık

Ya ekmeği bir anda kesebilir miyim bilmiyorum normalde tek öğünde 4 5 dilim yerdim ama yarın hiç yemem bugün de yemem artık ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var cidden kafam karma karışık
Patates ve ekmekle almışsın karbonhidrat işte ben günde 1 dilime düşürdüm normalde ben de çok yiyodum istedikten sonra yapılmayacak bişey değil

Şeyi yanlış yazmışım bir çeyrek havuç üç minik patates ama cidden minik
Selam canım 12 de kalktığın için sanki meyveler fazla olmuş onları ara öğün yapabilirdin ama kendini üzecek bir durumda yok yani çok mu dediğin için yaZdım meyveleri ara öğün yapmış olsaydın gün içinde daha dengeli bir menü olmuş olurdu

Haftaya perşembe- cuma regl olurum muhtemelen yani sence yeterli bir süre mi :) 66 bile olur muyum bilmiyorum. Ama gerçekten kendimi bu konuda kasmıyorum. Belli olmaz haftaya hadi başlayalım demek gelirse içimizden kilo da dert olmaz başka şeyler de.. ertelersek de erteleriz. Pek takılmıyorum aslında. Doğaçlama takılıyoruz bir yerde. Ama ne kadar düşük kilo ile başlarsam o kadar iyi diyorum o da zaten somut bir gerçek.

Ben 86 kg diyete başladığımda bir kaç sene önce 6 dilim ekmek yiyordum. Sporla kilo verince metabolizmam da yavaşlamamıştı pek 60 kg ile diyet biterken de 3-4 dilim yiyordum. Ekmeği( yulaf, patates makarna pilav kısır mantı da bu grupta) kestim kilo verdim gibi bir yaklaşım bana doğru gelmiyor. Yüksek kalorili sağlıklı menü ile başlayıp kilo verme durdukça ekmek ve meyvelerde azaltmaya giderek diyeti dengelemek en sağlıklısı bence. Ama bu konuda değişik fikirler ve yaklaşımlar olabiliyor. Benim bünyeye uygun olan bu en azından.

Bugünkü menüm belli şimdiden yazabilirim

sabah; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet 1 üçgen peynir domates salatalık biber turp dereotu nane

çara: 1 sütlü Türk kahvesi ( yanında çikilat yok dikkatinizi çekerim)

ara; 4 kaşık şehriye pilavı 2 köfte kadar et ve salata

ada ; 3 hurma 2 ceviz

akşam ; 6 kaşık yumurtalı ıspanak, 1 dilim ekmek

ara ; 1 bardak süt veya 3 kaşık yoğurt

-2 lt su (içmeye devam ediyorum)
- ip henüz 1000 deyim devam edeceğim. Gün sonu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…