- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.881
Tabi ki öyle ama içinden başlamak geliyorsa da erteleme ponçik gönlün nasıl istiyosaHaftaya perşembe- cuma regl olurum muhtemelen yani sence yeterli bir süre mi :) 66 bile olur muyum bilmiyorum. Ama gerçekten kendimi bu konuda kasmıyorum. Belli olmaz haftaya hadi başlayalım demek gelirse içimizden kilo da dert olmaz başka şeyler de.. ertelersek de erteleriz. Pek takılmıyorum aslında. Doğaçlama takılıyoruz bir yerde. Ama ne kadar düşük kilo ile başlarsam o kadar iyi diyorum o da zaten somut bir gerçek.
Aslında sadece tadına bakacaktım. Çok güzel yapmışım ben ne yapayımÖdüllü menü olmuş sanki cuma tartısı sonrası :) afiyet olsun canım.
Sen dünde spor yapmamış mıydın canım ?Günaydın kızlar iyi haftasonları şimdiye kadar falsom yok akşam yemeğini de yiyeyim menümü yazarım 55 dakika doğa yürüyüşü yaptımCherry Mom
İyi yaptın canım neler yaptın nasıl gidiyo haftasonuSelam kizlar
Bi selam veriyim dedim
Ayyy bu neeee kendimden utandım yiyorum yiyorum yiyorumBugünkü menüm
Sabah
Ara
- Sucuklu yumurta 1 yumurtalı
- 2 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- 1 küçük muz
2,5 lt su
- 1 kase çorba
60 dk leslie
1000 ip atlama
100 bölgesel hareketCherry Mom
Bence de keşke her gün yapabilsem en faydalı yürüyüş diyorlarDoğa yürüyüşü gibisi yok. Faydasını göreceğine inanıyorum canım.
Yok canım zıplayacaktım yapamadım iş yerinde geç geldik karanlıkta da köyde çıkılmıyo yapmamıştımSen dünde spor yapmamış mıydın canım ?
Cok güzelBugünkü menüm
Sabah
Ara
- Sucuklu yumurta 1 yumurtalı
- 2 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- 1 küçük muz
2,5 lt su
- 1 kase çorba
60 dk leslie
1000 ip atlama
100 bölgesel hareketCherry Mom
He tmm canımYok canım zıplayacaktım yapamadım iş yerinde geç geldik karanlıkta da köyde çıkılmıyo yapmamıştım
Aleyküm selam canım nasılsınSelam kizlar
Bi selam veriyim dedim
Senin sporlar da güzel canım. Tabi evindeki gibi olmazBende yazayım
Sabah
1haşlanmış yumurta
1 küçük kare beyaz peynir
Domates salatalık
Yarım simit
Öğlen
2 YK yulaf 2 YK yoğurt 1 muz
Ara 1 galeta 1 küçük parça poğaça
Akşam
Fırında Kıymalı lahana yemeği
Yoğurtlu cevizli kereviz
Spor
30 dk Jessica
50 Jumping Jacks
100 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?