Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet daha rahat bir süreç olacak ama fitil yine var transfer aşamasında. O fitil hem yediriyor hem de mide yanması yapıyor bende. Hem yanarım hem yerim diyorum o süreçte ama yemeyi en iyi kontrol eden şey bende spor. Kendimi o süreçte spora verirsem yemem diye düşünüyorum. Ha yersem de yapacak bir şey yok o aşamada hiç dert etmemek gereken şey bu bence :)

Bugünkü menüm
Sabah
  • Sucuklu yumurta 1 yumurtalı
  • 2 dilim ekmek
  • Yeşil çay
Ara
  • 1 küçük muz
Akşam
  • 1 kase çorba
2,5 lt su
60 dk leslie
1000 ip atlama
100 bölgesel hareket Cherry Mom
Ama bu da ceza menüsü olmuş, eğer sabah bir Kangal sucuk yemediysen :) bence çok az bu menü ile günü geçirebilecek misin canım?

O asamada nasil spor yapacan,yeme,yapma,istah kapatan seylere yogunlas tarcin,et falan maksat tokluk hissi
Hee akupunktur da tokluk hissi veriyo bu arada,ben yaptirmistim

Dünkü menüm kızlar
Sabah
2 bardak sıcak limonlu su
1 simit
Peynir
4 adet zeytin

Ara
Yeşil çay

Öğle
Damla sakızlı türk kahvesi
Akşam
3 y.k nohut
Yoğurt
3 y.k pirinç pilavı

2 fincan şekersiz çay
Karbonhidrat günü olmuş biraz protein ile.. ama öğlen yemeği olmadan günü geçirebilecek misin acaba? Akşam çok acıkmazsın umarım canım

O asamada nasil spor yapacan,yeme,yapma,istah kapatan seylere yogunlas tarcin,et falan maksat tokluk hissi
Hee akupunktur da tokluk hissi veriyo bu arada,ben yaptirmistim
Öyle böyle yemek değil canım, arka arkaya bir sürü şey yerdim ama bu kez en önemi frenim kilo almak olacaktır. O zaman üst üste tedavilerle almaya engel olamadığım için frenim de patlamıştı. Bu kez öyle olmaz diye umuyorum. 69 görünce hemen ayaklanmam gibi bir şey yaşarım frene basarım bence..
Benim doktor çok rahat bu arada.. transferden sonra ilk gün dinlen normal hayata devam et diyor. Belki psikolojik olarak rahat etmek adına ip atlamam ama koşu bandında takılırım, Cherry Mom ile yaptığımız cardio egzersizleri yapabilirim. O gün gelsin bakarız.. ne plan yaparsak yapalım günü gelince başka şeyler olabiliyor :)

Hamdolsun
Bi durgunum bugün şevksiz,deprem etkilemis olabilir.onun dışında bi yaramazlik yok şükür
Silkelen bi kendine gel canım. Biraz egzersiz yapsan kendine gelirsin bence. Allah korusun her türlü felaketten hepimizi.

Ellerine sağlık ve afiyet olsun güzel bir şey buldun mu yiyeceksin :)
Sağol canım. Doğru dedin

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1 haslama yumurta 1 parca peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek cay

Ara limonlu cay 3 cubuk kraker

Ögle kereviz

Ara nescafe

Aksam biberli ciger tava (sonunda bitti) mevsim salata 1 dilim ekmek

2litre su Cherry Mom

Evet yapabiliriz aynı diyetleri detokslari grup halinde yapabiliriz

Ya ekmeği bir anda kesebilir miyim bilmiyorum normalde tek öğünde 4 5 dilim yerdim ama yarın hiç yemem bugün de yemem artık ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var cidden kafam karma karışık
Kahvaltı da 1 yada 2 dilim yiyebilirsin diğer öğünlerde pilav makarna gibi karbonhidrat yoksa sebze yemeklerinin yanında 1 dilim yiyebilirsin tamamen kesmene gerek yok.

Aynen öyle hiç bişeyi dert etmemek en güzeli tabi benim gibi değilsen gerçi ben kiloyu takmıyorum başka kuruntularım var ne zaman hazır hissedersen başla gitsin Kiloyu veririz

86 kilodan mi düştün helal olsun. Bence düşük kaloriyle başlayınca ben gibi bir ayda yerinizde kalıyorsunuz. Azaltarak gitmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…