- 23 Mart 2016
- 31.204
- 92.592
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.901
İyi yaptın canım neler yaptın nasıl gidiyo haftasonu
HamdolsunAleyküm selam canım nasılsın
Evet daha rahat bir süreç olacak ama fitil yine var transfer aşamasında. O fitil hem yediriyor hem de mide yanması yapıyor bende. Hem yanarım hem yerim diyorum o süreçte ama yemeyi en iyi kontrol eden şey bende spor. Kendimi o süreçte spora verirsem yemem diye düşünüyorum. Ha yersem de yapacak bir şey yok o aşamada hiç dert etmemek gereken şey bu bence :)Tabi ki öyle ama içinden başlamak geliyorsa da erteleme ponçik gönlün nasıl istiyosailaç kullanmicağın için fazla ödemin falan da olmaz aslında süreçte takma kiloyu kafana. Kilo ömürlük derdimiz
Ellerine sağlık ve afiyet olsun güzel bir şey buldun mu yiyeceksin :)Aslında sadece tadına bakacaktım. Çok güzel yapmışım ben ne yapayım
Hoşgeldin canım. Selam vermek iyidir bir yerde hafta sonu frenidir :)Selam kizlar
Bi selam veriyim dedim
Ama bu da ceza menüsü olmuş, eğer sabah bir Kangal sucuk yemediysen :) bence çok az bu menü ile günü geçirebilecek misin canım?Bugünkü menüm
Sabah
Ara
- Sucuklu yumurta 1 yumurtalı
- 2 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- 1 küçük muz
2,5 lt su
- 1 kase çorba
60 dk leslie
1000 ip atlama
100 bölgesel hareketCherry Mom
O asamada nasil spor yapacan,yeme,yapma,istah kapatan seylere yogunlas tarcin,et falan maksat tokluk hissiEvet daha rahat bir süreç olacak ama fitil yine var transfer aşamasında. O fitil hem yediriyor hem de mide yanması yapıyor bende. Hem yanarım hem yerim diyorum o süreçte ama yemeyi en iyi kontrol eden şey bende spor. Kendimi o süreçte spora verirsem yemem diye düşünüyorum. Ha yersem de yapacak bir şey yok o aşamada hiç dert etmemek gereken şey bu bence :)
Karbonhidrat günü olmuş biraz protein ile.. ama öğlen yemeği olmadan günü geçirebilecek misin acaba? Akşam çok acıkmazsın umarım canımDünkü menüm kızlar
Sabah
2 bardak sıcak limonlu su
1 simit
Peynir
4 adet zeytin
Ara
Yeşil çay
Öğle
Damla sakızlı türk kahvesi
Akşam
3 y.k nohut
Yoğurt
3 y.k pirinç pilavı
2 fincan şekersiz çay
Öyle böyle yemek değil canım, arka arkaya bir sürü şey yerdim ama bu kez en önemi frenim kilo almak olacaktır. O zaman üst üste tedavilerle almaya engel olamadığım için frenim de patlamıştı. Bu kez öyle olmaz diye umuyorum. 69 görünce hemen ayaklanmam gibi bir şey yaşarım frene basarım bence..O asamada nasil spor yapacan,yeme,yapma,istah kapatan seylere yogunlas tarcin,et falan maksat tokluk hissi
Hee akupunktur da tokluk hissi veriyo bu arada,ben yaptirmistim
Bende öyleyimHamdolsun
Bi durgunum bugün şevksiz,deprem etkilemis olabilir.onun dışında bi yaramazlik yok şükür
Silkelen bi kendine gel canım. Biraz egzersiz yapsan kendine gelirsin bence. Allah korusun her türlü felaketten hepimizi.Hamdolsun
Bi durgunum bugün şevksiz,deprem etkilemis olabilir.onun dışında bi yaramazlik yok şükür
Sağol canım. Doğru dedinEllerine sağlık ve afiyet olsun güzel bir şey buldun mu yiyeceksin :)
Evet biraz ceza menüsü oldu. Ama akşam akşam yedim diye bi cezayı hak ettim.Ama bu da ceza menüsü olmuş, eğer sabah bir Kangal sucuk yemediysen :) bence çok az bu menü ile günü geçirebilecek misin canım?
Evet yapabiliriz aynı diyetleri detokslari grup halinde yapabilirizBelki biz de tüm grup olarak menü takibinin yanında ikili üçlü gruplar halinde birbirimizi ekstra takip etmeliyiz. Böylece menülerimiz hep mercek altında olacağı spor da takip edileceği için biraz hareketleniriz belki
Kahvaltı da 1 yada 2 dilim yiyebilirsin diğer öğünlerde pilav makarna gibi karbonhidrat yoksa sebze yemeklerinin yanında 1 dilim yiyebilirsin tamamen kesmene gerek yok.Ya ekmeği bir anda kesebilir miyim bilmiyorum normalde tek öğünde 4 5 dilim yerdim ama yarın hiç yemem bugün de yemem artık ama vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var cidden kafam karma karışık
Aynen öyle hiç bişeyi dert etmemek en güzeli tabi benim gibi değilsenEvet daha rahat bir süreç olacak ama fitil yine var transfer aşamasında. O fitil hem yediriyor hem de mide yanması yapıyor bende. Hem yanarım hem yerim diyorum o süreçte ama yemeyi en iyi kontrol eden şey bende spor. Kendimi o süreçte spora verirsem yemem diye düşünüyorum. Ha yersem de yapacak bir şey yok o aşamada hiç dert etmemek gereken şey bu bence :)
86 kilodan mi düştünBen 86 kg diyete başladığımda bir kaç sene önce 6 dilim ekmek yiyordum. Sporla kilo verince metabolizmam da yavaşlamamıştı pek 60 kg ile diyet biterken de 3-4 dilim yiyordum. Ekmeği( yulaf, patates makarna pilav kısır mantı da bu grupta) kestim kilo verdim gibi bir yaklaşım bana doğru gelmiyor. Yüksek kalorili sağlıklı menü ile başlayıp kilo verme durdukça ekmek ve meyvelerde azaltmaya giderek diyeti dengelemek en sağlıklısı bence. Ama bu konuda değişik fikirler ve yaklaşımlar olabiliyor. Benim bünyeye uygun olan bu en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?