Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

86 kilodan mi düştün helal olsun. Bence düşük kaloriyle başlayınca ben gibi bir ayda yerinizde kalıyorsunuz. Azaltarak gitmek lazım.
Bir kaç sene önce 86 dan 60 a düşmüştüm. Bu kez 82 den 65 e düştüm :) ama şu an 65 i kaybettim arıyorum :)

Bu kadar çok spor yapabilmek ciddi bir meziyet seni tebrik ediyorum. Ben üni bitene kadar 75 kiloydum boyumda 1 70 zaten hiç dert etmiyordum zayıf ya da kilolu olmayı 4 ayda 20 kilo aldım işte 2010 dan bu yana veriyorum alıyorum kısır döngü ama esas olay artık hareket etmekte çok zorlanıyorum. Orta okulda 1000 metre koşu takımındaydım üniversite bitene dek voleybol oynadım. Şimdi halim çok koyuyo

2 haftada toparlarsın canım sen. Ama dediğin gibi ya hep ya hiç olmuyo. Hepimiz yapıyoruz bu hatayı. Senin sporlar da fazla oluyo. Dediğin gibi bi düzene oturursan çok iyi olacak.

Yine döneceksin o eski kilona canım inşallah. Çok iyi gidiyorsun

:))

Ben de üniversiteye kadar aktif spor yapıyordum. Voleybol ve atletizm sayesinde hiç kilo sorunum olmadı. Ama üniversitede bırakınca ilk ciddi kilomu o zaman aldım ve yine diyetle verdim. Verince yine bir sene korudum ama sonra alıp vermeye başladım. Bir daha da iflah olmadım :) sürekli verenlerde de saçma bir özgüven oluşuyor nasılsa veriyorum diye düşünüyor herhalde. Bu kadar sporu 69 gördüm diye yapıyorum ama geçen hafta hiç spor yapmayınca saçma sapan aldım. Şimdi vermeye çalışıyorum. Takıldım bir kere gidene kadar o kilo uğraşır dururum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…