- 23 Mart 2016
- 31.203
- 92.588
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.941
Hepimiz öyleyizHep beraber öğrenicez inşallah. Ya sporla diyeti abartıyoruz yada hominigırtlak yeyip yatmayı. İkisini de dengelemek şart. Ben de kendime çok kızıyorum bu hususta
Yok canım herkes mevcutListede etiket yapmadığım var mı
Hadi o zaman.. 20 sn ile başlıyoruz :)Hadi bugün başlayalım :))
Ben varımKatılmak isteyen var mı :))
YaptımHadi o zaman.. 20 sn ile başlıyoruz :)
Bu anı bekliyormuşum hemen yaptım :)Haydiiiiiiii
İnşallahYine döneceksin o eski kilona canım inşallah. Çok iyi gidiyorsun
30 günlük program ekte kızlar. Herkesi bekleriz :)Tabloyu paylaşır mısındennisgo diğer kızlarda katılmak ister belki programı görsünler :)
Niye öyle helak ettin kendini parça parça oda oda yapsaydın ben çocuk olduğundan beri öyle yapıyorum sende hamilesin zorlama kuzumSelamlaarbugün temizlikle hışımı çıkarmış bulunmaktayım
Bi aydan fazladır benim elim değmedi annem eşim idare ettiler içime sinmiyoduNiye öyle helak ettin kendini parça parça oda oda yapsaydın ben çocuk olduğundan beri öyle yapıyorum sende hamilesin zorlama kuzum
Tabi ağrır benimde çok ağrım olurdu yorulunca hep yere yatırdımBi aydan fazladır benim elim değmedi annem eşim idare ettiler içime sinmiyodubelim çok ağrıdı zaten bida yapmicam
Ben hamile değilim çoğu zaman ben bile oda oda yapıyorum :)Niye öyle helak ettin kendini parça parça oda oda yapsaydın ben çocuk olduğundan beri öyle yapıyorum sende hamilesin zorlama kuzum
Ben bi deli olduğum için şimdi de sokaklardayımTabi ağrır benimde çok ağrım olurdu yorulunca hep yere yatırdımdüz zemin iyi geliyordu sanki
Ya aciliyeti yoksa en mantıklısı aslında iyi yapıyorsunn :)Ben hamile değilim çoğu zaman ben bile oda oda yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?