- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.961
Artık bende sizdenimBen hamile değilim çoğu zaman ben bile oda oda yapıyorum :)
Hayırdır lokumun tuvaleti miBen bi deli olduğum için şimdi de sokaklardayımeve gidince atcam kendimi ilk yatabilceğim yere
Süpersin20 sn plank yapildi
Harika20 sn plank yapildi
Bence en güzeli böylesi çünkü ev işi için kendimizi yıpratmak bana doğru gelmiyor :) Nadiren tüm eve girişiyorum o kadar nadir ki en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum :)Artık bende sizdenim
Haftaiçi çok uzun süre gezemiyo diye onu çıkardık biraz gezdirelim diye eveetHayırdır lokumun tuvaleti mi
Aslında çok haklısın ama köpecikten sonra takıntı haline geldi birazcık gelenler ev köpek koyuyo dicek falan diyeBence en güzeli böylesi çünkü ev işi için kendimizi yıpratmak bana doğru gelmiyor :) Nadiren tüm eve girişiyorum o kadar nadir ki en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum :)
Ay o kadar yorgunluğun üzerine aynı çocuk gibiHaftaiçi çok uzun süre gezemiyo diye onu çıkardık biraz gezdirelim diye eveet
Köpekte değil ama kedi olan evlerde ben o kokuyu çok hissediyorum bilmiyorum öyle mi denk geldiAslında çok haklısın ama köpecikten sonra takıntı haline geldi birazcık gelenler ev köpek koyuyo dicek falan diye
İki kisi icin seyrek temizlik normal kirlenmiyordur da yani en fazla 1 haftadir yavvBence en güzeli böylesi çünkü ev işi için kendimizi yıpratmak bana doğru gelmiyor :) Nadiren tüm eve girişiyorum o kadar nadir ki en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum :)
Sen 3 kişisinAslında çok haklısın ama köpecikten sonra takıntı haline geldi birazcık gelenler ev köpek koyuyo dicek falan diye
Bende genelde öğle yapıyorum.Niye öyle helak ettin kendini parça parça oda oda yapsaydın ben çocuk olduğundan beri öyle yapıyorum sende hamilesin zorlama kuzum
Nüfus patlaması hahahaHatta 4 olucaksin alış
Anca öyle çalışan kadınlar için temizlikçi yoksa başka türlü yürümez zatenBende genelde öğle yapıyorum.
Bir anda bitiremiyorum.
Canım çıkıyor.
O yüzden boş vakitlerde çocukların odasını oturma odasını hallediyor m da.
Cumartesi günü salon mutfak ortak alanları temizliyorum.
Yürümüyo valla temizlikçi de her ay alamıyorum o da bir iş bana ben de temizlikçiyle başa baş iş yapıyorum. O yapınca ben oturamıyorum suçlu hissediyorum kendimiAnca öyle çalışan kadınlar için temizlikçi yoksa başka türlü yürümez zaten
Cidden tam bi bebek sorumluluğu, kediler tuvaleti evde kuma yapıyo ya ben o kokuyu ona bağlıyorum. Bizim tuvalet dışarı, eve gelince göbüş ağız yıkanıyo paklanıyo ama yine de kokuyo mudur bilmiyorum sormak lazım gelenlereAy o kadar yorgunluğun üzerine aynı çocuk gibihelal olsun size :)
Şimdi 4üz 5 oliciğiiiz bi de kuşum varSen 3 kişisin
Bende temizlikçiye cam sildiremiyorum.Yürümüyo valla temizlikçi de her ay alamıyorum o da bir iş bana ben de temizlikçiyle başa baş iş yapıyorum. O yapınca ben oturamıyorum suçlu hissediyorum kendimi
Maşallah kedi ve kuş aynı evde.Cidden tam bi bebek sorumluluğu, kediler tuvaleti evde kuma yapıyo ya ben o kokuyu ona bağlıyorum. Bizim tuvalet dışarı, eve gelince göbüş ağız yıkanıyo paklanıyo ama yine de kokuyo mudur bilmiyorum sormak lazım gelenlere
Şimdi 4üz 5 oliciğiiiz bi de kuşum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?