Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence en güzeli böylesi çünkü ev işi için kendimizi yıpratmak bana doğru gelmiyor :) Nadiren tüm eve girişiyorum o kadar nadir ki en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum :)
Aslında çok haklısın ama köpecikten sonra takıntı haline geldi birazcık gelenler ev köpek koyuyo dicek falan diye

Bence en güzeli böylesi çünkü ev işi için kendimizi yıpratmak bana doğru gelmiyor :) Nadiren tüm eve girişiyorum o kadar nadir ki en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum :)
İki kisi icin seyrek temizlik normal kirlenmiyordur da yani en fazla 1 haftadir yavv

Niye öyle helak ettin kendini parça parça oda oda yapsaydın ben çocuk olduğundan beri öyle yapıyorum sende hamilesin zorlama kuzum
Bende genelde öğle yapıyorum.
Bir anda bitiremiyorum.
Canım çıkıyor.
O yüzden boş vakitlerde çocukların odasını oturma odasını hallediyor m da.
Cumartesi günü salon mutfak ortak alanları temizliyorum.

Anca öyle çalışan kadınlar için temizlikçi yoksa başka türlü yürümez zaten

Ay o kadar yorgunluğun üzerine aynı çocuk gibi helal olsun size :)
Cidden tam bi bebek sorumluluğu, kediler tuvaleti evde kuma yapıyo ya ben o kokuyu ona bağlıyorum. Bizim tuvalet dışarı, eve gelince göbüş ağız yıkanıyo paklanıyo ama yine de kokuyo mudur bilmiyorum sormak lazım gelenlere
Şimdi 4üz 5 oliciğiiiz bi de kuşum var

Yürümüyo valla temizlikçi de her ay alamıyorum o da bir iş bana ben de temizlikçiyle başa baş iş yapıyorum. O yapınca ben oturamıyorum suçlu hissediyorum kendimi
Bende temizlikçiye cam sildiremiyorum.
Korkuyorum düşecek falan diye.
Cam sildirmedikten sonra ne yapayım kadını.
Evin içi kolay bityor.
Bana göre en zoru cam.

Maşallah kedi ve kuş aynı evde.
Kedi kuşa saldırmıyor mu.
Bizim köpeğimiz var ama bizimki bahçede.
Eşim ilgileniyor daha çok.
Benim vaktim kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…