- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #328.981
Ben o konuda çok şanslıyım camları eşim siliyo evlendik evleneliBende temizlikçiye cam sildiremiyorum.
Korkuyorum düşecek falan diye.
Cam sildirmedikten sonra ne yapayım kadını.
Evin içi kolay bityor.
Bana göre en zoru cam.
Kedi yok köpek benimki de. İlk geldiğinde boğmak istiyodu her fırsatı kolluyodu ama artık öğrendi birlikte oynuyolarMaşallah kedi ve kuş aynı evde.
Kedi kuşa saldırmıyor mu.
Bizim köpeğimiz var ama bizimki bahçede.
Eşim ilgileniyor daha çok.
Benim vaktim kalmıyor.
Benim eşim silmez.Ben o konuda çok şanslıyım camları eşim siliyo evlendik evlenelisilmez mi eşin?
Ne güzel cinsi ne canım.Kedi yok köpek benimki de. İlk geldiğinde boğmak istiyodu her fırsatı kolluyodu ama artık öğrendi birlikte oynuyolar
Durum varsa al tabi, ben başka el değsin istemiyorum eve pimpirikliyim biraz galibaBenim eşim silmez.
Sil deyince kadın al diyor.
Bende düşer falan diye korkuyorum işte.
Aman idare ediyoruz.
Yaş biraz daha gidince mecbur alıcam kadın.
Çünkü canım çok.
Sırf cam yüzünden alıcam.
MalteseNe güzel cinsi ne canım.
Ya diğer ev bahçeliydi çok toz oluyordu bu ev ara kat daha rahatım. Bir de evler eski oluyor genelde bu evde tadilat yapıldığı için de daha temiz ev ister istemez.İki kisi icin seyrek temizlik normal kirlenmiyordur da yani en fazla 1 haftadir yavv
Hiç öyle değilim ben.. evi gelip temizleyecek herkese direk evin anahtarını verebilirim :)Durum varsa al tabi, ben başka el değsin istemiyorum eve pimpirikliyim biraz galibaAnnem gelince bile tüm düzenim bozulmuş gibi geliyo
Kangal canım bizim.Maltesesizinki ne cins?
Harikasın.Hiç öyle değilim ben.. evi gelip temizleyecek herkese direk evin anahtarını verebilirim :)
Afiyet olsun canım aslında patates fırında da olsa tehlikeymiş ama miktarı önemli tabi az yediysen sıkıntı olmayacaktır ara öğün öğle yemeği vs de yok çünkü :)Herkese iyi geceler biraz geç oldu ancak yazmadan uyumayayım dedim, bugünkü menüm şöyle:
Sabah kahvaltıda malum haftasonu diye eşim patates kızartması düşkünü olduğundan mecbur yapalım diyip bu defa fırında yaptım ve çok az kahvaltılıklarla tükettim. 1 gibi kahvaltı yaptığımdan ancak 7 gibi de akşam yemeği için köfte ve salata yedim.Ondan sonra yalnızca 1 bardak yeşil çay içtim ve günü geçte olsa kapatıyorum🖐
Hayirli olsun yeni topigimizBen de hemen bi menu paylasimi yapayim o zaman:
Sabah: ufak bi kase yogurt, 4 kasik yulaf, bi avuc mango
Oglen: firinda pismis 3 kofte ve 3 falafel, bi kase cacik, yesil salata
Spor sonrasi: 1 olcek protein tozu
Aksam: 2 kofte, 2 falafel, biraz cacik
Spor: 45 dk agirlik, 13500 adimCherry Mom
Yemek yeGunaydinlar herkeseee. Cok acim ya bana bi el atsaniza:)) nasi unuturum bu acligi?
Ay gece gece bunu kendime yapamam yaaa. Uyuycam sanirim acligimi unutmak icinYemek ye
Yaaa ben yeni uyandım da ondan kafam gittti bu kız niye yemiyor diyorumAy gece gece bunu kendime yapamam yaaa. Uyuycam sanirim acligimi unutmak icinIsin kotusu yarin da yag olcumune gidicem oglen 1'de, ondan once de bisey yememem gerekiyo of
Gerçekten aç mısın? Bazen su ihtiyacı da açlık gibi oluyormuş derler ( ben hiç görmedim öyle bir şey kendimde) tarçınlı süt yoğurtlu bilmem ne ile geçiştirebilirsin belki canımGunaydinlar herkeseee. Cok acim ya bana bi el atsaniza:)) nasi unuturum bu acligi?
Biraz gec kaldim amaAy gece gece bunu kendime yapamam yaaa. Uyuycam sanirim acligimi unutmak icinIsin kotusu yarin da yag olcumune gidicem oglen 1'de, ondan once de bisey yememem gerekiyo of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?