Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende temizlikçiye cam sildiremiyorum.
Korkuyorum düşecek falan diye.
Cam sildirmedikten sonra ne yapayım kadını.
Evin içi kolay bityor.
Bana göre en zoru cam.
Ben o konuda çok şanslıyım camları eşim siliyo evlendik evleneli silmez mi eşin?

Maşallah kedi ve kuş aynı evde.
Kedi kuşa saldırmıyor mu.
Bizim köpeğimiz var ama bizimki bahçede.
Eşim ilgileniyor daha çok.
Benim vaktim kalmıyor.
Kedi yok köpek benimki de. İlk geldiğinde boğmak istiyodu her fırsatı kolluyodu ama artık öğrendi birlikte oynuyolar

Ben o konuda çok şanslıyım camları eşim siliyo evlendik evleneli silmez mi eşin?
Benim eşim silmez.
Sil deyince kadın al diyor.
Bende düşer falan diye korkuyorum işte.
Aman idare ediyoruz.
Yaş biraz daha gidince mecbur alıcam kadın.
Çünkü canım çok.
Sırf cam yüzünden alıcam.

Benim eşim silmez.
Sil deyince kadın al diyor.
Bende düşer falan diye korkuyorum işte.
Aman idare ediyoruz.
Yaş biraz daha gidince mecbur alıcam kadın.
Çünkü canım çok.
Sırf cam yüzünden alıcam.
Durum varsa al tabi, ben başka el değsin istemiyorum eve pimpirikliyim biraz galiba Annem gelince bile tüm düzenim bozulmuş gibi geliyo

Hiç öyle değilim ben.. evi gelip temizleyecek herkese direk evin anahtarını verebilirim :)
Harikasın.
Benim de birisi dokunacsk tedirginliğim yok.
Ama olana da saygı duyuyorum.
Benim annem makinayı kimseye boşalttırmaz.
Hoşlanmıyor birisinin tabaklara kaşıklara dokunmasına.

Afiyet olsun canım aslında patates fırında da olsa tehlikeymiş ama miktarı önemli tabi az yediysen sıkıntı olmayacaktır ara öğün öğle yemeği vs de yok çünkü :)

Maşallah maşallah :))

Gunaydinlar herkeseee. Cok acim ya bana bi el atsaniza:)) nasi unuturum bu acligi?
Gerçekten aç mısın? Bazen su ihtiyacı da açlık gibi oluyormuş derler ( ben hiç görmedim öyle bir şey kendimde) tarçınlı süt yoğurtlu bilmem ne ile geçiştirebilirsin belki canım

Günaydın ve iyi pazarlar kızlar..

Pazartesi tartısına hazırlanıyorum. Sabahtan beri 1000 ip atladım. Tek rakibim uçan kuşlar

Henüz tam emin değilim ama güne yayılan ip aktiviteleri ödemi engelliyor olabilir. İki gündür sayıca fazla ip atlayıp yüzüm gözüm şişmeden kalkıyorum. Bu hafta takip edeceğim kendimi..

Ay gece gece bunu kendime yapamam yaaa. Uyuycam sanirim acligimi unutmak icin Isin kotusu yarin da yag olcumune gidicem oglen 1'de, ondan once de bisey yememem gerekiyo of
Biraz gec kaldim ama
Yatmadan bir iki saat once yiyecegin zenfefilli pul biberli limonlu yogurtun uzerine icecegin suyla sabah guzel bir eksi gelebilir ve ac uyumamis olurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…