- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.101
Okudum canım kabul ediyorumİyi geceler
Hoşgeldin aramıza :)) 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini teyit eder misin rica etsek
Okudum canım kabul ediyorumİyi geceler
Hoşgeldin aramıza :)) 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini teyit eder misin rica etsek
Sagol canım benim en güzel l incelmeler senin olsunHarikasın canım
Kaç kilo kadar geri aldın canım? Bizim takımda hep kürkçü dükkanına geri dönenlerle dolu bu sefer hepimizin daim olsun inşOkudum canım kabul ediyorum
Babamı götürdüğüm diyetisyen resmen kaşar peynirini yasakladı. Biz ona kas aldırma derdindeyiz belki ondandır ama peynirler içinde en az besleyici kaşar peyniri dedi. En iyi antioksidan da kuru erikmiş. Bir de ara öğünde narlı yoğurtlu bir karışım verdi. Bazen ben de yiyorum ama nar zor geliyor. Alınca bir kaç tane alıp tek seferde ayıklayıp üst üste her gün yiyorum :) tembel insanın hali başka oluyor :)Daha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım birazBiraz da tabi ki boğaza düşkünlük kaşarı çok duyuyorum ama kendisiyle hiç aram yok
Ay ben günde 2 3 kase oğlana ayıklıyorum gına geldiiiii gınaa :))Babamı götürdüğüm diyetisyen resmen kaşar peynirini yasakladı. Biz ona kas aldırma derdindeyiz belki ondandır ama peynirler içinde en az besleyici kaşar peyniri dedi. En iyi antioksidan da kuru erikmiş. Bir de ara öğünde narlı yoğurtlu bir karışım verdi. Bazen ben de yiyorum ama nar zor geliyor. Alınca bir kaç tane alıp tek seferde ayıklayıp üst üste her gün yiyorum :) tembel insanın hali başka oluyor :)
Sorma canım ya 49 kilo ile mezun olmuştum ahh ahhKaç kilo kadar geri aldın canım? Bizim takımda hep kürkçü dükkanına geri dönenlerle dolu bu sefer hepimizin daim olsun inş
Güncel kilonu biliyor musun ve hedef kilon nedir onuda kaydedeyim
Vay be farka bak sen tebrikler canım gayet iyi görünüyorsun.
Korse giyseydin böyle olmazdıBu arada 26 yaşındayım yaklaşık 4,5 senelik evli ve 2,5 yaşında oğlum var
Kilom herhalde 63 -64 arası yarın bildiririm inşallah boyum 160 ve sezaryen göbeği ile basım dertte
Teşekkür ederimmVay be farka bak sen tebrikler canım gayet iyi görünüyorsun.
Ben fazla alıp hepsini ayıklıyorum dolaba koyuyorum üç dört kaşık yoğurda ekliyorum :) bitince bir süre ara veriyorum sonra yine alıyorum :)Ay ben günde 2 3 kase oğlana ayıklıyorum gına geldiiiii gınaa :))
Ben daha yapmadım yapacağım ama yatmadan 500 ipim de var daha :)Süpersin canım. Zaten sporların müthiş. Ben bugün yapamadım. Ev temizliği çocuklar filan dışarı çıktık derken bugün boş geçti. 20 sn plank yaptım az önce
Dediler demezlermi :)Korse giyseydin böyle olmazdıdemediler mi sana :))) annemle lohusayken bu yüzden ne kavga etmişliğim vardır offff giyy Allah giiiy giy Allah giy :))
Fazla bir kilon yokmuş canım kısa zamanda yine mezun olursun:)
Ah o bisiklet varya o bisiklet ondan isteSağol canım kilo oynamıyor ama inceliyorum şükür yoksa devam edemezdim
Sen o kadar spor yap bir 20 saniyeyi yapamaBen daha yapmadım yapacağım ama yatmadan 500 ipim de var daha :)
Bende bakacağım.. ben genel olarak çok fotoğraf çeken birisi değilim zaten. Aklıma gelmiyor genelde. Ama kilo alınca hepten unutuyorum :)Bende zor buldum ya.boydan tek resmim hic yokmus
Ah canım valla ne çekiyor bu kadınlar olur olur yine olur ipin ucu kaçmadan gelmişsin ne güzel :) yarından itibaren menüleri ve sporları bekliyoruz o halde.Dediler demezlermi :)
Doğumdan 1,5 gün sonra kuzenimin ikaziyla apar topar sardık ve korse aldırdım eşime Haziran temmuz sıcağında iki iki buçuk ay taktım hatta gece gündüz aslında azalmıştı baya sporla falan yok denecek kadar azdı da ... Pis bogazlik...
Misafir var son 500 ipi de atlamadım daha. normalde bu arkadaş gelince ip atlamışlığım var ama şimdilik oturuyoruz. 20 sn den ne olacak iple yaparım diye bekliyorum :)Sen o kadar spor yap bir 20 saniyeyi yapama
İnşallah canımAh canım valla ne çekiyor bu kadınlar olur olur yine olur ipin ucu kaçmadan gelmişsin ne güzel :) yarından itibaren menüleri ve sporları bekliyoruz o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?