Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım biraz Biraz da tabi ki boğaza düşkünlük kaşarı çok duyuyorum ama kendisiyle hiç aram yok
Babamı götürdüğüm diyetisyen resmen kaşar peynirini yasakladı. Biz ona kas aldırma derdindeyiz belki ondandır ama peynirler içinde en az besleyici kaşar peyniri dedi. En iyi antioksidan da kuru erikmiş. Bir de ara öğünde narlı yoğurtlu bir karışım verdi. Bazen ben de yiyorum ama nar zor geliyor. Alınca bir kaç tane alıp tek seferde ayıklayıp üst üste her gün yiyorum :) tembel insanın hali başka oluyor :)

Ay ben günde 2 3 kase oğlana ayıklıyorum gına geldiiiii gınaa :))

Kaç kilo kadar geri aldın canım? Bizim takımda hep kürkçü dükkanına geri dönenlerle dolu bu sefer hepimizin daim olsun inş
Güncel kilonu biliyor musun ve hedef kilon nedir onuda kaydedeyim
Sorma canım ya 49 kilo ile mezun olmuştum ahh ahh
Tam kilomu yarın bildiririm inşallah hedef şimdilik 55 olsun aslında benim derdim tartı değil sikilasmak göbeğimden kurtulayım yeter
İnşallah bu sefer daim olur inşallah

Bu arada 26 yaşındayım yaklaşık 4,5 senelik evli ve 2,5 yaşında oğlum var
Kilom herhalde 63 -64 arası yarın bildiririm inşallah boyum 160 ve sezaryen göbeği ile basım dertte
Korse giyseydin böyle olmazdı demediler mi sana :))) annemle lohusayken bu yüzden ne kavga etmişliğim vardır offff giyy Allah giiiy giy Allah giy :))
Fazla bir kilon yokmuş canım kısa zamanda yine mezun olursun:)

Korse giyseydin böyle olmazdı demediler mi sana :))) annemle lohusayken bu yüzden ne kavga etmişliğim vardır offff giyy Allah giiiy giy Allah giy :))
Fazla bir kilon yokmuş canım kısa zamanda yine mezun olursun:)
Dediler demezlermi :)
Doğumdan 1,5 gün sonra kuzenimin ikaziyla apar topar sardık ve korse aldırdım eşime Haziran temmuz sıcağında iki iki buçuk ay taktım hatta gece gündüz aslında azalmıştı baya sporla falan yok denecek kadar azdı da ... Pis bogazlik...

Ah canım valla ne çekiyor bu kadınlar olur olur yine olur ipin ucu kaçmadan gelmişsin ne güzel :) yarından itibaren menüleri ve sporları bekliyoruz o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…